ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

belli80

New member
מדהימה!

אלוהים, מה נהיה ממני?! במדינות מסויימות היו כבר עוצרים אותי על זה, לא? בחברות מסוימות היו סוקלים אותי, אבל בחברות אחרות כבר היו נותנים לי משרד ומרכזייה משלי.. המממםםם...

magenta73

New member
האמת, שאני ודאקי

דיברנו גם על זה, על השידוכים... הוא בדיוק יצא אם משהי לבליינד-דייט, אחרי שמשהי שעובדת עם אחותו, הבטיחה לה שהבת דודה שלה היא בחורה מדהימה, יפה, בלה בלה, וכו'. ואחותו סיפרה לה על החייל האמיץ דאקי וכך הוחלט לעשות דייט. וכמובן, הדאקי ראה אותה יורדת מהמדרגות ופוסעת לעבר רכבו וקיבל חום. והחליט - נו מור מיסטר נייס גיי, (משמע דייט קצרצר ועוד בארומה, איך נפלו גיבורים) ובלי שידוכים יותר אי פעם בחיים!!!!

חושב כמוך רק אם

את לא יוצרת לעצמך שוב ציפיות, במודע או בתת-מודע כל עוד הסיטואציה היא לא כמו שאמרו הקרידגנס (שמעטים יודעים אבל הם התחילו כמתפרה במחסום ארז, עזה, שתפרה טרנינגים) "For what it's worth I love you And what is worse I really do..." מה זה לעשות גריל?

הפלא ה8

New member
לעשות גריל

להכנס באם אמא שלה - לצלות אותה על הגריל - לנתח מכל הכיוונים ולכוון לכיוון שאליו הם רוצים... מג'נטה - תקני אותי אם אני טועה...

באז באז

New member
אני יודע, אני יודע!

וזה הרי ברור... כי בסוף את תפגעי, כרגיל... ...טוב, בעצם ככה את רגילה... אם זה היה משהו יותר מזה, זה לא היה בשבילך. אבל עכשיו תבואי ותשאלי איך אני אומר שזה סדרתי אצלך, ומה בכלל הקשר. אז זהו, שיש, אבל מי אני שאני אפריע לך.

הפלא ה8

New member
מסכימה עם belli

משהו מציק לך בעניין... לדעתי כל הראייה העתידית הזו - היא לשם מניעת פגיעה במצב ברור מראש. אבל כמוני כמוך - אם אני יודעת מה עומד לקרות, ועדיין חושבת שבא לי לחיות ככה וככה ולחוות את זה איך שזה - אז למה לא ?!!! לחיות את הרגע לפעמים, עדיף עשרות מונים על תכנונים וראייה עתידנית (גם אם כרוך בזה כאב,כאבון או סתם הרגשת פספוס)

אני מרשה לעצמי להניח...

שאת המשפט מפתח בתגובה שלך "הרי מכל קשר יוצא משהו בסוף, לא?" הפנת גם אליהן. מעניין מה הן אמרו לגבי זה. הרי מהקשר הזה גם יוצא לך משהו. וגם ל-י' יוצא מהקשר הזה משהו וכן הלאה וכן הלאה. ה-"משהו" הזה לא חייב להיות "מודל האבא/מפרנס המושלם", זה אפילו לא חייב להיות סקס, זה יכול להיות סתם ההרגשה הטובה של, איך "את קוראת" אותם, גיצים? :) :) :) אבל כבר אמרו מי שאמרו שאין לך אהבה בעולם שאינה תלויה בדבר (ואת ההמשך, המאאאאאאד אופטימי, הגם שמדויק, אני אחסוך לכולנו).

ד נ י ת3

New member
אני בשוק ממך.

ערב שירה???!!????? מה נהיה ממך מאמי? אחותי המאומצת (האמריקאית) אמרה לי פעם, כשהיא סיפרה לי על כל הדודות המתעלקות (יש לקרוא במבטא אמריקאי פראן פייני): She's not married; she doesn't have a boyfriend, what's wrong with her <תתקשרי אלי כדי לשמוע את זה - זה נורא מצחיק> ויש אותך. ואת חייה לך את חייך. ואני אומרת - תעשי מה שעושה לך טוב. עושה לך טוב להיות עם י'? לכי על י'. עושה לך טוב להיות עם כ'? לכי על כ'. אני אישית מעדיפה להיות עם ז'...
FACK THEM ALL I LOVE YOU GIRL מספיק לרצות כל הזמן את הסביבה. תתחילי לרצות את עצמך. ויאללה.. אני מחכה לשמוע איך מתקדם עם י' (זה עם ה-ע' היפה, וה- פ' הסקסי, בכל מקרה אני מקווה שה-ז' ראוי).

magenta73

New member
זה פולניה זה???

הערב שירה זה לא אני זה דאקי. הוא אמר לי לבוא... ובדיוק אכלתי שרימפס, אז דעתי היתה מעורפלת... ואמרתי כן... את מבינה, הוא יודע איך לגרום לי לעשות דברים. אחרים חושבים שזה האלכוהול, רק הדאקי יודע שזה שרימפס... וראוי. ברור.

ד נ י ת3

New member
דאקי או לא דאקי, אחותי היקרה

מדובר פה בשירה בציבור!!!!!!!!!111 כאילו - זה כזה אייטיז שאפשר למות.!!

ד נ י ת3

New member
../images/Emo12.gif

ואת כל החקירה/הטפות מוסר/שטיפה/גריל או וואט אוור הן הספיקו ב-3 שירים? ועוד את קוראת לי פולניה....

magenta73

New member
לא, הגריל היה לפני השירה בציבור

קודם הגענו והיתה ערימת חברה על הקרחת יער. אנשים שעמדו/דיברו/אכלו מיס לוסי וכן הלאה. והיה גם גריל (אמיתי) שלידו הם עשו לי את הגריל. (למה באמת הן פשוט לא עשו לי אבויויו ובדרך זרקו אותי לגריל האמיתי, זו שאלה טובה)...

אישון36

New member
בדד

במשעול אל הבית. בדד. בלי שחם ידיד בדד גם דמעות הן רק חלק שיר ... זהו שיר של זהר ארגוב. אם משהו יביא את מלוא הציטוט שלו אני הסביר למה זה קשור.....הרי יש כאילו שחושבים שמה שאני אומר לא ברור דיו. אישון. בהקשרים.

למעלה