הצעה אלטרנטיבית
קודם כל, אני חושב שזה תקציב סביר ביותר לתפריט יין, אז בנוסף להצעתו הישראלית של אלכס, אפשר גם תפריט של יינות חו``ל: לפטה כבד: יין לבן: אורבייטו קלאסיקו איטלקי (של אנטינורי למשל) או שרדונה אמריקאי (של קולומביה קרסט למשל). צריך לעלות עד 60 ש``ח לבקבוק. לסטייקים: *מוגה (Muga) רזרבה 1996* - יין ספרדי עשיר ועז טעמים מריוחה. או אם רוצים משהו בסגנון שונה: *מישל פיקארד בורגון (100% פינו נואר) 1997* - יין בורגון קלאסי. (שניהם צריכים לעלות עד 80 ש``ח לבקבוק) אם רוצים להגיע למלוא טווח המחירים, אז אפשר להוסיף בקבוק של אמרונה תומאסי 1995 (150 ש``ח). בתיאבון.