``ארוכה ביותר הדרך לשכוח``

Piren

New member
אה?

סליחה?! אז לאנשי קבע אין חיים? מה זה "החיים לא יכולים להימשך שם" לעזאזל? כמו שאמרתי לקודם - זה שאתה לא נהנית, לא אומר שאחרים הם כמוך. לא היה לך טוב בצבא? בעייה שלך.

pain is MY love

New member
תקשיבי תקשיבי תקשיבי!

שאף אחד פה לא יבכה לי שהוא עוזב את בצבא! ברור?!?! אנשים שתרצי לשמור איתם על קשר את תשמרי איתם על קשר אבל שלא תעיזי פה לבכות על זה שאת עוזבת את המערכת האטומה הזאת! מה נהיית לי נגדת שמפחדת מהאזרחות?1 תיאלנד מחכה לך...

Zoharrr

New member
מרינה מסכנה הילדה!!!

חחח קצת קשה לה!!! תני חיבוק,תשתקי ותהיי יפה. D:

pain is MY love

New member
יש לך חופש!!!!

זה נקרא כלום?!?!?!?! תאמיני לי אני מכירה את המערכת מקרוב מאוד (אפילו קרוב מדיי) והיא קשה. וחונקת ואטומה מאוד מאוד את יוצאת לחופשי, תעריכי את זה!

pain is MY love

New member
חחחחח קצת...

רבים מחברי הטובים הם נגדים.. אבל אני אוהבת אותם פחות...

מיטללל

New member
קודם כל

לא לכולם חווית הצבא היא כזו מהנה ומספקת. (ויעידו על כך חלק מהתגובות כאן:)) רק בגלל זה את צריכה לשמוח :) מעבר לכך, מותר לך להיות עצובה. זה חלק מהטבע האנושי :) אבל באותה נשימה, תחשבי על כל הדברים שמצפים לך. על החלומות שלך בטווח הקצר ובטווח הארוך ותפעלי כדי לממשם (לא מחרתיים. תני לך זמן) - זה יחזק וישמח אותך.

אני רוצה להתגעגע ככה לשירות שלי :/

כל סוף הוא גם התחלה:) אם את באמת אוהבת אנשים מהשירות שלך ורוצה לשמור איתם על קשר, אין שום סיבה שזה לא יקרה. שחרור נעים ובהצלחה באזרחות

Zoharrr

New member
אוי כמה שאני לא מזדהה איתך...

לא התגייסתי עדיין והאמת שאני מאוד מאוד רחוקה מזה ואני לא יגיע לזה אף פעם. אבל מההודעות שלך נראה שאת אוהבת מאוד את המסגרת. את ה"כללים". את זה שיש לך מין סדר יום קבוע. אני מסיימת י"א, אמורה להתגייס בעוד שנה אבל התנזל מזלי ואני יכולה ללכת לשירות לאומי.(מזה התמזל מזלי? תקראו לי משתמטת מצידי,אני לומדת באולפנא ולפיכך ממש לא קשה לי לקבל פטור על רקע דתי למרות שאני לא באמת מאמינה בזה) כן,יש משהו מאוד לא בסדר במה שאני עושה, אבל מי שמכיר יודע יודע שאם אני אהיה בתוך מסגרת כ"כ נוקשה אני ימות. ואני ממש לא קיצונית. אני בקושי מסתדרת עם מסגרת של בית ספר, כשהיתה לי שיחה עם המנהלת במה אני בוחרת וואמרתי שירות לאומי היא אמרה לי:"אני מבינה אותך,אני לא חושבת שאת תסתדרי בצבא,עוד לא נולד הבנאדם שיגיד לך מה לעשות" אין... אם ישימו אותי בתפקיד שיעשה לי רע ואני אאלץ לשרת שם שנתיים אני פשוט אדעך לאט לאט. ולצערי בצבא אין מקום לתירוצים כאלו אז אני נאלצת להשתמש במה שיש לי עם כל זה שרע לי עם זה שזה שקר. ויש גם משהו שאני עושה שמפצה על זה, אני הולכת לשירות לאומי. וכל מי שיבוא לצרוח עליי שזה לא אותו הדבר, זה כן. בין אם את מזכירה רפואית באיכילוב או מזכירה בקרייה זה אותו הדבר. זה תפקידים שנראים ככלום אבל זה תפקידים שבתכלס אנשי מקצוע היו מקבלים עליהם הרבה יותר כסף ובכך שבת שירות עושה את זה תמורת כלום ש"ח היא תורמת למדינה בידיוק כמו החיילת בקרייה וגם כמו חייל קרבי. אני הולכת לעשות שירות לאומי(בתקווה שאתקבל) בקליטת עלייה או נוער במצוקה. אם הייתי במקום שלך, והייתי חייבת להתגייס יום השיחרור היה היום המאושר בחיים שלי. (אם הייתי שורדת עד אז) לא יכולה להבין אותך אבל שולחת לך חיבוק :)

RVD18

New member
אני גם הרגשתי ככה

כמה ימים לפני השחרור פתאום הבנתי שאני לא הולך לראות יותר אנשים שהייתי איתם 3 שנים, שנהיו חברים הכי טובים שלי (או לראות אותם פעם ב...אבל זה לא אותו דבר...) וכמה שהיה חרא, התחלתי לחשוב על כל הצחוקים והדברים הטובים שהיו. אז עם כל השמחה של השחרור שסוף סוף הגיע היה גם קצת עצוב כזה... הרבה פעמים קשה לעזוב מקום שהיינו בו הרבה זמן... אבל מתרגלים, זו עוד תקופה שנגמרה.

למעלה