bouquet garni
New member
תשובות
בנושא קינוחים אני לא כל כך חזק ולרוב עושה אותם מספר פעמים (עד שלכולם נמאס) עד שאני מצליח להגיע לטעם ולהגשה שאני מרוצה מהם. בקשר לרוטב הוא בהחלט חזק מדי לפרפה (לפחות לדעתי) התבלינים והסוכר מאוד דומיננטיים ואפילו על הפירות הם מכבידים. נראה לי שכדאי ללכת על אותו שילוב אבל בלי סוכר ובישול, כלומר פירות מושרים בבוזולה ותבלינים לכמה שעות במקרר ומסוננים. מה גם שלשרטרוז יש טעם קצת עשבי (מעניין למה) ואני לא בטוח שפירות וסירופ סוכר זה הניגוד המתאים ביותר. לגבי צורת ההגשה, אני מסכים שיש עוד הרבה מה להשתפר, בפעם הבאה אני אנסה עם טוויל. הצילום נעשה אחרי כ 2 דקות אבל הפרפה התחיל לימוס לרוטב ישר עם המגע מאחר והרוטב היה חם (עוד סיבה לדעתי לוותר על הבישול של הרוטב) לסיכום, אני חושב שיש עוד הרבה עבודה על המנה, גם בהיבט של הטעם וגם בהיבט של הבניה.
התמונות יצאו מפוקסלות כנראה כי דחסתי אותן יותר מדי, אני צריך למצא את השילוב הנכון בין איכות התמונות וגודל הקבצים
בנושא קינוחים אני לא כל כך חזק ולרוב עושה אותם מספר פעמים (עד שלכולם נמאס) עד שאני מצליח להגיע לטעם ולהגשה שאני מרוצה מהם. בקשר לרוטב הוא בהחלט חזק מדי לפרפה (לפחות לדעתי) התבלינים והסוכר מאוד דומיננטיים ואפילו על הפירות הם מכבידים. נראה לי שכדאי ללכת על אותו שילוב אבל בלי סוכר ובישול, כלומר פירות מושרים בבוזולה ותבלינים לכמה שעות במקרר ומסוננים. מה גם שלשרטרוז יש טעם קצת עשבי (מעניין למה) ואני לא בטוח שפירות וסירופ סוכר זה הניגוד המתאים ביותר. לגבי צורת ההגשה, אני מסכים שיש עוד הרבה מה להשתפר, בפעם הבאה אני אנסה עם טוויל. הצילום נעשה אחרי כ 2 דקות אבל הפרפה התחיל לימוס לרוטב ישר עם המגע מאחר והרוטב היה חם (עוד סיבה לדעתי לוותר על הבישול של הרוטב) לסיכום, אני חושב שיש עוד הרבה עבודה על המנה, גם בהיבט של הטעם וגם בהיבט של הבניה.