ארז, אתה מפורסם

ארזS

New member
צ'מע [או תקרא]. . .

את התמונה שלי שמו כי צלמים אחרים לא נתנו להם רשות בגלל שפחדו . ממני הכתב ביקש רשות ומיד קיבל. כי ממי וומה יש לי לפחד כאן ? והם אפילו לא נתנו תמורה בעד האגרה... הכתב, דרך אגב, לא רצה לשים דווקא תמונה של צופית אלא תמונה של מטוס כלשהוא של חיל האויר שצולם בישראל וזאת תמונה שהוא מצא באקראי. יש מבין ?

e dor

New member
התחמקות מעניינת

אני מבין שאתה מנסה להתחמק בתשובה שלך אבל עדיין נראה שלא קראת את הכתבה... חבל - קודם תקרא את תוכן הכתבה ומה נאמר שם, ואז תענה. כי התמונה לא מעניינת אותי בכלל.

e dor

New member
אההה ....

אני מאמין שלא אבל זה נראה כאילו שאתה מנסה להוכיח אחרת בדיון הזה. אז הנה לך הבהרה שתסדר הכל: כל מה שכתבתי, הכל - הוא על סמך הכתבה והתמונה לא מעניינת לי את ה .... אתה יודע מה. אז תסתכל על מה אמרו בח"א (בפעם המאה) ואז תקרא, שוב במקום להתפלצף איתי. (תן לי לנחש, עכשיו תגיד שוב שכותבים "להתפלסף")

e dor

New member
לא

אבל אני מאמין לציטוטים של אנשי צבא שהחליטו שצריך להפסיק ! אם אתה אוהב להזיק למדינה ולעשות ההפך ממה שאנשי צבא אמרו, לבריאות. אתה אחראי לתוצאות.

אנשי צבא ושאלות קיטבג

אם תשאל אנשי צבא אם התעופה האזרחית מפריעה להם, הם יגידו כן. אם תשאל אותם אם האזרחים שמסתובבים על הכביש מפריעים למכוניות הצבאיות, הם יגידו כן. אז גם אם תשאל אותם בקשר לחובבי תעופה.. שמצלמים מטוסים - הם יגידו שהם מפריעים להם. בלי קשר - אני מסכים שיש דברים שלא צריך לצלם... אבל גם לא להפסיק לצלם לגמרי

e dor

New member
לא הבנת אותי נכון

לא אמרתי להפסיק לצלם, אני בעד לצלם. אמרתי שיש דברים שצריך לחשוב פעמיים (במיוחד אחרי שגורמים בצה"ל אומרים) לפני שמפרסמים. זה הכל. זאת דעתי, אם אתם חושבים אחרת - סבבה, אבל תמיד תזכרו שישנם גם חוקים...

אמיר72

New member
אולי שניכם תרגעו ?

זה שלקחו תמונה של ארז לכתבה זה חסר משמעות. בכלל, הכתבה הזו ברובה היא סתם קשקוש. מה בדיוק חיל האוויר רוצה ? הרי אם שולחים מטוסים לחו"ל והם נוחתים בשדות זרים, מצלמים אותם. ממתי אזרחי סקוטלנד או איטליה כפופים למחב"ש ח"א ? העניין הוא אחריות וגבולות, וזה כבר עניין אישי. כפי שכתבתי לעיל - צילומים מתוך בסיסים אסורים באיסור מוחלט. צילומים מהאוויר - מה שעף, עף, אין מה לעשות ... כפי שכתב החבר SOLOAVIA בפורום של פרש שם שמתי את התמונה - התמונה הזו של ארז כבר התפרסמה ב"ביעף" ואושרה לפרסום; מערכות התצפית של הצופיות זכו לפרסום בבטאון ובערוץ 1, ועוד. הכתב סתם ניפח בלון משומש, אבל הנקודה נשארת אותה נקודה - לא מצלמים בבסיסים ומוציאים ללא אישור צנזורה. מעבר, אם צילמתם באוויר אבל יש לכם ספק - אז כמאמר הפתגם הידוע "אם יש ספק - אין ספק" - אל תפרסמו.

ארזS

New member
יפה אמרת אמיר.

וכפי שכבר ציינתי בתגובה אחרת [ויסלח לי החבר ליאוניד שאני מוסיף תגובה למרות שהוא ביקש דיייי..] : אני מפעיל תמיד שיקול דעת וצנזורה עצמית וצינזרתי לא מעט תמונות. ובזה העניין הזה תם מבחינתי ושיהיה לכולנו לילה שקט ונעים...

e dor

New member
השורה התחתונה זהה לשלי !!

אם יש ספק (וצריך להיות לכם ספק כשמדובר במטוסים שנועדו לאיסוף מודיעין) אז לא לפרסם. זה הכל ! וגם אתה מתייחס לעובדה שהתמונה של ארז, ולא התייחסתי לזה בכלל ! התייחסתי לעובדה שלארז יש תמונות של צופיות - התמונה בכתבה לא מעניינת אותי בכלל, תבינו את זה כבר. וגם אני מתנצל בפני לאוניד

Matan103

New member
בתור חובב תקשורת

מזה כמה שנים, אני אומר לכם שזה הרצון להביא את המידע לפני כולם. העיתונאים מחפשים את הבעיות הקטנות בהרבה נושאים. אם אכן יש כאן חריגה, יפה. העיתון \ הערוץ \ התחנה רק הרוויח\ה עוד מנויים \ רייטינג. אם לא, עוד יומיים כבר ישכחו מזה. ככה זה בתקשורת. ככה זה, אם זאת לא איזו טעות אסטרונומית, שוכחים מזה מהר.

Refael30

New member
הצלם שהרגיז את חיל האוויר מגיב .

בעמוד הראשי ארז .

ארזS

New member
איזה כבוד ../images/Emo6.gif

מישהו בכלל מסתכל בדף הראשי של תפוז ? אני לא מסתכל אף פעם...

אם סיווגת בעבר למה לא הפעם???

יש עיתונאים שהם פשוט אויבים של מדינת ישראל ובינהם גם ישראלים.. אני מקווה מאד שאתה לא עוד אחד כזה!

ארזS

New member
למי מיועדת התגובה שלך ?

קצת קשה להבין בגלל צורת השירשור. אם התכוונת אלי, הרי שזאת לא תמונה שראיתי לנכון שיש צורך לצנזר אותה, ואני עדיין חושב ככה.

תהיה קצת אחראי...

נכון ש"עיניים רעות" יכולות לצפות במטוס. אבל עובדה שעד היום אף-אחד לא העלה תמונות של המטוס. אתה מגיש לאוייב מידע על מגש של כסף.

אמיר72

New member
במקרה הטוב זה קשקוש

במקרה הרע זה עלבון ועלילת שווא. מה שעף באוויר - אי אפשר להסתיר ! חבל שלא קראת את הכתבה, חלק מהטענות של ח"א זה בכלל לאזרחים זרים במדינות זרות הנתקלים במטוסים בדרכם לחו"ל או בחזרה ... ומי שחושב שהאוייב יצא נשכר מתמונה של מטוס שכבר אושרה לפרסום ע"י הצנזורה, פשוט יורה שטויות מהמותן.

Gruv

New member
אנשים דיייייייייי ! ! !

די די די ! מיצינו את הנושא מספיק . כול אחד יפיק את החומר למחשבה משלו ! ! ! ! ! שהיה ערב נעים.

ארזS

New member
ליאוניד ...

אתה רואה שהבקשה שלך לא עוזרת... כל אחד חייב להגיב, אז לא נורא... וכשאנשים מגיבים גם אני חייב להגיב כדי להביא את דברי ה"מושמץ"...

למעלה