ארז בן הרוש ב-

שלום daredevilmars1 ,

קודם כל כמובן שזה מפחיד, בעיקר בגלל הצופים שראו את אחד העם 1 כבר 20 פעם ורגילים לקצב מסויים. לעונה הזו יש קצב שונה, היא בנויה על עלילות עם נרטיב דרמתי ולא מערכונים כמו הסדרה הקודמת. כמובן שיש גם דמויות חדשות שצריך להתרגל אליהן וכן, זה מפחיד. לגבי שוטטות 3 – לא יקרה

HanAn189

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

1) אם הייתה לך הזדמנות לשחק דמות באחד העם 101/1 שלא אתה משחק, במי היית בוחר? (איך היית רואה את עצמך בתור מירי פסקל?
) 2) איפה תראה את הפרק הראשון? (ואני לא מתכוון לבכורה, אלא ליום שני
) 3) מתי התחלתם לצלם את העונה "אחד העם 101" ? תודה רבה

שלום חנן,

1)הייתי בוחר לשחק את ראובן פסקל, אני ממש לא רואה את עצמי בתור מירי- ממש לא
2)את הפרק הראשון מחר, אראה בביתי עם אשתי 3)התחלנו לצלם את "אחד העם 101" בנובמבר האחרון בבקשה

itaikadosi

New member
שלום ארז! ../images/Emo35.gifמה הוביל לשינוי שם הסדרה? האם שקלתם להשאיר את אותו שם אחד העם 1? ../images/Emo35.gif האם דמויות ותיקות יחזרו לעונה החדשה (כמו: ליליאן, אווה וחייקה, נוני ונושי)? תודה.. ../images/Emo13.gif

שלום itaikadosi ,

כיוון שמירי עוברת מאחד העם1 לאפ טאון, החלטנו לקחת 100 בלוקים קדימה. בנוסף, מכיוון שזה ספין אוף של הסידרה אז חתכנו ב- 100 מעלות וקראנו לסידרה אחד העם 101. לגבי דמויות וותיקות – לליליאן וחייקה יחזרו בהופעת אורח ועוד דמות אחת שלא נספר עליה עכשיו ותצטרך לחכות בסבלנות

שמחלי2

New member
מאיפה אני משיג את הפורטרט של מירי?

אם שמתם לב, בעונה החדשה בדירה של מירי, יש תמונת פורטרט שלה תלויה על הקיר. יש למישהו אפשרות להעלות לי לפה או לתת קישור לתמונה הזאת? אני רוצה לעשות איתה משהו... תודה....

eranmc

New member
לא נראה לי שיש למישהו מושג, אולי ארז ידע

שירשרתי לשרשור שאלות לארז.

שלום שמחלי2 ,

אין סיכוי להשיג את הפורטרט , הוא פרטי ונקנה ע"י רני רהב. לינק שלו נראה לי מסתובב ברשת. נסה בעמוד הפייסבוק של אחד העם 101

jt31

New member
אני רק שאלה

היי ארז.. 1. כמה פרקים הולכים להיות בעונה הזו של אחד העם 101? 2. אם ובעזרת השם הסדרה תצליח (יותר מהפעם הקודמת...) האם יהיה סיכוי לעונה נוספת?

darksideonline

New member
ארז

אושר גדול לקראת הסדרה תודה שחזרתם. למה לא הבאתם את אווה וחייקה לעונה? ושאלה נוספת, יש סיכוי שתחזיר לשידור את "אגרוף הזעם" של יס? זה היה קורע ברמות. שיהיה בהצלחה

שלום darksideonline ,

חייקה תחזור להופעת אורח באחד הפרקים . לגבי "אגרוף הזעם" אתה סטלן ברמות
כל הכבוד שאתה זוכר את התוכנית הזו אבל אין שום סיכוי שהיא תחזור.

sharonush4

New member
שאלה לארז :)

קודם כל , רציתי להגיד שאתה כותב ממש מוכשר , מביים נהדר (את התוצאות רואים על המסך) וגם שחקן מצוין. בקיצור , לאחר שראיתי כבר משהו כמו מאה פעם כל פרק , ושיננתי כל ביטוי ומשפט מהסדרה אחד העם , רציתי לשאול- מאיפה הגיע הרעיון לסדרה ? וגם- האם הושפעת מרבדים מציאותיים או שהלכת על דמיון ? יש לי כ"כ הרבה לשאול , אבל מאחר והכל מסתכם בשאלות הנ"ל, אני אשמח לקבלת תשובה [: שרון

שלום שרון,

תודה רבה
האמת שהרעיון הגיע מבניין מגורים שאניי גדלתי בו ברמת אליהו, בראשון לציון. בבניין אחד העם 1 יש רבדים מציאותיים שהיו קיימים גם שם, כל מיני שכנות כאלו, אנשים ממדינות שונות ועדות שונות. אכן יש בין שני הבניינים השפעה ודמיון.

ארז בן הרוש ב-../images/Emo43.gif

הידעתם שהוא היה גם בובספוג? עוזי פוקס - הזמר המוערך והמדבב הוותיק ישיב לכל שאלותיכם בפורום דיבוב וקריינות, החל משעה 16:00. זה קורה ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1662&MessageId=142924491
מוכנים ל-"אחד העם 101"? בין השעות 19:00-20:00 יתארח ארז בן הרוש, יוצר ובמאי התכנית אחד העם 101 בפורום התכנית וישיב לשאלות לרגל עליית העונה החדשה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=844&MessageId=142898686

חברים יקרים

הרבה תודה על התמיכה, הפרגון והאהבה
מחר זה מתחיל, אחד העם 101 כל יום שני בערוץ 2- רשת מיד אחרי צחוק מעבודה- אנחנו מחכים לכם
אני מזמין אתכם לבקר אותנו גם בפייסבוק, החל מהשבוע צפויות שם הפתעות שלא תראו בשום מקום אחר. תודה רבה
אוהב אתכם
ארז בן הרוש.

eranmc

New member
תודה רבה ארז!!! ../images/Emo140.gif כולי התרגשות לקראת מחר

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifהי ארז../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קודם כל אני חייבת להחמיא לך על הכתיבתך המשגעת והשנונה!!! הסידרה הזו עבורי היא סדרת קאלט, בתור מכורה של דומינו גרוס... גם של העונה הראשונה- עם רותם,אדיר, אסי וגורי וכ"ו... וגם של העונה השניה עם אילן(המלך!!!) עדי, ענת, מיה וכ"ו..., השפה שיצרת בסידרה הפכה חלק משפת יום יומי... ואין ארוחה שלא צוחקים על החסה עם הקצח והחלבה... גורמה גורמה גורמה! אני יודעת ששילבת המון דמויות מדומינו- מירי, חייקה, בת חן, אילנית...
השאלה היא האם אילן וענת היו שותפים לכתיבה עבור דמויות אלו... או שאתה לקחת אותן ופשוט שידרגת אותן? כל מה שנותר לומר- זה ישר כוח!!! הלוואי ותמשיך ליצור עד אין סוף! כי אנחנו פשוט נהנים מהמוח הקודח והיצירתי שלך
קרן

למעלה