ארז בן הרוש ב-

שלום קרן,

תודה, תודה רבה
הדמויות אכן הגיעו מדומינו. כשהתחלנו לעבוד על אחד העם1, יחד עם אילן וענת שדרגנו ושכתבנו מחדש את הדמויות. נתנו להם סגנון ייחודי ובנינו להם סיפור חיים ( מירי- פקחית , אילנית – קוסמטיקאית ). וכמובן שהדמויות נבראו ע"י השחקנים המוכשרים האלו שמגלמים אותן.

הי

ארז שלום רב אני זוכר אותך מהקומדי סטור ותגיד יש סיכוי שתעשו תוכנית איחודל כל מי שהשתתף בקומדי סטור?

שלום נמר שחור1 ,

כל הכבוד שאתה זוכר את זה אבל אין סיכוי שזה יחזור. יש דברים שנעשו וצריכים להישאר בעבר. אני לא עד כדי כך נקרופיל כדי לשחזר כל דבר
גם אחד העם 101 זה סוג של משהו שנעשה ולא יחזור.

שאלות לארז ../images/Emo27.gif

קודם כל,אתה איש מצחיק ושחקן נהדר! המון תודה על שיצרת את אחת התוכניות הטובות ביותר EVER בטלוויזיה.
1. קראתי בעיתון שהעונה החדשה יהיה עלילה שתתגלגל מפרק לפרק ובעוד בעונה ה1 היו מערכונים רנדומליים,מה גרם לשינוי? 2. האם יהיו הופעות אורח של דמויות כמו ליליאן,אווה וחייקה הענקיות,ריביירה וכו'.. בעונה החדשה? 3. איזה דמות אתה הכי אוהב לשחק בתוכנית? 4. היכן צילמתם ת'תוכנית? 5. יהודית תדבר אי פעם?
אין על התוכנית הזאת!!!

שלום דר אמברלה,

תודה רבה
1)השינוי נבע מכך שרצינו להתפתח באופן דרמתי, התוכן יותר מורכב וזה אתגר מקצועי מבחינתי. מעבר לכך, אני חושב שהאימפקט של ההצחקה אם הוא בתוך עלילה הוא יותר חזק מאשר שהוא מחובר רק לפאנץ'. 2)יש כמה דמויות שיגיעו להופעת אורח ששתלנו במהלך העונה. כדאי להמתין בסבלנות 3)ירון- הוא התאום הסיאמי הדבילי של יפית, הדיאלוג בינהם הוא סוג של לופ וגם אני מאוד אוהב לשחק עם יעל פוליאקוב, מאחר וגם אם יש תסריט קבוע מראש, אנחנו תמיד מגיעים למקומות אחרים ומצחיקים יותר. מעבר לזה, ביומיום כל החמישייה מדברת כמו יפית וירון 4)התוכנית צולמה בבניין דירות בשיכון צמרת(איזור מגדלי U ), מעבר לזה צילמנו בת"א ואילת 5)יהודית לא תדבר לעולם. לא מגיע לה. אני מציע לראות היום את המייקינג אוף בערוץ 2- רשת בשעה 22:50 ותבינו למה אסור שיהודית תדבר לעולם.

למה הרגתם את עמרם?

גם אותו וגם את ראובן? אין ספק שראובן פחות אפקטיבי בתור מת, גם אם הוא חוזר לפקוד את הבית. אילנית היא המחליפה של עמרם על תקן הדתיה? ומה לעזאזל יש לכם נגד הדת?

שלום הפסיכולוג של קאטו ,

אתה מדבר על קונספירציה שלא קיימת
אין לנו שום דבר נגד דת, אני בא מבית מסורתי עם המון אהבה למסורת. הרגנו את עמרם כי היינו חייבים לבנות ליהודית עלילה חדשה. ראובן מאוד אפקטיבי בעונה החדשה. חכה ותופתע

Poofas

New member
אווה וחייקה

למה אווה וחייקה לא משתתפות בעונה החדשה??

nk29

New member
כמה פרקים יהיו בסדרה?

אחרי שבעונה ראשונה של אחד העם היו 8 פרקים, ובעונה 2 היו רק שישה פרקים - כמה מתוכננים לסדרה הזאת?.. תודה!

lulu1210

New member
שאלה לארז!

1. למה מירי קוראת ליפית יפעת? מה עומד מאחורי זה? האם זה אילתור שקרה באמצע הצילומים ופשוט זרמתם עם זה? או מתוכנן? 2. שמתי לב שבעונה הקודמת היו הרבה קטעים שעורבבו במשך העונה לדוג: יפית עם שיער בלונדיני בפרק הראשון ואז שיער שחור ואח"כ בפרקים האחרונים שוב שיער בלונדיני? כל הקטעים צולמו ביחד? 3. מתרגש מהעונה החדשה? תודהה

שלום lulu1210

1) זו היתה מן טעות כזו שהחלטנו להמשיך איתה. זה השתרש ככה שמירי קוראת לה יפעת וכל השאר יפית כי מירי חייבת ע' - אחרי הכל היא תימנייה
2) כאלו אנחנו - לא ברורים ולא תמיד מקצועיים
3) מתרגש מאוד

icy tear drop

New member
אפילו הפרומואים מצחיקים נורא.

גם בפעם המאה שהם מופיעים. השאלה שלי היא מי אתה ארז בן הרוש? איך לא שמעתי עליך מעולם? איך אתה נראה? והאם אתה בפייסבוק? אני הולכת לחפש.

למעלה