ארז טל האם ידעת?הכנסת את המאפיה לבית

אההה אז הוא חייב להיות לא פחות מצדיק

על מנת לשמור על השבת אצלך בטלבזיה ? על פחות מזה לא תתפשרי ? או שזאת דרך אחרת לומר שאת פשוט לא רוצה שמישהו ידבר על מסורת ודת אצלך בטלבזיה ? כי צדיקים אמיתיים זה לא דבר כזה נפוץ . ואם הם כבר קיימים , אז ערוצי הטלבזיה שמשדרים בפריים טיים לא ממש מתדפקים על דלתותיהם . באותה המידה אני יכול לטעון שאני לא מעוניין שהחילוניים שם ייצגו את החילוניות בדרך כזו . הם כבר 3 שבועות לפחות לא עשו סקס ואין שם פריצות . אפילו חלק מהם הלכו לבית הכנסת ( רחמנא לצילן ) ועושים קידוש בכל שישי ( טפו ) . איזה מן ייצוג זה לחילוניות ? לפי דעתי כל החילוניים שם עושים נזק לחילוניות שמיוצגת על ידם וכתוצאה מכך נראת לא טוב . תביני , חילוניות עבורי ( כמובן ) זה לא לאפות פיצות ביום שבת , זה הרבה מעבר לכך . אז הם לא טוענים שהם באו להראות את הפן של החילוניות . אבל משום מה יש כאן כאלה בפורום שחושבים שאשר מייצג את כל הדת על כל הזרמים שבה . אז למה לא לבחון את החילוניים באותו המטבע ? בואו נדיח ( אם זה אפשרי בכלל ) את כל החילונים שלא מייצגים את החילוניות כפי שצריך !

מיירה11

New member
ארז טל האם ידעת?הכנסת את המאפיה לבית

עינב בובליל מתוודה בפני אשר על קשריה עם העולם התחתון!!! אולי זה מסביר את השארותה למרות ההדחות הקבועות!!. אשר !!בושה לעולם שומר המסורת,ולתושבי טבריה!! פרחח חובש כיפה מסתובב עם בחורות בבקיני מאזין לניבולי פה, ומכה על חטאיו בין השאר על שגרם לאשתו לבכות.הפך לאב לפני שעות מועטות ושוכב ליד עינב ומאזין לסיפורי הזימה שלה בשקיקה. הצילו!!!!

bibaso

New member
../images/Emo2.gif עזוב טחנו את זה עד דק ....

זה לופ שלא ייגמר לעולם

יNOT

New member
מבחינתי נגמר

אני ציינתי רק כי אני יודע שביקורת מוסיקה טען אותו הדבר, ולא הבין איך אנשים לא מבינים... זה הכל.

תודה .

תודה על האינפורמציה , אני אגש לבדוק מייד אחרי התגובה לך . לגבי הקפצת השירשור , אני בסך הכל הגבתי לכל מיני שהגיבו לי ( לא להגיב נחשב בעיניי כחוסר נימוס בד"כ ) . אז השירשור קפץ ? לא בשביל זה יש נעצים , מסמרים , או ברגים וכל מיני דברים כאלה ? על מנת לשמור את השירשורים הרלוונטיים בראש .

shellram1975

New member
למה זה לא נורא מפתיע אותי שעינב בובליל

מקושרת עם העולם התחתון?! אשר הזה יצא חרא של בעל, לדעתי. מה זה ללכת לתוכנית ריאלי-טראש בעודו עוזב את אישתו ההרה ועוד קרוב ללידה. וכעת הוא גם מפסיד את רגעיו הראשונים עם הבן/בת שנולד/ה. מה נולד באמת? בן או בת? זה ילד ראשון? לפחות היה בן אדם והיה אומר "פאק האח הגדול, אני מדיח את עצמי כדי להיות עם אישתי" אבל הוא בסבבה שלו שם. למה לא?! איככככככככככס.

יNOT

New member
אני לא מסכים עם צורת ההתבטאות אבל המסר נכון

זה מצחיק , שהוא וויתר על להיות בהולדת בנו/ביתו בשביל הסיכוי לזכות במיליון. כנראה שיש לו כבר ילדים אחרים, כי אני לא מכיר הרבה הורים שהיו עושים אותו הדבר, בטח לא אלו שקוראים לעצמם דתיים (וזה רק בגלל הטיפוח של התא המשפחתי בקהילות האלה , שמשפחה היא ערך עליון לעומת הכסף )

rebecca121

New member
ומה שמצחיק

שהוא מגדיר את עצמו כאחד שבא כדי לייצג את המגזר הדתי. וכמו ששפרה אמרה פעם: אני לא חושבת שהם מעוניינים שהוא ייצג אותם. הוא פשוט צבוע, הוא משחק רק למען המיליון.

shellram1975

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי לא עולמי אבל מזרח תיכון חדש?!../images/Emo8.gif

rebecca121

New member
השאר משחקים בשביל פרסום

וגם בשביל הכסף. אבל אשר אמר שהמטרה העיקרית שלו זה לייצג את המגזר, משהו שהוא ממש לא עושה. המטרה העיקרית שלו היא להרוויח את המיליון (משהו שהוא בסדר) רק כשלא תופסים טרמפ על "אני דתי"

shellram1975

New member
עדיף היה להגיד לו שהוא שם בשביל הכסף כי

להגיד שהוא שם כדי לייצג את המגזר, אומר שזה יותר חשוב מלהיות אבא שחווה ונוכח בלידת בנו/בתו החדשה וזה נראה פחות טוב, אם כבר.

אשר אמר ...

אשר אמר שהוא שם גם על מנת להראות יהדות . הוא גם אמר שהוא לא מאמין שיגיע לשלב שבו הוא יחשוב שהמיליון נמצא בהישג יד עבורו . אבל בשורה התחתונה גם הוא שם בדיוק מאותן הסיבות שכל השאר שם , המיליון . אבל אף אחד לא אומר ( גם לא אני ) שזו המטרה היחידה של כל אחד ואחת שם . ויש מטרות או אתגרים שונים שנלווים לזה . לדוגמא : אתגר , שינוי , חיפוש עצמי , חוויה מיוחדת , הרפתקנות , יהדות , בריחה ... ועוד סיבות מסיבות שונות . אז בואי פשוט נצא מנקודת ההנחה שגם אשר הוא אדם כמו כולם . לא טוב יותר או פחות טוב . לא צדיק יותר או פחות . פשוט בן אדם עם אמונות משל עצמו כפי שלכל השאר יש את מערכת האמונות שלהם ( גם לבחור לא להאמין במשהו זאת אמונה אחרי הכל ).

rebecca121

New member
אבל מה שמכעיס אותי בו

זה שהוא משחק אותה "צדיק", וזה שהוא אומר שהוא בא להראות "יהדות" והוא עושה את זה בשבת! לפי דעתי זה צבוע עד כדי כך שאני פשוט לא יוכלה לראות אותו כשהוא עושה את התפילות שלו, אני ישר חושבת שהוא עושה את זה למצלמה ולא באמת עושה את זה למען עצמו. כשהוא מדבר עם אנשים ואז הנושאים מגיעים לדברים מיניים הוא יוצא והולך אבל כשזה מגיע ללרכל על שפרה ולקרוא לה נבלה ואם אני לא טועה אצל הדתיים זה אחד החטאים הגדולים ביותר שאדם יכול לעשות. אשר בא ואומר אני בא לייצג קבוצה מסוימת, אבל עצם זה שהוא בתוכנית ועצם זה שהוא נותן שיצלמו אותו בשבת סותר את הדברים שלו.

rebecca121

New member
כן, כמו שאמרתי למעלה

זה אחד החטאים הגדולים ביותר שיש. לפי הדתיים והחרדיים כמובן. בשבילי זו דרך הנאה:)

למעלה