ארז טל האם ידעת?הכנסת את המאפיה לבית

bibaso

New member
ברור שכלא יותר גרוע אבל זה גם לא ממש נופש

בגלל שמשעמם קצת - להלן רשימת דברים שחסרים להם שם:
(וונסה)

יNOT

New member
אתה רוצה שאני אכין רשימה מה יש להם שם ?!../images/Emo9.gif

ומה הם קיבלו עד עתה?! (לא שאיכפת לי , אבל לבוא ולומר שזה "סבל" זה פשוט לא נכון ,לפחות מבחינת התנאים)

bibaso

New member
אלא עם כן בא לך גם להשתעשע עם האייקונים ../images/Emo6.gif

יNOT

New member
זה לא כלא וזה לא נופש , הסבר:

הקונוטאציה לכלא נובעת בגלל הבידוד , והמחסור בכל הגאדג'טים היומיים שלהם הם רגילים (MP3 , סרטים, וכו... ) הקונוטאציה לנופש נובעת מהיותם בווילה עם בריכה ושעות בטלה. זה לא נכון לומר שזה איפשהו בין השניים. הבידוד בלבד לא מספיק בשביל לגרום לצופה הרגשה שהם סובלים, הצופה רואה אותם עם בריכה , עם מיטות מתכווננות. ורוב הזמן צוחקים. בנוסף הידיעה שהם התנדבו "לסבול" דיי מבטלת איזשהיא סימפטיה של הצופה כלפיהם (בקשר לבידוד ) כי רוב הזמן הוא לא רואה סבל , אך שיעמום. דואגים להם לכלכלה והם רק צריכים לשחק משחקים בשביל זה (עד עתה לא היה משהו שדרש הקרבה ....לא ביקשו מהם לוותר על 2 חפיסות סיגריות בשביל משימת פרס ...או משהו דומה ) בקיצור אין ממש מקום לעשות את החיבור בין שני המושגים.

סתם נדחף לדיון המעמיק ...

אולי ההגדרה " כלוב מזהב " עונה לכם ? כי כך אני לפחות רואה זאת . מצד אחד כלוב ומצד שני מזהב . אבל אם לא ההגדרה הזו אז לפחות תסכימו איתי שזה כמו אקווריום אנושי . לפעמים אני ניגש לטלבזיה ומפזר עליה אוכל של דגים . וזה כי אני מודאג שעינב תרזה חלילה . ( לא שהיא צריכה לרזות , ולא כתבתי שהיא שמנה ,ולא , היא גם לא אוכלת יותר מידי , נו באמא שלכם לא התכוונתי לעודד אנורקסיות ... דיי כבר נו אי אפשר לכתוב פה כלום ! אתם כלכך רגישים ...
כולה בדיחה ...)

יNOT

New member
אקוואריום אנושי היה נכון לומר אם

(ואני לא מתכוון להכעיס אף אחד ) לא הייתה צנזורה. ברגע שהמצלמה לא נותנת לצופה לראות מה קורה הם הרסו את החוויה. הם בעצם מזכירים לצופה שיש מי שבוחר מה הם רואים. (זה רק פסיכולוגיה , בתת מודע זה הרושם שנוצר לצופה כשהוא בוחר לעבור לערוץ אחר )

ראיתי אותך כותב על ערוצים אחרים ...

אז רציתי לשאול ( כי שכחתי ) איך מגיעים לשאר הערוצים ?
סתאאם .

יNOT

New member
../images/Emo4.gif באמת שלא הבנתי

אתה מדבר על שידורי "האח הגדול" במדינות אחרות ? או שאתה שואל איך מתפעלים את השלט?

נו יופי , הרסת בדיחה !

הכוונה היתה לתפעול השלט . כהומור של מכורים כביכול ( עזוב לשניה שגם אני וגם אתה לא צופים בערוץ 20 כל היום ) . טוב יאללה תיקרא לחברה קדישא שתפנה מפה את הבדיחה הגרועה הזו ... היא מתחילה להסריח .

יNOT

New member
קל כמו נוצה

במיוחד אני ממריא אל על עם כל האוויר החם שיש פה בפורום

איתי בל

New member
גם גברים שיש להם עבודה בחו"ל

אם הם גברים... כשהלידה מתקרבת הם נשארים בארץ וברגע שהמים יורדים לוקחים טיסה מהירה ביותר חזרה הביתה ולא אומרים אני רק סוגר פה איזה עסקה חודשיים ומגיע

ליטליקSD

New member
עם כל הקשקושים האלה שמגנים על אשר

עם כל הקשקושי נגד שנאת חינם ושמת לה מה כבר קשקשת לא מזמן על שי? זאת לא צביעות?

סמיטית

New member
הפרצוף האמיתי של ../images/Emo197.gif ועינב

בשיחה אינטימית ורווית שנאה וכעס, הם שפכו את הגיגי לבם אלה על אלה. אשר למשל אמר שאם אשתו תבגוד בו, הוא שם לה משקולות על הרגליים ומטביעה אותה (ואל נשכח את היום המיוחד שהדברים נאמרו). עינב התפארה במערכת היחסים שלה עם עולם הפשע. כמה דקות אחר כך, אמרה לאשר שהיא רוצה להגיד לאח הגדול לא לשדר את הקטע הזה כי היא פוחדת. yyy על שניכם, מה מחכה לכם בבית

לגבי אשר

אכן מעשה שנוי במחלוקת . אבל מי אנחנו שנשפוט אם אישתו עצמה " אישרה " לו לשהות בבית האח הגדול בזמן ההריון בחודש 9 ? לא יודע מה נולד ( ואם נולד ) אבל זה לא ילד ראשון לו ולאישתו . ולגבי העניין של להדיח את עצמו , אני לא יודע אם הוא יודע על הלידה או לא ( וגם אני בשלב זה ניזון משמועות שאכן היתה לידה ). אבל שוב , לא אנחנו נשפוט אדם על מה שמתרחש בקרב משפחתו . בואו נשתדל להתמקד במתרחש בתוך גבולות הוילה . ורק נאחל מזל טוב ובשעה טובה . והעיקר שיהיה / תהיה בריאה . נ.ב אם זאת בת מה הסיכוי שאשר יקרא לה שפרה לפי דעתכם ?

איתי בל

New member
בטח שנשפוט!

הוא יודע שאשתו ילדה האח הגדול שיתף אותו בכך וגם לפני ששיתף הוא עזב את אשתו בחודש השמיני ללכאורה 3 חודשים הוא ידע שאם לא יודח יחסית על ההתחלה הוא לא יהיה בלידה ויש מצב שיראה את בנו לראשונה בגיל חודשיים הוא טען כתירוץ משעשע שככה לאשתו יהיה ילד אחד פחות לטפל בו בזה שהוא לא שם אבל... זה ממש לא לעניין ודי מגעיל אפילו...אני לא יודע איך הילד הזה יקבל כשבגיל עשרה יספרו לו שאמא ילדה ואבא היה בתוכנית ריאליטי אבל שיהיה במזל טוב

למעלה