ארזs זה מהיום בבוקר האם שווה לשלוח?

מר קנת הנכבד

הטרחתי עצמי לפורום זה מהפורום השכן ע"מ לומר לך, שאם אינך חפץ להתרגז או להשתגע מדבריו של ארז, אתה יכול פשוט לא לקרוא אותם. ארז קנה את מקומו בעמל רב, בחריצות וביצירתיות והעובדות מדברות בעד עצמן. כמו שכתבו אחרים לפני וגם כפי שארז העיד על עצמו: הוא מעולם לא הציג עצמו כמומחה. נהפוך הוא, בכל פעם ששואלים בעצתו (גם מהארץ וגם מחו"ל) הוא תמיד תמיד מדגיש, שהוא בסה"כ צלם חובב. תמונותיו יפות ומוצלחות ומגזינים מקצועיים מרחבי תבל יוצרים עימו קשר ומבקשים להתשמש בזכויות היוצרים שלו ע"מ לפרסם את תמונותיו בגיליונותיהם. חושבני, שמן הראוי היה, שתתנצל בפומבי על התקפתך שלוחת הרסן על ארז. דוד

ny22

New member
מנהל
למה סתם לרדת????

ארז, לפי דעתי, כמו מקצוען, אולי הוא לא מומחה, אבל התמונות שלו ממש יפות ולכן הוא אחד המבינים. מהניסיון הרב שיש לו, הוא בהחלט יכול לתת טיפים מעולים.

X4M32

New member
מי הוא זה ואיזהו

הטרול החדש שיורד על בכיר צלמי התעופה בישראל? אולי אינך יודע אך זה לא אחר מארז שהביא את ישראל לכל אתרי האינטרנט העוסקים בצילומי תעופה בעולם, אתה יודע את זה? עד שארז התחיל בספוטריות שלו לא היו צילומים מכאן באף מקום כמעט. אז מי אתה שתכתוב את הדברים הנלוזים הנ''ל? בוש והכלם לך!

kenezok

New member
לא רציתי להגרר לויכוחים, אבל

העובדות מדברות בעד עצמן. להלן סדרה של תמונות מהאתר של ארז, רובן אפילו של אותו מטוס- ELC המוכיחות אחת לאחת שכל מה שכתב ארז זה לא נכון. "לעולם לא לצלם מול השמש" הנה תמונה שצולמה מול השמש

A r i e T

New member
המלצה: תבדוק את התאריכים שבהם

צולמו התמונות הנ"ל. ייתכן שחלק מהן ישנות יחסית. עד לפני כמה שנים, איירליינרס.נט העלו לאתר מכל הבא ליד, בלי שום "ועדות קבלה". ייתכן שהם העלו אפילו כמה תמונות מזויפות. מאז השתנו הכללים, לכן יש טעם במה שארז כתב. הייתי איתו יותר מפעם אחת בצילומים ליד נתב"ג והתרשמתי מאוד מהעבודה שלו.

kenezok

New member
אותו מטוס, כמעט אותה תמונה

לא ישר, לא באמצע, לא שוליים ולא בטיח

ny22

New member
מנהל
למה? דווקא איכות די טובה....

אולי לא הכי, אבל זה באיכות סבירה+++

kenezok

New member
אותו מטוס, לא בפוקוס, איכות נמוכה

צללים על תהמונה, בקושי רואים מה מצולם שפ

kenezok

New member
אותו מטוס, מול השמש!!!

לא רואים כל המטוס. הוא לא באמצע ואפילו מול השמש אפשר להראות כאן עוד אלפים של תמונות שלא עומדות ב"דרישות" של ארז, אבל בכל זאת התקבלו. הקריטריונים שלהם ממש שונים, ומתבססים ברובם על "מה משדרת התמונה".

Matan103

New member
יש מול השמש, ויש מול השמש.

זה מול השמש יפה, הוא דיבר על מול השמש ברמות שזה מפריע לתמונה.

747 400

New member
תומנה יפה!!!!!!!!!

Aviation Addict

New member
כמו שארז אמר

התמונה טובה, אבל לא מהסוג שהם מקבלים באתר הנ"ל. תמונות כאלה הם בעיקר לאלבום האישי.

ERJ PILOT

New member
וואו רק התעוררתי ותראו ה הולך פה

לא לזה פיללתי אבל יש לי עוד תמונה מה דעתכם על זה

kennedy

New member
וזו דעתי על ארזS

הוא החובבן הכי מקצועי שאני מכיר בשטח!!!!

ארזS

New member
רועי, ראית מה עשית ? ../images/Emo2.gif

למה בכלל שאלת אותי ? סתם... אני לא מתכוון ברצינות... הכל שטויות. נראה לי שיש לנו עסק אדם לא רציני או סתם טרול...

MrHankeY

New member
אין לי אמנם נסיון בלהעלות תמונות

לאיירליינרס אבל לדעתי הסיבה היחידה שיכולים לדחות את התמונה היא האופק זאת אומרת המצלמה לא מאוזנת לא עם הקרקע ולא עם המטוס. אבל לדעתי, שווה נסיון אבל נחכה למומחים ממני (ארז!)

למעלה