ארזs זה מהיום בבוקר האם שווה לשלוח?

motish3

New member
באמת חבל

כמו שאמרו פה מקודם, אין עוררין על הנסיון של ארז בצילום מטוסים ומספר התמונות שלו באירליינרס מוכיח עובדה זו מעל לכל ספק. כמו כן ארז תמיד מוכן לעזור לכל אחד בנושא של צילום/עריכת תמונות ומוסיף מנסיונו ע"מ ללמד את השואל. ארז אף פעם לא הצהיר שהוא מומחה בצילום אלא תמיד הדגיש שהוא חובבן ותו לא. לי יש תמונה אחת באירליינרס שמוקדשת אך ורק לארז על כל העזרה הרבה שנתן לאורך השנתיים שאני מכיר אותו. תודה ארז! נ.ב: תודה גם לרונן שגם הוא מוכשר ותמיד נכון לעזור :) תהנו : http://www.airliners.net/open.file/775317/L

ארזS

New member
אתה יודע מה חבל ?

חבל שלא עשית קישור נכון לתמונה היפה שצילמת בקוקפיט של 4X-AXQ . זה מה שחבל... ובעניין השני אני לא רוצה להוסיף יותר כלום. ומאחר והתמונה שצילמת בקוקפיט מאוד יפה, הנה קישור כמו שצריך ...

motish3

New member
תודה

תודה רבה ארז על המחמאות ועל הקישור המתוקן. בכוונה פתחתי נושא חדש ולא כתגובה לשרשור הקודם- רציתי להודות לך על העזרה וכמובן לתת לינק לתמונה ע"מ לשתף את חברי הפורום בתמונה שלדעתי לא כל יום רואים- המטוס הזה נמצא בצי של אלעל משנת 1974 והקוקפיט שלו הוא לא מ"המתקדמים" בלשון המעטה שקיימים היום בתעופה העולמית.

A r i e T

New member
הוא לא הכי ותיק באל על עצמה

נכון ש4X-AXQ כבר בן 31 שנים, אבל לאל על הוא הצטרף רק בשנת 1988. את דרכו הוא החל באוסטרליה הרחוקה כVH-EBG וכך הוא נראה לפני 23 שנים

navig8tor

New member
הג'מבו 742 הכי ותיק של אלעל

4XAXA מנוחתו עדן,הגיע לאלעל ביוני 1971 ופתח את עידן הג'מבוס של החברה.

ארזS

New member
../images/Emo41.gifחברים יקרים

מבחינתי חבל שכל העניין הזה התפתח למימדים האלה. אני לא גאוותן מצד אחד, ומצד שני לא זקוק למליצי יושר. ואיזה תמונות הוא הביא לכאן כדי לעשות השוואות? ראיתם בעצמכם... ובכל אופן תודה לכל המגיבים. יחד עם זאת, ברצוני להביא לידיעתכם שהנ''ל המציג את עצמו כטייס לשעבר עדיין לא הוכיח את זה. פניתי אליו במסר אישי וגם ראיתם באחת התגובות שלי כאן שאני מכריז שאתנצל אם יתברר לי שטעיתי. ואני עדיין עומד מאחורי הבטחתי. ולמה אני אומר את זה? כי האיש הנ''ל כתב לי במסר אישי כמה שמות של אנשים שלטענתו מכירים אותו. אני לא יודע למה, אבל האנשים האלה מתנערים ממנו לחלוטין וטוענים שאינם מכירים אותו כלל וכלל. אי לכך, ומאחר וכמעט אין לי ספק שהכותב הנ''ל סתם חמד לו לצון כאחד הטרולים בואו נשאיר מאחורינו את כל השירשור הזה ושיהיה לכולם כל טוב.

Ayana KimRon

New member
ארז

אני לא מבינה למה אתה שיצקת את מקומך וכל כך הרבה נהנים מהתמונות שלך - מתרגש כל-כך. אני מצלמת בסגנון אחר אבל פה ושם מתגלצ' לי צילום בסגנון שמזכיר לי את שלך (בכיוון אבל לא בהכרח באיכות). מבקשת ממך פידבק. תודה. עיינה

ארזS

New member
עיינה

גם אני לא מבין...
תמונתך יפהפיה, אבל אם את שואלת אם היא מתאימה לאתר המדובר, אני חושש שלא. הצבע הירוק נראה לי קצת מוגזם. האם התמונה עברה עיבוד ? כמו כן שני המטוסים נראים קטנים מידי. לאחד המטוסים חסר חלק בתמונה... אבל כפי שאני תמיד אומר, אני לא מומחה...רק מביע חוות דעת אישית שלי מניסיון רב שצברתי בשנתיים [כן, רק שנתיים] האחרונות. פעם, בתוכנית "מחפשים את המטמון" קראו לזה "תשובה מידע אישי" ... זוכרת ? דרך אגב, אני נהנה עד מאוד לקרוא את חוויותיך בפורום תעופה קלה. כל טוב !

Ayana KimRon

New member
שמע ידידי

בוא נישאר בפרופורציות - גם מומחים נותנים רק מידע אישי. קח אחד 20 שנה בעסק ושים אותו על יד אחר 30 שנה בעסק - הוקוס פוקוס ו-20 שנה פתאום נעשה חובבן משהו. ביקשתי דעת ארז וקיבלתי. פידבק ישר, ברור, ולענין, וזה בדיוק מה שרציתי וציפיתי לקבל. תודה.
כן, התמונה עברה עיבוד קל. היא מהראשונות שעשיתי עם המצלמה החדשה שלי ועד היום אני עדיין מגמגמת איתה. יש לי עוד כמה ואת כולן אני פוסלת. אני חזקה בלפסול אבל פוסלת רק את שלי. לא ככה? חן-חן על המילים הטובות. תשמור על הלב ותבוא לבקר. עיינה

tcu6

New member
ארז, התמונות שלך יפות ומיוחדות. ERJ

PILOT הבנתי שהגעת לארצינו היפה. ברוך הבא.

ארזS

New member
תודה מקרב ../images/Emo23.gifלכל המגיבים

אני מעדיף שהעניין ירד מסדר היום [או הלילה
...

Aviation Addict

New member
ארז ../images/Emo24.gif

השירשור הזה רק הוכיח כמה כולם נהנים מהתמונות שלך! תמשיך לשתף אותנו בתחביב שלך, כולנו נהנים ומודים לך!

למעלה