ארמסטרונג "שיעמם" לי את הטור...

natyh

New member
השמועות שמתרוצצות

תחזיק חזק : ירוסלאב פופוביץ בשנה הבאה בקבוצת התגליות הדוורים לשעבר וכנ"ל לווי ליפיהיימר . ופלויד לאנדיס כנראה עוזב . ההנחה שלי לאנס בונה קבוצה לעוד שנתיים או שלוש : פלויד החוצה כדי שיוביל קבוצה וילמד איך זה , ואם יוכיח עצמו יחזור לקבוצה אותה לאנס ינהל , כמוביל . פופוביץ מגיע כדי להיות אופציה שניה ללאנס בשנה הבאה למקום 1 2 לפודיום ריס אולריך ב 96 . ליפי מגיע כרוכב לכל מטרה פועל על שמטרתו לגנוב נצחונות . רוכב שלמד להוביל יודע להיות פועל וישמח לקבל כל הזדמנות נוספת . לאנס אוהב את פלויד , ממש כמו אבא קשוח , והוא ינסה להוציא ממנו כל מה שאפשר אבל לפלויד אין כרגע את הכוחות המנטליים האלה . בקיצור בשנה הבאה אנו עשויים לראות מקום 1 2 3 על הפודיום לקבוצת התגליות . וכאן ייבחן לאנס כמנהל , ומעניין כמה מן המתחרים יעלו על השינוי הזה בטקטיקה ??? נתי

דוז פואה

לגבי לאנדיס, קשה לדעת. זה שאתה סופר דומסטיק עדיין לא עושה אותך לידר של קבוצה.

natyh

New member
יופי של תשובה

אי אפשר לכתוב זאת טוב יותר , ומסיבה זו בדיוק קראתי לקבוצה שלי על הפנים עם לאנס ואחר כך הוצאתי אותו לטובת נקודות מבטיני שלא הגיעו. כתבת מאד יפה , רק מי שחזר משם מבין ומכיר את ההרגשה של להיות שם , זהו מה שמריץ את לאנס , אף פעם אף פעם לא לחזור לשם . וזה קרה לו ולעוד אמריקאים בתחומי הספורט , ולהבדיל אלף אלפי הבדלות לאירגונים אמריקאיים אחרים לא בתחומי הספורט . והתוצאה בארה"ב אין להיות שני , או שאתה הכי טוב או שאתה לא קיים !!! והניצחון הוא הכל . לגבי פלויד לאנדיס הוא נראה יורש ראוי על פניו , אבל פלויד צריך את לאנס כמנהל , ונוסף לכך יש לפלויד הרבה מאד ללמוד והחוזק המנטלי שלו הוא נעלם . כך שקשה לענות לשאלה הזו . נתי

miko1810

New member
כל מה שכתבת ביחס

לתזונה, היגיינה, ורוחניות נכון! רק, איך אומרים, לגוף שלנו יש מגבלות משלו! כלומר אם יש לך ריאות בנפח 5 ליטר, שום דבר לא ישנה אותן ל 9 ליטר! ואם ללב שלך יש נפח דם מסוים, אני לא יודע איך מגדילים אותו. אז נתת כבר את התשובה בכתבה שלך, לאנס הוא אל-אנושי. התאוששות מופלאה ולא אנושית אינה מנת חלקו של כל אחד, אלא מנת חלקו של מי שעשה משהו שגרם לאותה התאוששות מופלאה. אני לא הייתי מכניס את ארמסטרונג לאותה קטיגוריה עם אותה חבורה מופלאה של אגדות ספורט אותן תיארת מהסיבה הפשוטה, כולם, אבל כולם היו אגדות מיד כשפרצו לזירה! ארמסטרונג לא! והסיבה פשוטה, הוא היה עוד רוכב בפלוטון! ופתאום, אחרי מחלה כל כך קשה, הוא הפך להיות לרוכב על! כשאדי מרקס נכנס לטור הראשון שלו ב 69 הוא לקח את כולם ב 17 דקות! והוא כבר אז היה אגדה של המירוצים הקלסיים! כשברנרד הינו לקח את הטור הראשון הוא כבר היה אגדה! אינדוריאן וארמסטרונג, לא! אגדות לא נוצרות אחרי תקופה, אגדות מתגלות מיד!

natyh

New member
לא מדויק

הוא היה אגדה בטריאטלון הרבה לפני כן .

miko1810

New member
כתבתי שהוא היה עוד רוכב בפלוטון

זהו. אחד מעוד מאה אחרים!

אולי בעולם של מיקו...

אגדות נולדות אגדות. בשאר העולם, העולם האמיתי והמציאותי, אין דבר כזה אגדות. את האגדות נשאיר לסיפורים לפני השינה, סיפורים שיש בהם פיות, קוסמים ומכשפות. בעולם האמיתי יש אנשים שמצליחם לעשות קריירה מדהימה, בזכות שילוב של כישרון והתמדה. חלק מגיעים לשיא כבר בתחילת הקריירה (וארמסטרונג הוא אלוף העולם הצעיר ביותר שהיה אי פעם, ומנצח הקטע בטור הכי צעיר שהיה אי פעם) וחלקם צריכים קצת יותר זמן עד שהם מצליחים לממש את הפוטנציאל שלהם.

miko1810

New member
ובעולם של בועז

כולם שמים לב לכולם. ארמסטרונג היה חלק מנבחרת ארה"ב שהתמודדה בנורבגיה או שבדיה (אני כבר לא זוכר) באליפות העולם. אף אחד לא שם לב אליו! הוא ניצל את זה יפה, וברח בעליה האחרונה. ופתאום כולם ראו שיש מישהו לפניהם. זה כל הסיפור! אם מישהו היה שם לב, מזמן היו תופסים אותו שם. פשוט נתנו לו! וביחס לטור, גם כאן, פשוט נתנו לו את הנצחון! ואין שום קשר לגיל (הרי זה מה שאתה כל הזמן אומר, שרוכב "מתבשל" עם הגיל) האם ידעת שהמאמן של אדי מרקס לא רצה לתת לו להשתתף בטור עקב גילו הצעיר ולא שום סיבה אחרת?! והא בכלל היה חמו! (האבא של אשתו) בבקשה תבדוק ותראה שמה שכתבתי ביחס לאגדות בספורט, הכל נכון. מה לעשות, לאנס לא נמצא שם! ובעוד שנים, כשהאמת תתגלה, מה אז??

miko1810

New member
כן,אם אני לא טועה

זה היה בג'ירו. הוא טען שהוא אכל בננה שמישהו נתן לו בדרך. בדקו, וזה היה נכון, אבל זה לא מנע את הפסילה שלו. יש את זה גם בסרט שלו, רואים אותו בוכה ואת הקבוצה בדיכאון.

הוא טען שהוא שתה מבקבוק...

שצופה נתן לו בדרך, סיפור ענק יותר טוב "מהכלב אכל לי את השיעורים..." אם ארמסטרונג היה טוען את זה, היית מאמין לו? אין לי שום דבר נגד מרקס, הוא בהפרש ענק הרוכב הטוב ביותר בכל הזמנים. ואתה יודע מה למרות שזה נשמע שהוא לא מצא תירוץ טוב יותר, אפשר להאמין לו. כמו שאפשר וצריך להאמין לארמסטרונג שכבר 6 שנים אומר שהוא נקי (ואחרי שמאות בדיקות הוכיחו את זה). צא מהסרט שלך, מעולם הקונספירציות. ותהנה מהאתלט המדהים הזה (לא אגדה, אין דבר כזה אגדה בעולם האמיתי), ותגיד תודה שזכית לראות אותו. כמו שמי שראה את אנקטיל, מרקס, הינו, אינדוראין, קופי יכול להגיד עליהם. שב מול הטלוויזיה ותהנה מהחוויה.

miko1810

New member
אני מכיר בננה אבל,

מוכן לקבל גם את גרסתך. בכל מקרה, אדי מרקס מאותו יום לא לקח שום דבר מאף אחד. אדי מרקס היה אגדה! הוא עדיין אגדה! בקשר לארמסטרונג, מצטער! לא משכנע. ואני לא משוכנע. מה לעשות, כבר כתבתי את זה. ואני רוכב כאן עם כמה אנשים בגילאים שבהם בדרך כלל יושבים בכסא גלגלים ולא על האוכף (שמונים ומעלה) והם ראו גם ראו את כל האגדות. אה, נזכרתי! איזה חמור אני (שוכח דברים בלהט הטור) בקשר לבקבוק של קופי בארטלי! הזקן בחבורה (83) אומר שהוא זוכר את זה היטב! זה היה בקבוק מים מינרלים בכלל, שבארטלי נתן לקופי אחרי שהוא קיבל את זה מצופה. הראיתי לו את התמונה הראשונה (שחור לבן, עם קופי מימין ראש למעלה) הוא אמר לשים לב שלקופי יש בקבוק אופניים פתוח ביד שמאל, זה אחרי שהוא מילא מים מהבקבוק שבארטלי נתן לו והחזיר לבארטלי את הבקבוק עם שארית המים.

מאדמאן

New member
פשוט טיפשות

דברי הבל ורעות רוח, רק אלו הנימוקים לדברים האפלים הללו - "לה קומפלו" - זה השם של הנסחה להשחרת ארמסטרונג, חסר להוסיף את המילה ז'וייף - והכל היה ברור יותר למזלו של ארמסטרונג הוא לא ז'וייף... (ז'וייף= יהודי).

טיראן מ

New member
למה להתעצבן ?

להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. אני מבין אותך לחלוטין. ומתרעם על ההתבטאויות האומללות של האיש. אבל אני לא מתעצבן. אני מרחם עליו והפסקתי להגיב לשטויות שלו במסווה "אינטליגנטי". רד מזה למרות הקושי.

miko1810

New member
מר טיראן

מישהו "ירד" עליך אישית? מישהו דיבר עליך במסווה "אינטיליגנטי"? מה הבעיה שלך? משחירים לך את האליל?? מה בדיוק העניין האישי שלך? אני ניסיתי לרדת לרמה שלך?? אני כותב את מה שאני חושב! לא מוצא חן בעינייך? זבש"ך. אתה חושב שזו טיפשות, יופי לך! אבל מכאן ועד רחמים, המרחק גדול מאוד. האמת, אני מרחם עליך, כי האליל שלך מלא סמים, ובתוככי ליבך גם אתה יודע זאת!

גיא ט

New member
דדדדדדדדדדייייייייייייייייי!!!!!!!!

שבת שלום לך מיקו, עצור שנייה, תחשוב! אתה כל כך אנטי, כל כך עקשן להוכיח את אשמתו של זה שאתה כל כך נגדו. עצור שנייה, נשום... אוף... קשה, לא? אתה חושב משהו, נאמר אחרת, אתה בטוח במשהו, בסדר! אמרת את דברך וזהו, זוז הצידה ונוח. אל תנסה לשכנע בכוח, אתה ממש כופה את דעותיך על אחרים. בסדר, הבנו את דעותיך והן לגיטימיות לגמרי, אבל אחי, חאלס אתה מטמטם את כולם. בהתחלה היה נחמד לשמוע דעות שונות, אהל אחי, באמת אחי, תנוח. די הבנו. שבת שלום לכולם.

miko1810

New member
מה דעתך על

"אתם כל כך מסונוורים שאינכם רואים את המציאות!!" אני לא אנטי, אני בעד הספורט הזה, אבל אתם, רבים מכם, ממש מסונוורים! זה לא יאומן! אתם רואים את האמת, אבל אומרים לעצמכם, "וואללה, לא מצאו כלום, אז כנראה..." אבל, מה טוב ממראה עיניים?! גם הילד הקטן שצעק המלך עירום, היה יחידי! אין דבר, כשזה יתגלה, וזה יתגלה, במוקדם או במאוחר, מה יקרה איתכם? עם כל אלה שאלילם מתנפץ להם מול העיניים? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה! ואני משתמש במילים! לא בכוח! ואני מתייחס לגופו של עניין ולא לאיש שכותב (אבל ברגע שפוגעים בי אני מגיב) ואני לא אתיישר לפי הקו שלך, כי מה שאני חושב אינו מה שאתה! שבת שלום גם לך!

תודה אילן- אי של הגיון ופשטות מחשבה

בים (די כעור) של אמוציות. הצלחת לכתוב את מה שמתבשל לי בראש כבר שבוע.

למעלה