ארמסטרונג "שיעמם" לי את הטור...

eladdi

New member
למיקי בועז ויתר הפרשנים ..

כל הדברים שאתם כותבים נשמרים בפורום, בסוף הטור אני פותח כאן שירשור שיראה כמה שטויות אתם וחבריכם נותני הפרשנות המקצוענים כותבים ובנוסף אף אראה לכם אתך המגמתיות שלכם (עתונאי "עלק") חרטטנים מוח יותר טופס אלעד דינר

אלעד קודם כל שבת שלום,

אני קצת מתקשה להבין מה הרגיז אותך כל כך. אני אף פעם לא הסתרתי את זה שאני אוהד של ארמסטרונג (ויש עוד רשימה של רוכבים אהודים עלי, וגם היא לא סודית). אתה מאשים אותי במגמתיות, פה בפורום? אז עזוב אותך, חבל על הזמן של החיפוש, אני מודה שבפורום אני מגמתי. אבל הפורום הוא אמצעי לניהול דיונים ואף אחד בפורום לא אמור להתחייב על אובייקטיביות. ראיתי שאתה מאשים אותי, את מיקי ואת נתי ים (ראיתי את התגובות שלך בשוונג) בעיוות הדברים. אבל אתה חייב ללמוד להבדיל בין כמה דברים: הודעה בפורום-ידיעה חדשותית (בעיתון או באתר אינטרנט או הופעה בטלוויזיה)-כתבת צבע. בפורום אין שום חובה לאובייקטיביות. אבל אם תבדוק בכתבות שלי ושל נתי ים: תראה שגם אני וגם הוא, מביאים דיווחים של מה שקרה. לא המצאנו סיפורים שלא היו, הבאנו דיווח חדשותי. לעומת זאת בכתבות צבע (כתבות יותר ארוכות, שבהם יש נושא מרכזי) יש גם דעה אישית וזה דבר ברור. אבל שוב אתה מוזמן לעבור על כל הכתבות שכתבתי במהלך הטור, ואז תגלה שהמגמתיות שאתה טוען שקיימת, כמעט ולא מורגשת. בכל מקרה אם זה מה שאתה נהנה לעשות, לעבור ולמצוא טעויות את הטעויות שלנו (סלחו לי נתי ומיקי שאני מדבר ברבים), אז מי אני שימנע ממך את ההנאות האלו. אני בטוח שזה יהיה מצחיק לראות את הפיספוסים שלנו בתחזיות, ואין לי שום ספק שפיספסנו בהמון תחזיות (המילטון, פטאקי, מאיו, הראס, אולריך, מנצ'וב), אבל בגלל שגם שון קלי וכריסטי אנדרסון מפספסים די הרבה, אז לפחות אנחנו בחברה טובה. שבת שלום, ותהנה מהחיפוש, בועז שחר

eladdi

New member
לא מדובר על כתבות בפורום אלא

בעיתונים ובשוונג ובאתר של יאיר עיוות הדברים? מעניין

Get a life...

ובפעם הבאה שתשתמש במילים לא ראויות, תימחק. אלו החוקים בפורום אופניים בתפוז, אז אתה מוזמן להמשיך את מסע הצלב שלך בפורום תריאטלון, שאינו קשור אלינו. אל תגיב כאן, אלא במסר אישי אם אתה רוצה. איציק

eran45678

New member
שאלה לכותבים ../images/Emo43.gif

למי כאן יש נסיון ברכיבה תחרותי בכביש ? ואם כן, יש גם ניסיון ברמות עולמיות, כמו בטור-דהפרנס ? ויש קשר בין תחרות אופני הרים לתחרות על אופני כביש ? תודה

אני אענה על הקשר

אין הרבה קשר- אם בכלל. תחרות כביש כוללת בתוכה הרבה טכניקה, ודורשת הרבה ריכוז. היכולת הטכנית באה לידי ביטוי "בישיבה טובה" על גלגל היריב, או לקיחת סיבוב טוב. היכולת הטכנית בשטח לעומת זאת היא יכולת טכנית בעליול בעיתיות, סינגלים וירידות. כלומר בשני המקרים יש טכניקה- אבל העיקרון הטכני שמוביל בכל אחד מהמקרים שונה. (בכביש הטכניקה היא יותר קבוצתית ובשטח היא אישית ביותר). תחרות כביש היא לרוב קשה יותר ממירוץ אופני הרים. לא בגלל העליות- אלא מבחינת העיקרון (שוב). בשטח יש לך זמן מנוחה מדיווש בירידות, ובסינגלים בירידה לרוב לא מדוושים כך שהרגליים נחות קצת. במירוץ כביש אתה מדווש טיק-טק, כל הזמן, בלי הפסקה, וכמה שיותר. גם בירידות שים לב שהרוכבים נכנסים לתנוחה אווירודינמית וממשיכים לדווש בקצב מאוד גבוה כדי לקבל מהירות. בתור מחתרה שטח שעבר תחרות כביש אחת (לצערי רק אחת..אבל יש לי אחלה תירוץ
) אני כותב את הדברים האלה מהניסיון הקצר שיש לי.

הקשר היחידי הוא- המשך

הקשר היחידי הוא ש: "כדי להצליח ברכיבת שטח יש לרכב 40-50% כביש, ועל מנת להצליח ברכיבת כביש יש לרכב 110% כביש. בכל אחד מהמקרים רכיבת כביש תעזור". (כך אמר איש חכם).

למעלה