אלעד קודם כל שבת שלום,
אני קצת מתקשה להבין מה הרגיז אותך כל כך. אני אף פעם לא הסתרתי את זה שאני אוהד של ארמסטרונג (ויש עוד רשימה של רוכבים אהודים עלי, וגם היא לא סודית). אתה מאשים אותי במגמתיות, פה בפורום? אז עזוב אותך, חבל על הזמן של החיפוש, אני מודה שבפורום אני מגמתי. אבל הפורום הוא אמצעי לניהול דיונים ואף אחד בפורום לא אמור להתחייב על אובייקטיביות. ראיתי שאתה מאשים אותי, את מיקי ואת נתי ים (ראיתי את התגובות שלך בשוונג) בעיוות הדברים. אבל אתה חייב ללמוד להבדיל בין כמה דברים: הודעה בפורום-ידיעה חדשותית (בעיתון או באתר אינטרנט או הופעה בטלוויזיה)-כתבת צבע. בפורום אין שום חובה לאובייקטיביות. אבל אם תבדוק בכתבות שלי ושל נתי ים: תראה שגם אני וגם הוא, מביאים דיווחים של מה שקרה. לא המצאנו סיפורים שלא היו, הבאנו דיווח חדשותי. לעומת זאת בכתבות צבע (כתבות יותר ארוכות, שבהם יש נושא מרכזי) יש גם דעה אישית וזה דבר ברור. אבל שוב אתה מוזמן לעבור על כל הכתבות שכתבתי במהלך הטור, ואז תגלה שהמגמתיות שאתה טוען שקיימת, כמעט ולא מורגשת. בכל מקרה אם זה מה שאתה נהנה לעשות, לעבור ולמצוא טעויות את הטעויות שלנו (סלחו לי נתי ומיקי שאני מדבר ברבים), אז מי אני שימנע ממך את ההנאות האלו. אני בטוח שזה יהיה מצחיק לראות את הפיספוסים שלנו בתחזיות, ואין לי שום ספק שפיספסנו בהמון תחזיות (המילטון, פטאקי, מאיו, הראס, אולריך, מנצ'וב), אבל בגלל שגם שון קלי וכריסטי אנדרסון מפספסים די הרבה, אז לפחות אנחנו בחברה טובה. שבת שלום, ותהנה מהחיפוש, בועז שחר