אר, שלום.

DECK

New member
o_O

את בטוחה שאת בת 12...? הדבר שהכי העסיק אותי בגיל 12 זה היה איזה עיר הכי חזקה ב heroes... (העיר של הטיטאנים! תמיד! כבוד ועוצמה!) מה מוזר בלרצות להיאנס ע"י גיק? אממ.... תאמיני לי אני כבר לא יודע מה הולך פה... אני תמיד חייתי בהרגשה שכל הבנות חושבות "איכסססססס חנון!!!! תתרחק ממני!!!!" פתאום אני נכנס לפורום הזה... כל הבנות "וואי גיקים!!! |לבבות מרחפים באוויר| אני מתה על חנונים!!! תאנוס אותי(????)" ו... יש בהודעה שלך הרבה "
".... זה נראה מטריד טיפה....

Sakura Chan

New member
ארג. רדי לי מהדקל.. שלי!!

ALL MINE!!! MUAHAHAHAHA סתם, דקל
^^ (חבל שאתה לא פדופיל אה? חח)

DECK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

כן... איזה בעסה שאני לא פדופיל...

כן, חשבתי על זה

כאילו פקצה כאילו לייק סו לא תכתוב בפורום חנונים, זה לייק סו נוט ברמה שלה !!!11

J u s t M a y a

New member
כאילו ברור כזה?!11

כאילו חנונים לייק, הם כאילו חנונים. כזה. וכאילו חנונים הם לא מאגניבים, כאילו?!111 כאילו חנונים לא לובשים חולצות בורוד פוקסיה?! כ'ילו?! 11 כי ורוד זה צבע החיים כזה $%^$%^^ זה כבר יצא מכלל שליטה.
אבל זה כל כך כיף להפציץ בהודעות N!שי N!שלם ולהפחיד אנשים.

5**ק *! א7 0! 9ק3ה 11!!@#@#

צריך מילון לדברים האלו וראיתי אחד כזה פעם סקריפט אינטרנטי שכותבים קטע טקסט והוא מחליף אותו בצורה הפקצית שלו

Sakura Chan

New member
בדיוק כמוני ^__________^

אני אוהבת חננות.. שולטים.. מי צריך ערסים מטומטמים? >_> חנונים זה הכי אחי! בנות אוליי לא יודו אף פעם בגלל מה שהחברה מכתיבה.. אבל בנות באמת שמעדיפות חנונים! הם בדרך כלל טובים ומתחשבים יותר, הם לא חושבים רק איך לז*ן כל היום, הם הרבה יותר מעניינים ומתעניינים בתחומים שאחרים לא.. והמראה שלהם גם הוא טוב.. וכולן חושבות ככה.. אחרת איך אפשר להסביר את הערצה המטורפת להארי פוטר? או לפיטר פארקר? כולם חנונים מדהימים! רק בגלל זה שהם סלבריטאים זה נותן לבנות לגיטמציה לאהוב אותם...

PieOMy

New member
הארי ממש לא חנון...

רק יש לו משקפיים. הפופולריות שלו נובעת בעיקר מזה שהוא מצטיין בקווידיץ והוא THE BOY WHO LIVED .

Tiki Torch

New member
ממתי הארי הוא לא חנון?

הוא עונה לדרישות החנוניות... הילדים המאגניבים נטפלים אליו, המורים אוהבים אותו, הוא קוסם מצטיין, הוא מסתובב עם הרמיוני,הוא מסתובב עם רון,הוא מסתובב על מטאטאט...אני צריך להמשיך?

PieOMy

New member
איפה הארי חנון?

הלימודים לא ממש מעניינים אותי, מלבד הDADA, שאם נקביל את זה לעולמנו אז הוא ממש טוב באומנויות לחימה- לא מאפיין חנוני מובהק. כל יחס מיוחד שהוא מקבל מהמורים לא נובע מהצלחה בלימודים, הוא נובע מזה שהוא הפיל את וולדמורט והתפקיד שלו במלחמה עוד לא נגמר. בתכלס, תסתכל בתעודה שלו... אם אתה רוצה לראות חננה, תשווה אותו להרמיוני. היא חננה לפי הספר. הילדים המגניבים? למה החלטת שהחברה מסלית'רין הם מגניבים? הם "הרעים"- הדור הבא. בגלל הארי ההורים שלהם יושבים באזקאבן במקום לשלוט עם וולדי. אם כבר יש שם מאגניבים זה פרד וג'וג', והם לא טפלים להארי. הארי לא קוסם מצטיין. לקח לו המון זמן ללמוד לזמן (ACCIO) בשביל המשימה הראשונה בגביע האש. הוא מעולם לא הצטיין בלי המון המון מאמץ. יוצא דופן זה הקווידיץ... אז הוא ממש טוב במקביל לכדורגל. כמו כל החנונים... או שלא:). יש לו משקפיים והוא מסתובב עם הרמיוני (שמתאזן עם זה שהוא מסתובב עם רון). אז כן, אתה צריך להמשיך...

noname202

New member
היי../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

לא מסכימה איתך אבל אממ...[אל תעלבו חנונים פשוט אני מכירה את מלך החנונים. ותאמינו לי שהוא מה זה לא יעשה לך את זה

Tiki Torch

New member
נכון אולי לא מלך החנונים

אבל חנונון קטון חמודון מספיק לא רע אם לחברה שלי אני מספיק אז יש מספיק חנון בישביל כולן

למעלה