כן בכללי זה נחמד...כל עוד זה לא מוגזם
T Tiki Torch New member 9/12/05 #26 אבל... מין מוצא את מינו מלכת חנונים תמצא מלך חנון או שאולי הוא ימצא לעצמו ככה מלכת כיתה או משהו הרי הוא טחון אם הוא גם מלך וגם חנון אז מלכת הכיתה היא גם מלכה אז הוא יחשוב שהיא תספיק לו די והותר...
אבל... מין מוצא את מינו מלכת חנונים תמצא מלך חנון או שאולי הוא ימצא לעצמו ככה מלכת כיתה או משהו הרי הוא טחון אם הוא גם מלך וגם חנון אז מלכת הכיתה היא גם מלכה אז הוא יחשוב שהיא תספיק לו די והותר...
P poohandme New member 9/12/05 #22 XDDD גמני ככה. בערך;; קראתי בערך את כל מה שכתבו בו ואממ...אני לא בטוחה מה כדאי להגיב0.0 עירית, 15.
J J u s t M a y a New member 10/12/05 #47 נואה ../images/Emo98.gif מה את עושה בפורום חנונים? את לא אוהבת חנונים, רק אנשים כמו וילה ואלו שהקעקוע שלהם נגמר במקום מאוד מסוים. ואני, לעומת זאת, מאוהבת בביל גייטס. תאכלי קש.
נואה ../images/Emo98.gif מה את עושה בפורום חנונים? את לא אוהבת חנונים, רק אנשים כמו וילה ואלו שהקעקוע שלהם נגמר במקום מאוד מסוים. ואני, לעומת זאת, מאוהבת בביל גייטס. תאכלי קש.
P principessa18 New member 11/12/05 #50 שלום! גם אני פה בגלל חיבתי לגיקים.. ואם מישהו מעוניין, אין לי דייט עדיין לסילבסטר חח סתם בצחוק...