אשכול המשחק: בודוצ'נוסט נגד מכבי ת"א

תגיד מה לא ברור

מי בכלל דיבר עליך , דיברתי על המקלדת שלך , על הWindows שלך , מצידי תהיה איינשטין , אני בתחרות איתך? תהיה בריא, , אני לא נגדך.

eytanco

New member
Hebrew

Yes I understand Hebrew. I don't use Hebrew because I don't have a Hebrew keyboard next week I will be in Israel if you want to cotact me, mail me I will be happy to reply..

יותר מזה , אני מסכים איתך רוב הזמן לגבי טל

אבל צריך לתת קרדיט כשמגיע. בקשר להודעה הקודמת , דיברתי לרועי ולא אליך , רועי יודע שאני הראשון לתת לו קרדיט כשהוא מביא ידיעות כי מה שמגיע מגיע , אבל מלחמת החורמה שלו בשפה נורמלית והזלזול כלפי כל מה שזז מתחילים להיות מוגזמים. וחבל על זה.

eytanco

New member
Thanks

Thanks to agree with me about Taljordan, even if he made a mediocre game against 0 that does't meen that he is Lemonade , you can see what he did yesterday, a dead horse with yelow shoose is a still dead horse

Roy M

New member
כפי שאמרתי: בודוצ'נוסט לא רואה ממטר אף

קבוצה בקופליג.

sms050697

New member
אחרי משחק צמוד יחסית: 69-81 לנו

משחק לא מי יודע מה שלנו, מול קבוצה טובה ביום בינוני פלוס, הביאו משחק צמוד כמעט לכל אורכו, שבו מכבי פשוט ניצלה יותר הזדמנויות. גם אחרי שבלאט נתן קרדיט בלתי מוגבל ללנגפורד, זה פשוט לא זה. אין ביטחון, אין קליעה, אין כלום. לעומת זאת, שון ג'יימס בהחלט עושה את העבודה. כנ"ל פניני שנקווה שביטחונו חזר. ריצ'רד הנדריקס ושאייר לא שותפו.

waviram

New member
שון ג'יימס נראה כאילו הוא מחטיא ליי-אפים

בכוונה כדי לשפר את כמות הריבאונדים שלו בהתקפה...

למעלה