אשכול המשחק: בודוצ'נוסט נגד מכבי ת"א

יש לראקוצ'ביץ' יתרון אחד ואחד בלבד על לנגפורד

ועל הרבה מאד שחקנים וזו הידית שלו. לנגפורד שחקן הגנה מוצלח , אתלט טוב, ריבאונדר טוב , אפילו חוסם לא רע לגארד. ולנגפורד גם צעיר ועוד לא הספיק להוכיח שהוא שחקן שהופך את הקבוצה שלו לחד מימדית.

comerte a besos

New member
אני מתרשם מלנגפורד מאוד לטובה!

וזה מפתיע אותי מאוד... הוא משתדל מאוד, נלחם בריבאונד הגנה והתקפה. קלע 2 סלים לפחות מריבאונד התקפה... בתחילת המשחק הוא החטיא צעד וחצי וקלע בריבאונד התקפה עם שהייה מטורפת באוויר. יש לו יכולות אתלטיות טובות יותר משל פארגו. הקליעה מבחוץ עדיין לא קיימת אבל אני סומך על מוסר העבודה שלו כדי שגם זה ישתפר תוך חודש. בנוגע לאגואיזם שלו, לדעתי הוא מתחיל להבין איפה הוא נמצא ומשתדל לשתף את חבריו. הוא תפקד בפרקי זמן קצרים כPG ונראה לי פוטנציאל מעולה לכך. גם פארגו היה קומבו גארד סוליסט שרבים הרימו גבה כשראו אותו מגיע למכבי כPG ולמרות שרשמיי לפני שהגיע היו שקית' לא יתאים, אני משנה את דעתי וחושב שהוא יכול להפוך לאחד מהPG הטובים שהיו במכבי אם ייתנו לו דקות בתפקיד הזה. מה שכן, בלאט משתמש בו בעיקר לSG ולא נראה לי שהוא בתכנון לעמדת הPG.

רואים שהוא משתדל

זה עדיין נראה כאילו הוא יכול לקום יום אחד ולהחליט שבא לו לעשות איזו שטות ואח"כ לבקש סליחה (משהו בשפת הגוף) אבל הוא לפחות משתדל וגם אוהב את המשחק, שזה לא פחות חשוב מהכישרון שלו כרגע.

IvgenyIAS

New member
אני אופתע אם הוא יתופקד כפוינט-גארד

הוא מעולם לא שיחק בתפקיד הזה בקריירה שלו ויכולת ניהול המשחק שלו מזכירה לי את זו של יובל נעימי. עם כי אני מסכים איתך שההשתדלות שלו בהגנה, במשחק הקבוצתי והתרומה בריבאונד מפתיעים.

נתונים מעניינים על מכבי בליגה האדריאטית

בהתחשב שמכבי משחקת בליגה הזו בהילוך 2, הנתונים די יפים: - מתוך 10 השחקנים המצטיינים בליגה לטווח ה-2, חמישה שחקנים הם של מכבי. (הנדריקס אגב במקום השני בכל הליגה) - דווין סמית' ממוקם 4 בליגה באחוזים לטווח ה-3 (קלע 14 מ-25 ב-56%) - מתוך עשרת המצטיינים בליגה מהעונשין אין למכבי אף לא נציג אחד לרפואה. - אף נציג במכבי לא מופיע גם בתחום הריבאונד ההתקפי. - שון ג'יימס מככב בתחום הבלוקים כשהוא במקום הראשון בליגה. (1.5 למשחק) - יוגב אוחיון מככב בתחום החטיפות כשהוא במקום הראשון בליגה. (2.67 למשחק) *פאפלוקאס אגב מלווה אותו מהמקום השלישי. - סופו מככב במדור הפאולים של הליגה, כשהוא ממוקם במקום השלישי בתחום. (4 עבירות בממוצע למשחק) *מאריו קאסון אגב, הסנטר של זאגרב נמצא במקום הראשון עם 4.14 עבירות למשחק שזה אומר שהוא סיים כמעט את כל המשחקים עם 5 עבירות חח. * אגב, על פי מיקום הטבלה הנוכחית, "אריות" האדריאטת עדיין לפנינו, כשמחכים לנו משחקים מול לובליאנה עם מאזן 7-0 בניצחונות (מקום 1 זמני) וסדביטה שבמאזן 6-1 (מקום 3). ציבונה שהרשימה אותנו ממוקמת אגב במקום ה-5 עם מאזן 5-2.

למעלה