יש להם סניפים, גם, בירושלים, בחיפה ובדרום העיר
וגם לתו השמיני יש סניף בירושלים (ואולי, גם, בעוד כמה מקומות). ויש עוד מספר לא מבוטל של חנויות, במקומות רבים בארץ, שמתמחות בדיסקים/בתקליטים של מוזיקה. מכיר את חלקן אישית.
בכל מקרה, גם נישה/בועה זה קהל, גם תל אביב זה קהל (כפי שציינתי במקום אחר, הקהל של הסדרות שאני מתעניין בהן שונה מהקהל של ריאליטי וכדומה וזה מתבטא גם בעניין במדיה פיזית, בגלל זה העובדה הנכונה שציינת, אודות סגירת החנויות והספריות השכונתיות מחוץ לתל אביב, אינה ממש רלוונטית, שוב, קהלים שונים לחלוטין, לא רואה, כאמור, שום ירידה בקהל שאני מדבר עליו, שהוא, ממילא, הקהל שאני מכוון אליו) וגם את מודה שהוא עדיין קיים. הדיסק סנטר אמנם עברה לחנות קטנה, כן, אך, כל מה שהיה בגדולה הועבר למחסן ולקוחות באים כל הזמן כדי לבקש מהמוכרים שיוציאו להם משמה דברים (ואגב, אמרו לי שבכוונתם לפתוח חנות שנייה עם כל מה שבמחסן). וכאמור, הם ממשיכים לקבל דברים חדשים כל הזמן. לא רואה שום ראיות לירידת קרנה של האוזן.
בכל מקרה, מעריך את זה שאת מנסה לעזור, בניגוד לאחרים פה, שכפי ששמת לב, כנראה שאין להם מה לעשות בחיים, אז, הם נהנים מלהתעמר באחרים. לי, בניגוד אליהם, דווקא יש דברים לעשות עם זמני הפנוי. אם תוכלי להפנות אותי לאנשים שציינת, אשמח. תודה רבה!