תודה על התשובה ובמיוחד על היחס המנומס, מצרך נדיר, כפי שראית
אז, ככה:
ניסיתי, גם, בפורומי סדרות ישראליות, טלוויזיה ואספנות, כאן בתפוז (מוותר, כעת, על פורומים אחרים, כמו FXP, שני המגיבים שאני מדבר עליהם הינם הנורמה שמה, לא אנשים כמוך). בחלקם, אמרו לי כל הכבוד ויפה מאוד על היזמה והזדהו עם הטרוניות שהעליתי. אך, כאמור, לא ממש ידעו איך לעזור בפועל. בכל מקרה, תגובות דוחות כמו שקיבלתי, כאן, מהשניים הללו, לא זכיתי לראות, שמה.
יש לי, אגב, כל המערכונים של החמישיה הקאמרית שיצאו על תשעת המארזים שנמכרו בחנויות (לא יודע אם את זוכרת, אך, לפני כחצי שנה, פניתי, בפרטי, גם אליך, ולעוד כמה אנשים, בניסיון להשיג את האחרון שעוד לא מצאתי בחנויות ואת קופסת המארז, בסוף, מישהו אחר, כאן, בתפוז, הסכים לתת לי אותו, בחינם!). דווקא זוכר דיונים ישנים, כאן בתפוז, מאת אנשים שהתלוננו על כך שלא כל הסדרה יצאה.
בלי קשר למה שאת חושבת על הבורגנים, מה שכתבת הינו דוגמה מצוינת לאיך אפשר להתייחס לאחר ולשונה בנימוס ובכבוד בסיסי, גם אם הוא מתעניין בדברים שאינם רלוונטיים לך. הלוואי שאחרים ילמדו ממך. שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית והאחרונה יצאו על DVD, במהדורה מצומצמת של עשרה (כן, 10!) עותקים, שחולקו, לפני כעשור וחצי, לעשרה אנשים, דרך האתר הישן של שידורי קשת, שענו נכונה על חידון אודות הסדרה. תוכלי למצוא תמונות ומידע נוסף שפירסמתי, כאן, בתפוז. לאחר עבודה קשה של כשנה, בה התברר לי שחלקם מעולם לא קיבלו אותו בפועל ושכללה פניות לכל גורם אפשרי (כולל לבעלי הזכויות), איתרתי מישהי, לפני כחודשיים, מעשרת הזוכים, שהסכימה למכור לי אותו. פירטתי הכול בהודעות כאן בתפוז. חוץ מזה, זוכר (וניתן למצוא זאת בקלות במרשתת) הצעות להוציא את הסדרה על DVD (ואגב, גם, להפקת סרט המשך), לאחר סיום שידוריה, הצעות שנידונו, גם, באתר קשת הישן. לא יודע למה העניין לא יצא אל הפועל, אך, זה מראה שלפחות העניין עלה.