אשמח לסיוע במיזם שאני מנסה להרים: מקווה שמתאים לפורום הזה

סינפיל

New member
תודה על ההצעה, אראה מה אוכל לעשות

המדובר בקבוצה מאורגנת בפייסבוק, או, ביחידים? כי קבוצה מאורגנת איני רואה. כפי שציינתי, דברים (יכול לפרט) עם אפילו עניין מסחרי פחות בהרבה מסדרות אלה עדיין יוצאים, בשנים האחרונות, על DVD: גם את מסכימה שהקהל, גם אם אינו עצום וגם אם מצומצם חברתית/מרחבית, עודנו קיים (אני באוזן השלישית כל שבוע ורואה את זה בעיני, זה ממש לא מדבר שומם), אז, יש תקווה!

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתה להם קבוצה בפייסבוק, אבל מאז עברו שנים, אולי כבר איננה

אני מסכימה שיש קהל מצומצם שעדיין קונה DVD, אבל להערכתי גם אם 100% ממנו יביע עניין, הוא מצומצם מכדי שתהיה כדאיות כלכלית להוציא רק בשבילו סדרה שלמה ב-DVD... בפועל אני אופתע אם אפילו 50% יגלו עניין, ולכן אני חושבת שחבל על הזמן (במובן הישן).

סינפיל

New member
דוגמה לסרט, שיצא על DVD לפני כשנה בלבד, שמכר 3,000 כרטיסים

בלבד הינו הדרך לאן (נתונים אודות כרטיסים כאן). יש לי עוד כמה דוגמאות. בספק רב אם רבים קנו את המארז (אני כן), אך, מה שבטוח, שהיה בו עניין ציבורי וכדאיות כלכלית פחותה בהרבה מהחמישיה הקאמרית ומהבורגנים. זה מצביע, לדעתי, על כך שרבים רואים ערך לכשעצמו בשימור התרבות על מדיה פיזית.
נ.ב.: התוכלי לסייע, לפחות, בשימור על תרבות הדיון כאן ובלהיפטר מאנשים שכל עניינם הינו בביטול הלגטימיות בבוז של השונה והאחר, בטרוליזם, בהפצת שנאה ובצווחנות ילדותית וצעקנית, באלימות מילולית ובהנאה סדיסטית בהתעמרות, בזלזול ובהתעללות באחרים? תודה!

SicTransit

Active member
בעניין ה"נ.ב." שלך

הרי נראה שהמפלצת איבדה עניין, ואני כתבתי שאפסיק להתייחס אליך - בשביל מה אתה ממשיך לנענע את השרשרת של הכלבים צמאי הדם שהורסים לך את החיים? כדי לקבל אישור לצעקות הגוזל הניקזק?
&nbsp
(מה שכן, לפחות בחרת הפעם בכתובת הנכונה. בפורומים שהיא מנהלת טריליאן ידועה באצבע קלה על אופציית החסימות כך שייתכן שאנו חוזים בתחילתה של ידידות מופלאה).

סינפיל

New member
אם באמת תעמדו במילותיכם, אשמח

בינתיים, בעצם פרסום ההודעה הזו, זהו אינו המצב.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז גם אתה מבין שלא הייתה פה כדאיות כלכלית אלא סיבה אחרת

יש כמובן סיבות נוספות לעשות דברים (מלבד כסף) אבל לשם כך צריך שהאנשים הרלוונטיים ירצו, ולפי מה שהבנתי ממך כבר פנית אליהם והם לא ממש בעניין...
&nbsp
נ"ב
איני מנהלת את הפורום הזה ואין לי עניין בקטטה שלכם. אם אתה חושב שמגיבים לך טרולים, אל תאכיל אותם.

סינפיל

New member
תודה על העצה, אם כי יש לי הרגשה שהם רק ימשיכו לבוא בכל מקרה

פניתי אליהם לבדי, כאמור, כל הרעיון היה לאתר עוד אנשים, מכיוון שבבירור, דברים היו יכולים להיראות אחרת, לו היה זה המצב. אך, כאמור, תראי למה זכיתי, כאן, במקום.

סינפיל

New member
האם הכוונה היא לקבוצת הפייסבוק הבאה?

מצאתי את הקישור הזה בהודעה האחרונה בפורום שציינת: לצערי, איני מצליח למצוא כתובת דואר אלקטרוני ליצירת קשר.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא נראה לי... ולמיטב ידיעתי בפייסבוק לא מפרסמים דוא"ל בשגרה

כי הרעיון הוא שהקשר נעשה בפייסבוק...

שיהיה לך בהצלחה. גם לי זה נשמע חסר תוחלת. לא מכירה אף אחד
שעדיין צופה בDVD או שבכלל יש לו מכשיר כזה בבית.

סינפיל

New member
תודה. התייחסתי לנושא...

כאן. בקצרה, הציבור שיתעניין בסדרות כמו החמישיה הקאמרית והבורגנים, כמפורט בקישור, שונה מאוד מהציבור שמתעניין, נגיד, במה שמשודר כיום בערוצים 13/12 (שזה כמעט לחלוטין ריאליטי וכדומה), שאני מניח שמבחינתו כל העניין הינו divertissement ושלכן, באמת, אין לו עניין/צורך במדיה פיזית. עובדה, כשהסדרות הללו שודרו, היה ציבור די גדול שצפה בהן. ישנו ציבור ענק שעדיין קונה מהדורות DVD, כמפורט בקישור דלעיל, הוא פשוט אינו אותו ציבור. אני מצרף, שוב, את המאמר הבא, שמראה שאיני היחיד שחושב כך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי תמצא מתעניינים בפורום טלוויזיה... אבל אל תפתח ציפיות

כפי שציינת, המערכונים הקלאסיים של החמישייה הקאמרית כבר יצאו ב-DVD לפני שנים רבות, וחלקם גם זמינים ביוטיוב. מי שרצה כבר קנה, וקשה לי להאמין שתמצא מספר גדול דיו של בעלי עניין שירצו לקנות את כל פרקי התוכנית.
&nbsp
"הבורגנים" מעולם לא קנתה לה מעמד כמו של "החמישייה" וגם בעבר לא טרחו להוציא אותה ב-DVD, גם בפורום לא זכור לי שראיתי עניין בכך... אם זה לא קרה אז, הסיכוי שזה יקרה כיום, להערכתי כ"כ קלוש, שיש לך סיכוי גבוה יותר לזכות בלוטו (ולנצל את כספי הזכייה לרכישה פרטית של הזכויות
). אגב, בנימה אישית – לא סבלתי את הסדרה, היא הייתה מרירה ואנטיפתית, דמויות מגעילות ולא מעוררות הזדהות.

סינפיל

New member
תודה על התשובה ובמיוחד על היחס המנומס, מצרך נדיר, כפי שראית

אז, ככה:
ניסיתי, גם, בפורומי סדרות ישראליות, טלוויזיה ואספנות, כאן בתפוז (מוותר, כעת, על פורומים אחרים, כמו FXP, שני המגיבים שאני מדבר עליהם הינם הנורמה שמה, לא אנשים כמוך). בחלקם, אמרו לי כל הכבוד ויפה מאוד על היזמה והזדהו עם הטרוניות שהעליתי. אך, כאמור, לא ממש ידעו איך לעזור בפועל. בכל מקרה, תגובות דוחות כמו שקיבלתי, כאן, מהשניים הללו, לא זכיתי לראות, שמה.
יש לי, אגב, כל המערכונים של החמישיה הקאמרית שיצאו על תשעת המארזים שנמכרו בחנויות (לא יודע אם את זוכרת, אך, לפני כחצי שנה, פניתי, בפרטי, גם אליך, ולעוד כמה אנשים, בניסיון להשיג את האחרון שעוד לא מצאתי בחנויות ואת קופסת המארז, בסוף, מישהו אחר, כאן, בתפוז, הסכים לתת לי אותו, בחינם!). דווקא זוכר דיונים ישנים, כאן בתפוז, מאת אנשים שהתלוננו על כך שלא כל הסדרה יצאה.
בלי קשר למה שאת חושבת על הבורגנים, מה שכתבת הינו דוגמה מצוינת לאיך אפשר להתייחס לאחר ולשונה בנימוס ובכבוד בסיסי, גם אם הוא מתעניין בדברים שאינם רלוונטיים לך. הלוואי שאחרים ילמדו ממך. שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית והאחרונה יצאו על DVD, במהדורה מצומצמת של עשרה (כן, 10!) עותקים, שחולקו, לפני כעשור וחצי, לעשרה אנשים, דרך האתר הישן של שידורי קשת, שענו נכונה על חידון אודות הסדרה. תוכלי למצוא תמונות ומידע נוסף שפירסמתי, כאן, בתפוז. לאחר עבודה קשה של כשנה, בה התברר לי שחלקם מעולם לא קיבלו אותו בפועל ושכללה פניות לכל גורם אפשרי (כולל לבעלי הזכויות), איתרתי מישהי, לפני כחודשיים, מעשרת הזוכים, שהסכימה למכור לי אותו. פירטתי הכול בהודעות כאן בתפוז. חוץ מזה, זוכר (וניתן למצוא זאת בקלות במרשתת) הצעות להוציא את הסדרה על DVD (ואגב, גם, להפקת סרט המשך), לאחר סיום שידוריה, הצעות שנידונו, גם, באתר קשת הישן. לא יודע למה העניין לא יצא אל הפועל, אך, זה מראה שלפחות העניין עלה.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
עשרה מסרים על תוכן פוגעני

זה כבר יותר מדי, ובפרט שקיבלת תשובה עליהם בדיון זה לאחר המסר השלישי.
אם במקום להתנפל פשוט תקרא את הדיונים בפורום תמצא שלפני ימים ספורים כתבתי (תזכורת נוספת) שיש בעיות עם המסרים.
ובכן - משום מה אין אפשרות להשיב לך במסר אז קבל תשובתי כאן - אם תמשיך בדרך זאת אחסום אותך בפורום, ובפרט שפורום זה לא נועד לפרסומות עסקיות אך מאחר והיית גבולי אישרתי את הדיון בעניין שהעליית.
אני יודע שחסימה היא בריונות וניצול יתרון כח אך נראה שאינך מותיר לי ברירה.
שנה טובה לך.

סינפיל

New member
התגובות שקיבלתי משני המגיבים הללו הם בריונות גדולה בהרבה

לא ידעתי שהמסרים מקולקלים. לבקשתך, אפסיק להשתמש בהם: לא ממש ברור למה אתה מתכוון ב״אם תמשיך בדרך זו:״ למה הכוונה, לשימוש במערכת המסרים? שוב, אפסיק להשתמש בהם (ובתקווה, המעשים שדיווחתי עליהם יפסיקו, אז, ממילא, לא יהיה צורך). אם הכוונה לשימוש בפורום ככלי לקידום עסקים, לא נראה לי שמה שהצעתי, שקרוב יותר להפעלת לחץ צרכני על והעמדות דרישות ציבוריות על חברות, עונה להגדרה זו. ובכל מקרה, מקווה שהפסיקו/יפסיקו המעשים שדיווחתי עליהם, אך, אם לא לזה התכוונת, האם הבקשה לנימוס בסיסי ולכבוד בסיס לאחר, גם אם הוא מתעניין בדברים שאינם רלוונטיים לכל המשתמשים, ההצבעה על וההתנגדות לטרוליזם, סדיזם נבזי, אלימות מילולית, שלילת הלגיטימיות והביטול בבוז של כל מי שחושב אחרת, התעמרויות והתעללויות (מי משתמש ברצינות בביטוי ״ילד כפות,״ פרט למי שבעצמו נהנה מהתעללויות בחלש, באחר ובשונה וכלל אינו רואה בעיה בכך?) ושאר ההתחצפויות וההתקפות שהופנו אלי, מסיבות שעדיין אינן ברורות לי, מפריעות לך יותר מהמעשים עצמם שאודותיהם דיווחתי? זו המטרה של הפורום, לדעתך? לשמש פורקן לאנשים שנהנים להתעלל באחרים ולזלזל בהם ולהשפילם, בלי שום סיבה ברורה? סתם עוד סגנון לגיטימי וחלק מחופש הביטוי שרק מי שמתנגד אליו הינו ה״ערס האמתי?״

למעלה