אשר ועינב שני אנשים פשוטים ומסורתיים זה הכללל

erez87

New member
לצערנו הם כן דוגמא למסורתיים

כי מסורתיים הם אנשים סגורים שבטוחים שדרך חייהם היא האמת המוחלטת ושכל דרך אחרת היא סטייה אסורה שצריך להשמיד...

פיקו בו

New member
חמוד,עשה לעצמך טובה ותבדוק לפני שאתה

מדבר.. הדעות יכולות להיות שונות אבל לא חייבים לעשות דווקא אחד לשני ולהבליט את השוני אלה הפוך למצוא במה אנחנו דומים. אל תשפוט אדם לפי איך שהוא נראה והאם יש לו כיפה על הראש ודת בלב. אני מכירה אנשים מקסימם בין עם ערבים (ולא זה לא אומר שעכשיו הם החברים הכי טובים שלי) אבל אני עדיין חושבת שכל אדם לגופו. בין אם דתיים בין אם חרדים וכל בנאדם באוכלוסיה שלנו..

erez87

New member
למה לא?

העובדה שאדם שם כיפה אומרת בישבילי שהוא מאמין בחבר דמיוני, אבל אני לא אכנס עם אף אחד בפורום הזה לויכוחים תיאולוגיים. אין לי בעיה עם אף אדם, יש לי בעיה עם הדעות שלהם ו/או האמונות שלהם... כבוד מגיע לאדם מהיותו אדם. לאמונות שלו לא...

צודקת !! עינב לא שיקרה בשידור חי !

זה היה הדימיון של כולם !! זה שהיא שיקרה כדי להציל את העור שלה ,זה כבר מראה שהיא מסוגלת לשקר מתוך דאגה רק על עצמה. ומי יודע על מה עוד היא שיקרה.... ושוב צודקת , לקלל לגדף ולרכל על אנשים אחרים מאחורי הגב (כמו שאשר עשה) מאיש שהוא טוען שהוא לא כזה זה בסדר גמור !! ממה אישיות נהדרת ותמימה !!

אלה שקרים לבנים לא זדוניים נסלחים באמת

שקרים לבנים כאלה שחייבים אותם כדי לשרוד היא בהחלט שרדנית טובה,סוג של תבונה פשוטה וטבעית. לא לכעוס כל כך לכעוס על אלה ששוקלים כל מילה ומכוונים אותה......פוגעים,מפחידים,משפילים,שולטים ומשתקים אדם. על אלה לכעוס על אדם כמו שי למשל. אני נגד דרך ההתנהלות שלו ונגד ההשפעה הקשה שלו על האנשים בוילה,על השליטה החולנית שלו על כולם,על השיתוק שגורם להם. על שטיפות המוח שהוא עושה להם. על שי תכעסו,לא עינב ואשר ,האנשים הפשוטים,השמחים מלאי חדוות חיים אמיתית.

erez87

New member
אז כשהיא משקרת זה בסדר

אבל אם שיפרה תעז לשקר זה לא? מה זה החוסר קבלת השונה הנוראית והמפלצתית הזאת?

שיפרה מתנשאת שיפרה מראש פוסלת

זו אחת הבעיות שלה. מראש פסלה את עינב בגלל הקולניות שלה,פסלה את אשר ,אמרה הוא לא מייצג את המגזר הדתי...ועוד... פסלה אותם בגלל שהם לא משכילים ועוד.... שיפרה עם כל הכבוד להשכלה ולידע שלה בחורה בת 28 שכל מילה שניה שלה זה "כאילו" עצוב מאוד והיא לאט לאט לומדת להכיר אותם ולהבין שיש אנשים פשוטים ולא משכילים אבל נבונים מלידה

erez87

New member
שיפרה - נורמאלית.

היא לא בהמה שצורחת וחושבת שככל שתצעק חזק יותר ככה היא תיהיה צודקת יותר. גם אני אפסול אדם אם הוא קולני יתר על המידה... לא נעים לי לצד אנשים קולניים. הם קולניים. ואשר לא מייצג אף אחד, אף אחד שם לא מייצג שום מגזר, ואבוי למגזר הדתי אם אשר היה המייצג שלהם. לא יותר מרודף בצע שיעזוב את אישתו בחודש תשיעי בישביל כסף. ממש לא נעים יהיה לי ליידו. לא מזה ולא מהעיקרון שלו של "תכבדו אותי כי אני דתי ותעשו כל מה שאני אומר". חוץ מזה שבכלליות יש לו דעות מסריחות (על נשים, על רצח רבין, פוליטיקה...). כאילו זה בעיה ידועה בישראל, את לא אומרת כאילו כשאת מדברת? וכזה? ומממ? וחחחחח?

אדם שבחשיפה משתנה והופך לאוהב פשוט מקסיםםם

כל כך מרגש לראות אותו משנה דעה ולומד לאהוב את "המפלצת " את ההומו ,את ליאון כל כך יפה לראות אותו משנה דעה וסולח לשיפרה....כשהוא אמר וואלה "עכשיו אני מאמין לה שלא עשתה בכוונה" משהו כזה הלב שלו רחב הוא ילד קטן הוא לומד וזה לא דבר מובן מאליו זה דבר גדול ומראה על אדם טוב מבסיסו ....סוג של שלום חברתי וזה כל היופי בתוכנית הזו וגם עינב נחשפה לאנשים שונים ממנה ולומדת לאהוב אותם וגם לומדת שהיא לא חייבת את הצעקות לדעתי היא צועקת הרבה פחות מאשר בתחילת התוכנית וזה גם לזכותה. זה לא שאני לא בעד שיפרה בכלל אלא זה משחק וחייבים להדיח,אז אני בעד שידיחו את שי קודם ואחרי זה שיפרה כל אחד/אחת והבחירות שלו/שלה
בסוף יהיה לי קשה לבחור בין יוסי וצבר

ShukyD

New member
בסוף דווקא ה"צ'חצ'חים" וה"ברברים" מסתדרים הכי

טוב עם כולם. ואם הם לא היו באים ומתחברים עם כל האנשים שם, אף אחד מהפלוצים התל אביבים \ הרצליאנים \ סביונאים לא היה בא ומנסה והם מקבלים את כולם ומוכנים ללמוד מכולם אין להם אגו שזה מבחינתי כבר פלוס עצום אצלהם. עוד מההתחלה כשיוסי היה רב עם שי ראיתי את זה, איך הוא מנטרל את האגו כדי לא להכנס איתו למלחמת כוחות שי הוא כביכול הזכר הצעיר שבא להעיף את הזקן ולהשתלט על העדר והזקן במקום להלחם איתו פשוט זורק עליו ומדבר איתו בגובה העיניים דווקא מרושם ראשוני באמת ציפיתי מיוסי להתפרץ ולקלל ולהתנהג באלימות ובברבריות, אבל הופתעתי לטובה ומאז קלטתי באיזו גישה הם באים עינב קיבלה חינוך ממנו אז לא הפתיע אותי שהם דומים, אבל גם אשר כזה.. אשר מוכן לבטל את עצמו בכל רגע אם מישהו מעמיד אותו על טעות הוא מבין, הוא מסכים, הוא מודה בטעות ואפילו אומר תודה שלמד משהו חדש. לכן כשאנשים מציגים את הוויכוח עם שיפרה על הכניסת שבת מוקדמת אני לא מתייחס לזה ברצינות.. כי בדיוק שם ראינו את ההבדל בין תגובה של שיפרה במצב של "תבוסה" נקרא לזה, לבין תגובה של אשר.

נכון,גם אני שמתי לב לזה,לכן אני אוהבת את יוסי

יש בו דברים ממש פשוטים,יפים ומצחיקים. וכל הכבוד למה שהגיע בחיים...זוגיות ,משפחה ופרנסה טובה. הוא סיפר על אירוע מוחי שהוא עבר לפני 4 חודשים וניצל בנס,לדעתי נשארה לו פגיעה מוחית... וכל הטעויות בחשבון ותאריך לידה זה בגלל זה.לא יכול להיות קבלן שלא יודע חשבון פשוט. רואים איך הוא מנסה לזכור ולא מצליח ואולי הוא לא מודע לזה בכלל ,או ההפקה מעוניינת שיראה כזה אהבל ומצחיק.

erez87

New member
יוסי לא "צ'חצ'ח" יוסי ליצן...

ולי אישית אין שום בעיה איתו. הבדיחות שלו לא עושות לי את זה, אבל הוא לא עינב, אשר, ערן או מיקי אז יש לו הרבה מה להציע... ואפשר לחשוב שלעינב "תשמעו אותי" ולאשר "כסף$$$" אין אגו בכלל...\ ולרוב המאיימים מסתדרים הכי טוב כי אף אחד לא מעז לפצות את הפה ליידם, לא כי הם מתוקים.

כל מה שעינב תגיד זה יהיה בסדר מבחינתך..

שקר לבן הוא שקר שאומרים מטעמי נימוס או משום דרכי שלום מה בדיוק שקר לבן פה ?? האח הגדול שאלה שאלה ברורה , ועינב, במקום לחשוב שנייה ולהבין שלא סתם הכניס אותם האח הגדול לחדר ודאל את השאלה הזו ענתה ישר "לא" ,ואפילו אשר מיד אמר לה :"מה את עונה בשביל שנינו?" והיא אמרה ישר "כן" ממש תבונה גדולה ! לי נראה שאשר היה עונה אחרת ואולי אף מודה במקרה אם עינב לא היתה לידו.

כווווולם תאמו הדחות בכל השיטות

זכור לי שי תיאם מפגש למחרת בבריכה כדי לסגור הדחה עם הקליקה שלו וכולם יודעים שהם עוברים על החוק בכל מיני שיטות והאח הגדול רואה הכל ולא עשה כלום אז למה שהיא תודה? למה להכשיל את עצמה? למה להגיד את האמת? מה הביג דיל לספר לאח הגדול? במיוחד שכל הקלפים אצל האח הגדול והיא לא יודעת את המחיר לזה. האח הגדול קורא כאן ובכל הפורומים לומד את כל מה שנכתב וכל הזמן היה כעס בפורומים על זה שהאח הגדול לא מגיב לתאומים אז הצוות החליט שעכשיו מתאים לו להעניש, בצורה מסויימת, שגם תרים את התוכנית על חשבון עינב ואשר לדעתי הם לא יודחו מחר בגלל אהדת הציבור לשניהם לדעתי קרן תודח במקום שיפרה השבוע. שיפרה הרגישה שהיא על הגריל השבוע לכן היא שמחה כל כך על העונש המציל אותה מהדחה.

את מערבבת בין 2 דברים...

דבר 1 זה שכולם עוברים על החוק ולא רק עינב ,נגיד ונסכם שזה נכון (למרות שאני לא ראיתי מישהו אומר כל כך ברור שמות של מועמדים כמו שהיא ואשר אמרו = "שצ") דבר 2 זה לשקר לאח הגדול בשידור חי בטלוויזיה כשהיא אמורה להבין שעלו עליה אם היו מעמידים כל מישהו אחר ושואלים אותו אותה שאלה והוא היה משקר הייתי אומר את אותו הדבר עליו . בנוסף לזה עינב מנסה להראות שהיא מתחזקת בתורה ,ושהיא צדיקה גדולה אז לה בטח שאסור לשקר יותר מאדם אחר כמו שמצפים משיפרה להבין בדת יותר מהשאר ככה אני מצפה מעינב לא לשקר כי זה אסור.

erez87

New member
סתם שתי דתיונים

שמנסים לכפות על כל שאר הבית את החוקים האישיים שלהם ומי שלא מתכופף ומקבל ו"מכבד" אותם מייד נמצא תחת הקנוניה שלהם. עלובים.

מה נסגר עם עינב? היא עוזבת?

לא פייר שההפקה הראתה לכולם את הוידיאו זה היה צריך להיות בינם לבין ההפקה,מה שההפקה עשתה זאת הלבנת פניהם ברבים לא שאני מצדיקה אותם אבל הם השעיר לעזאזל ועל זה עינב צריכה להמשך לא לשתוק עינב צריכה לעזוב את הבית כאות מחאה

nini18

New member
אוף זה לא פייר מה שקורה

אני לא בעד אשר ולא בעד עינב אבל רק בגלל שההפקה התערבה וגרמה לדירים לעשות עליהם חרם צריך להצביע להם שישארו לא מגיע לשפרה וצבר לשמוח על הגב שלהם .

למעלה