אשר ועינב שני אנשים פשוטים ומסורתיים זה הכללל

Jason2

New member
מי עשה עליהם חרם?

אני רואה שכל היום מסתובבים סביב עינב אנשים ומשכנעים אותה לא לעזוב. אם זה היה חרם לאף אחד לא היה איכפת ומצידם שתלך.

בשיחה עכשיו עם עינב, אשר פתח קצת עיניים...

הוא אמר ששיפרה באמת הפתיע אותו והתנהגה באצילות ובקלאסה לכל העניין עד כדי כך שהוא ב''בלבלות'' חחח נקווה שלהבא הוא למד את הלקח.... לגבי עינב... היא נשארת באותו ראש.... והקטע הכי מצחיק זה שגם אם העולם היה מתהפך...הסיטואציה היחידה שהיא ולאון יכולים להיות חברים טובים זה רק בבית הזה שכולם תקועים שם יומם וליל... כי בנינו עינב מסתובבת עם אנשים שלא סובלים אנשים ''כמו לאון''...אז אין צבועה ממנה ...

droriko

New member
אתה בעצמך אומר שההפקה אשמה

אז אתה מתכוון להעניש אותה בזה שתשלם לה יותר כסף?? אהת נופל לפח שלה אידיוט! אתה ועוד כמה קטינים שאני לא מבין למה הם פה ולא בפורום של קשת .

nini18

New member
קודם כל אני נקבה ואידיוט

תקרא/י לחברים שלך לא לי . ולגבי ה"יעוץ" באיזה פורום להיות או לא להיות תדאג/י לעצמך ותן/י לי לדאוג לעצמי טיפש/ה.

yshy

New member
הם ממש לא מסכנים

הם תככנים גדולים, וזה לא צריך לעשות רושם על אף אחד שהם שומרי מסורת. לא כולם צדיקים. מי הם שיקבעו לאנשים כיצד לחיות. מגיע להם בהחלט המצב שהם הכניסו את עצמם, וזה יהיה נחמד אם אחד מהם יודח, ונפסיק לשמוע את הלכלוכים שהם ממשיכים לגלגל על הזוג שרצו להדיח.

בקשר לעינב

סתם יצא לי לקרוא ניתוח האסטרולוגי שעשו לעינב קרע אותי משפט אחד תכונות נוספות שיעזרו לה להצליח: סתגלנות, יכולת תקשורת טובה, שנינות, דיבור רהוט ושמחת חיים. וואלה פגעו במדוייק !

למעלה