אתגר: בואו נעשה לשחר הפתעה!

רונני2001

New member
אתגר: בואו נעשה לשחר הפתעה!../images/Emo92.gif

הקדמה: משום מה, ישנו עיקוב ב"הכחלת" שם המשתמש שלי והפיכתי למנהל הפורום. אבל עקרונית, כמו ששחר הצהיר, אני מנהל הפורום, לפחות עד שובו של שחר לפורום... ועכשיו לעניין: כמו שכולכם יודעים, שחר מאוד מבואס מזה שהוא בצבא דווקא בחג פסח... כשכולנו נשב לנו בכיף לשולחן ליל הסדר משפחתי, הוא ישמור עלינו באחד הישובים הנידחים שעות על גבי שעות...
בואו נעשה לו הפתעה מיוחדת שתשפר לו את מצב הרוח
דבר ראשון, שרשרו בבקשה בשרשור זה הודעות הערכה לשחר שלנו... כמו שאתם יודעים, שחר משקיע המון בקהילה שלנו, וקצת הערכה לא תזיק... מנסיון זה ממש עושה טוב על ה-
דבר שני, כולנו למען כולנו – אנו נותנים לכם הזדמנות לקחת חלק פעיל בבניית אתר הקהילה שלנו
כל מי שרוצה לקחת חלק באתר שלנו ולתרום את חלקו לחלקים באתר, מוזמן לעשות זאת. הייתי רוצה ששחר יחזור הביתה ויראה את כל הביוגרפיות ב"תושבי העיר" מוכנות ומדוגמות להפליא
בואו נעשה לו הפתעה שתקפיץ חיוך על פניו
הביוגרפיות מבחינתי בעדיפות ראשונה, אבל כל מי שרוצה לתרום בכל חלק אחר באתר, אם זה בגלריית התמונות של השחקנים, אם זה בסיכום הדמות, בכתבות או בכל דבר אחר – מוזמן לעשות זאת
יש לנו שבוע, מה אתם אומרים? נצליח לעמוד באתגר הזה
(
)
חשוב! כל מי שרוצה לשתף פעולה, צריך לתאם איתי במסר אישי איזה חלק לעדכן, כדי שלא ייווצר מצב שבו שני חברי קהילה יכתבו חומר על אותו נושא באתר וכתוצאה מכך, עבודה של אנשים מסוימים פה תלך חס וחלילה לפח. אני אעדכן את החומר באתר ואעלה אותו לשרתים שלנו. אפשר לשלוח לי הודעה במסר אישי או באי מייל שלי: [email protected]
דבר נוסף, אם יש ברשותכם חומר נדיר על צח"מ – אם זה בצורה של תמונות\כתבות מעיתונים\קטעי ווידאו (על המחשב או בקלטות ווידאו) או כל דבר אחר, וברצונכם לשתף את כל הקהילה, צרו עימי קשר בבקשה. תודה על שיתוף הפעולה!
רונן נ.ב: אם תרצו לינקים לביוגרפיות באנגלית, תכתבו פה ונסייע לכם למצוא

רונני2001

New member
../images/Emo45.gifpython 4 => כריסטין-סיכום דמות

קדימה, חבר'ה - הודעות הערכה לשחר שלנו!

python 4

New member
../images/Emo99.gifשחר../images/Emo99.gif

שחר יקר והורסססס כוסון יותר מריס יפה כמו לילה בפאריס אל נא תכנס לקריז מיד אסכם על כריס אגב, אני מצרף תמונה של ריס למי שלא מכיר. כן, שחר יותר כוסון מזה. איך זה להודעת הערכה

רונני2001

New member
פחחחחחחחחחחעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

קרעת לי את השחלות שאין לי
פחחחחחחחחעעע!!! גדול!

אפשר גם להשתתף../images/Emo35.gif

אני לא כותב חמשיר אבל תיכף אתחיל לשיר שחר שלנו שומר על המדינה נשתול בשבילו פרחים בגינה שחר הגיע שחר הלך אבל אותו לעולם לא נשכח שחר מנהל מגניב את פיליס היה רוצה להרטיב שחר הוא אחד ויחיד לעומתו מי זה יאיר לפיד שולח מכאן לשחר ברכה ושתדע שכולנו אוהבים אותך

אפשר גם להשתתף../images/Emo35.gif

אני לא כותב חמשיר אבל תיכף אתחיל לשיר שחר שלנו שומר על המדינה נשתול בשבילו פרחים בגינה שחר הגיע שחר הלך אבל אותו לעולם לא נשכח שחר מנהל מגניב את פיליס היה רוצה להרטיב שחר הוא אחד ויחיד לעומתו מי זה יאיר לפיד שולח מכאן לשחר ברכה ושתדע שכולנו אוהבים אותך

python 4

New member
זה אמור להיות שיר הערכה, לא?

"שחר הגיע שחר הלך אבל אותו לעולם לא נשכח"
מתי הצפירת דומיה? לא עלינו. הממ.. חמשיר הערכה.. הנה:
שחר אחד בעולם חמוד הוא יותר מכולם יותר מראול וממוֹפַז שאול הוא פשוט האדם המושלם שחר בחור כה חם נאה מתוחכם וחכם יפה כמו שִינֶייד ורושם קוֹלוֹנֶייד הוא מנהל של פורום צח"מ שחר יחיד מיוחד אין כמוהו עוד אחד יצא לאבט"ש ואני כבר מותש דקרו אותי עם משהו חד

python 4

New member
OK, נסחפתי. שיר הערכה../images/Emo35.gif

שחר הוא פטיש בלונד יותר מטריש שחר לא רגיל סוער יותר מג'יל שחר לא דבילי מתוק הוא קצת כמו בילי שחר לא מתחמק יותר יפה ממק שחר הוא מעניק הרבה יותר מניק שחר הוא אציל בכלל לא כמו הניל שחר הוא פאטאלי רק קצת יותר מקאלי שחר לא שותק מדבר יותר מג'ק שחר מדימונה גר ליד רמונה שחר אל תיפול לזרועותיו של פול
ועכשיו - השיר בגרסת צ'וקות: שחר לא מכעיס לטיני כמו לואיס שחר הוא הורס הרבה יותר מגרייס טוב, מיציתי.

python 4

New member
ובשביל האינטגרציה, הנה גרסת ימ"ח:

שחר לא טיפשון יותר חכם משון בצעדים הוא נוקט יפה כמעט כמו קייט בנות אליו תעלינה אפילו גם מרלנה לשיר הזה אין סטוֹפּ שמישהו יירה בהופּ ולסיום.. גרסת לחיות את החיים לשחר נרקוד הוֹרַה אני מכיר רק את נוֹרַה שחר עדיין עֵר שכחתי, יש גם בלייר

גרסת לחיות את החיים

שחר מעלף את כריס יכול להחליף בכיף שחר מטריף סיגר עם אייסה מסניף שחר מהמם גורם לגבריאל מדינה לדמם שחר פטיש משתמש בקונדישינר של הקומיש שחר חזק אחת כמו נטלי עושה ביד שחר מרגיע כמו סטאר תמיד מפתיע השחר תמיד עולה ואת האנק לא היה בורא

python 4

New member
שכחנו את גרסת היפים ואמיצים:

שחר, קבל מברוק אתה גדול כמו ברוק שחר אלוף בברידג' יפה יותר מרידג' כמו ימי ספטמבר סתווי אפל כאמבר שחר, עליו אין שיא ממש מתוק כמו מייסי שחר כה מבריק לה לה לה לה ריק

גרסת B&B שלי

כששחר בשטח סטפני במתח אפילו מורגן אותו מפחדת ללמד לקח כששחר בסביבה ברידג'יט מאדימה ואת אוזי דוחקת לפינה כששחר באחוזת הפורסטר נמצא ברוק מבייצת ללא הפסקה ואותו ממנה ל-CEO של החברה כששחר פותח עם סאלי שולחן קלארק ממהר להביא פותחן ג'קי במבטא בריטי צוהלת מחליפה את ניקי בו ברגע, כך היא אומרת אמבר אותו מעריצה תעודת כבוד כי היא ממש פצצה ריק העכבר ממורמר ששחר הוא כזה גברבר שחר מצויין לא כמו דיקן האלמן שחר יקירי יודע שרידג' לא בריא אין עליו ועל הכלבה של סמי אני ממש מתרגש עד בכי

dviridit

New member
פייטון, אהבתי את השיר. גם אני

מכירהה רק את נורה מ'לחיות'. צהובון יסביר לך כמה אני משוגעת עליה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!1

אתה מזלזל בשיר הערכה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שחר הוא אדיר יש לו גם כלי אדיר האתר שבנה הוא ממש לא שממה עכשיו לחורבה הלך ואת ג'קי זנח את מתיו פרי אוהב ואילו את ניל היה רוצה לחפף כשאשיר מה נשתנה אחשוב על עוד הערה שנונה

רונני2001

New member
פחחחחחע!!! אמבולנס!!! הרגתם אותי!!!

חיסלתתתם אותי!!! פחחחחחחחחחחחחחחעעע!!! הערתי את כולללם בבית מרוב צחוקים!!! אמבולס! חיסלללתם אותי!!! אני מת!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעע!!!!!

python 4

New member
או, זה כבר יותר טוב,

למרות שב- 'שחר הוא אדיר, יש לו כלי אדיר' אין חרוז, מתוק! הייתי אומר: שחר הוא תותח בשבילו אני נפתח שחר הוא גדול כמו האוזניים של בוב דול שחר הוא אדיר כמו וואליד באדיר לשחר וואחד כלי זה כמו ללכת בלי אה?

למעלה