אתגר: בואו נעשה לשחר הפתעה!../images/Emo92.gif
הקדמה: משום מה, ישנו עיקוב ב"הכחלת" שם המשתמש שלי והפיכתי למנהל הפורום. אבל עקרונית, כמו ששחר הצהיר, אני מנהל הפורום, לפחות עד שובו של שחר לפורום... ועכשיו לעניין: כמו שכולכם יודעים, שחר מאוד מבואס מזה שהוא בצבא דווקא בחג פסח... כשכולנו נשב לנו בכיף לשולחן ליל הסדר משפחתי, הוא ישמור עלינו באחד הישובים הנידחים שעות על גבי שעות...
בואו נעשה לו הפתעה מיוחדת שתשפר לו את מצב הרוח
דבר ראשון, שרשרו בבקשה בשרשור זה הודעות הערכה לשחר שלנו... כמו שאתם יודעים, שחר משקיע המון בקהילה שלנו, וקצת הערכה לא תזיק... מנסיון זה ממש עושה טוב על ה-
דבר שני, כולנו למען כולנו – אנו נותנים לכם הזדמנות לקחת חלק פעיל בבניית אתר הקהילה שלנו
כל מי שרוצה לקחת חלק באתר שלנו ולתרום את חלקו לחלקים באתר, מוזמן לעשות זאת. הייתי רוצה ששחר יחזור הביתה ויראה את כל הביוגרפיות ב"תושבי העיר" מוכנות ומדוגמות להפליא
בואו נעשה לו הפתעה שתקפיץ חיוך על פניו
הביוגרפיות מבחינתי בעדיפות ראשונה, אבל כל מי שרוצה לתרום בכל חלק אחר באתר, אם זה בגלריית התמונות של השחקנים, אם זה בסיכום הדמות, בכתבות או בכל דבר אחר – מוזמן לעשות זאת
יש לנו שבוע, מה אתם אומרים? נצליח לעמוד באתגר הזה
(
)
חשוב! כל מי שרוצה לשתף פעולה, צריך לתאם איתי במסר אישי איזה חלק לעדכן, כדי שלא ייווצר מצב שבו שני חברי קהילה יכתבו חומר על אותו נושא באתר וכתוצאה מכך, עבודה של אנשים מסוימים פה תלך חס וחלילה לפח. אני אעדכן את החומר באתר ואעלה אותו לשרתים שלנו. אפשר לשלוח לי הודעה במסר אישי או באי מייל שלי: [email protected]
דבר נוסף, אם יש ברשותכם חומר נדיר על צח"מ – אם זה בצורה של תמונות\כתבות מעיתונים\קטעי ווידאו (על המחשב או בקלטות ווידאו) או כל דבר אחר, וברצונכם לשתף את כל הקהילה, צרו עימי קשר בבקשה. תודה על שיתוף הפעולה!
רונן נ.ב: אם תרצו לינקים לביוגרפיות באנגלית, תכתבו פה ונסייע לכם למצוא