אתגר: בואו נעשה לשחר הפתעה!

תודה שאתה מאשר, אדוני

שחר הוא יקיר קורע את העיר איתו תרצה לשתות beer הכתובת היתה על הקיר לא מעשן חשיש ואליו לא תהיה אדיש את ענת דולב מחבב ואותו גם רונן אוהב שחר בנאדם מקסים ותחשוב על זה בלילה כשתספור כבשים

python 4

New member
אה, ככה?

עכשיו כבר מאוחר אך נשירה עד מחר בגרון ניחר לא רע כלל צהובון קבל לך בון בון tres bon ועכשיו, בלדה לשחר שחר אל תלך על הפורום אתה מולך שחר אל תברח לבך מתוק ורך כולנו אוהבים: צהובוני וג'ני רונני ואני צ'רמינג ורונית נוֹי הכוסונית וכל השאר, הרזים ששמותיהם לא מתחרזים אז אל נא תעזוב דם נקיז עד זוב אל תלך מכאן אין לך לאן
הנה שפכתי את הלב אותך אני אוהב ועד גבעת עדה אשיר לך בלדה
אה, מרגש.

python 4

New member
ואם כבר אנחנו מתפרעים

גרסת מחזות הזמר
הֶלוֹ, שחר וֶול הֶלוֹ, שחר רציתי רק לומר דבר אחד היום אתה אדיר, שחר ומדהים, שחר אין כמוך בעולם הזה, לא, מה פתאום אתה יחיד, שחר ואחיד, שחר האחד המיוחד שאין כמותו, הוו.. אין אחר, חברה אין טעם לחפש, חברה אנחנו רק רוצים אחד, אותו...

python 4

New member
למי שלא הבין...

יש לשיר את זה לצלילי 'הלו דולי'. נו באמת, צעירים.

python 4

New member
טוב, נסיון ב' לגרסת המחזות זמר

את צלילי המוסיקה מכירים?
גדול ונחמד ואדיר אין זה פלא ענק וגדול בתורה וכל אלה חמוד ומתוק וחזק עם שרירים אלו דברים שעל שחר אומרים מדהים וענוג ותראו איזה גודל אוהב לאכול הוא גם שניצל ושטרודל קולו הוא עבה, הוא חזק בשירים אלו דברים שעל שחר אומרים בנות פה קופצות כמו הגיע הבִּילִי נאה ונחמד ובכלל לא דבילי לא עצבני לא עולה על טורים אלו דברים שעל שחר אומרים כשעצוב פה וכשמר לי והפורום מת, פשוט נזכרים שהשחר עוד כאן והנה הכל - תוּקַן

python 4

New member
ומי שידע מאיפה האולדי זה לקוח,

יקבל פרס:
אוֹווווו! השחר הוא כזה גדול ונהדר אין אחר כמותו אין בדמותו אף אחד עליו איש לא יוּכַל! אוווווו! השחר הוא פשוט יפה כמו אילן דר לבן כחלב ואין עליו שום אדם אחר בשום מצב! הפורום שייך לאחד האחד הוא פשוט מיוחד! לכן נצעק - אוווו! השחר הוא אדיר! יֶה! נגיד כולנו אין שום אדם כֶמו שחר כן השחר, OK!
טוב,
סליחה על הפרץ של מחזות הזמר.. אני פשוט כותב תוך כדי שמיעת דיסק חדש שקניתי היום של מיוזיקלס. מומלץ!

אפשר גם גרסה לתשוקות../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

כשגרייס מכינה קיש שחר אותה מלביש צ'ריטי חולמת עם השחר על מיגל אבל אותה הוא לא מעכל תרזה היפה שובבה לא קטנה בגורל של שחר היא לא מצוייה שרידן הפוסטמה נזכרת בעבר אבל אותה שחר מזמן קבר ג'וליאן שותה וממשש באיב אותו שחר יחריב וויטני המסכנה שבורה שחר יבוא יעשה לה הפתעה קיי מחליפה פרצוף שחר וכולם עושים "אוף" טאביתה אותו רוצה כעוזר במקום טימי הנ"ל יודע להכין דברים טובים יותר ממרטימי איתן מתכחש לרגשותיו שחר נגע בעצביו גוון אהבלה גדולה את שחר אפילו לא מכירה אייבי עושה שטויות כשרואה את שחר ממהרת לעשות גבות סימון תופסת מעצמה אך שחר בכלל לא מעריצה איב חסודה כתמיד אבל אותה שחר ירטיט

python 4

New member
המממ.. קצת מאותגר חריזה

אבל בסדר. אפרופו תשוקות,
גלינג! רק אחד יש אדם שאותי יכול לקחת לנשק את שפתיי ולומר לי דבר אהבה כן זה, זהו השחר שלי הכי, הכי גדול מכו- -לם, כן הוא, כן יש רק את השחר, הוא שבוער בתוך ה- -לב שלי, הוא היחיד האחד.
(ולכל מי שלא הבין מהגלינג, יש לשיר לצלילי שיר הנושא של צ'וקות)

ועכשיו צח"מ ../images/Emo13.gif

שחר מגיע ל"ג'ינהז" לאכול וכמו גדול ממהר לקטול "ג'ינה יקירה, ראי נא מה עשית" "האוכל מלוח ועל זה גבית?" 'אלך לי לקרימסון', חשב שחרון אך לא ידע שהיום יש שם חידון כשראה את ראול התחבא כמו חתול וחשב לכבוש את ליבו בטיול "יש לנו מיצים, אמרה השרונית" "אפשר לחלוב אותך, ללא אישור הרבנית?" מאוכזב הלך לבקר בחווה אולם אוראל סקס על ניקי לא כפה

python 4

New member
ממממ.... OK../images/Emo6.gif

אבל הוצאת אותו קצת לא מסופק הייתי אומר. מה דעתך על המשך כזה: שחר פנה לג'יל אלא מי וביקש ממנה "בבקשה, תטעמי" אמרה לו "בכיף, אך אל נא תשכח לתת לי שני דולר ועודף תיקח" פרצו בשמחה והחלו לפעול אך מי זה נכנס לפתע, זה פול! תהה לו הפול "כיצד זה אני רואה את ג'יל עם בחור תימני?" ואז לפתע הגיע, אי מי? זה בילי "אתה שוכב עם אימי!" אמר לו "קום זה הרגע ולך תכין קונדום, וזלין ומיץ של יכין" שכבו אז שניהם בשקט בלי איש כשלפתע הגיעה לא אחרת מטריש אמרה "קצת מקום תעשו לא רק לי אלא גם לג'ק ליבי דיאן ואשלי" "אבוי" כך אמר לו הבילי האיש "איך זה שכך מבלי להרגיש נישקתי ממש בטעות את הטריש ועכשיו נעשתי פתאום כה רגיש זהו, יקיר, זה סופי המתיש" אמר וניקב את ראשו עם אקדח צחקה לה הטריש, עוד אחד הודח. ממ.. סוף טראגי. נו טוב, כבר 2 בלילה.

junny

New member
חחחחחחחחחח....

קרעתם אותי מצחוק!!! צהובני ופייתון אתם טובים יותר מכל משכך כאבים אחר בדיוק האקס שלי התקשר להגיד חג שמח ונתקפתי דכאון. החלטתי להעביר את הזמן בפורום ואני שמחה - הצלחתם להצחיק אותי עד מוות אוהבת אותכם

miss chief

New member
אתם הורגים אותי../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

צהובוני ופייטון - כבר אמרתי שאני אוהבת אתכם
אני יושבת מול המחשב כעת ותוהה איך אני אעבור את ליל הסדר הזה.. לא מאמינה שכבר עברה שנה... נכנסתי לפורום ומצב הרוח שלי עלה פלאים...
עכשיו אני שרה בקולי קולות (בטוח שגם בשיא הזיופים) את הלו דולי ובעלי מסתכל עליי בעין קצת עקומה
(היי, שיגיד תודה שבוא יכול לשמוע:)). תודה תודה תודה
מתה עליכם וחג שמייח

python 4

New member
תגידי,../images/Emo9.gif

כשאת שרה את הלו דולי בקולי קולות גם את שרה אותו עם הקול המצחיק של קרול צ'נינג או שאני הבנאדם המוזר היחיד פה בפורום?

python 4

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif

בשביל שחר
אני מוכן להקדיש יותר משלוש שעות של שירים. שחר!
אגב, אני מקווה שעד שהוא יחזור בשבוע הבא השרשור הזה כבר יהיה עמוק בארכיון. לא?

כן נראה לי שהוא יהרוג אותנו ../images/Emo3.gif

בכל מקרה אם יהיה לי חשק אני אעשה משהו, למרות שביוגרפיה זה די משעמם

סידרתי לו טיול לניומן ראנץ'

ללא תשלום ואתה בא בתלונות
היי, הייתי יכול לשכן אותו בבית משפחת וויליאמס, אבל ידעתי שהוא לא ירצה

למעלה