אתגר: בואו נעשה לשחר הפתעה!

python 4

New member
המממ.. אני מוכן להתארח שם!

הי, כשפעם תעשו שרשור הבעת הערכה כלפיי אתה כבר יודע מי צריך להציע לי אוראל סקס. ולנושא אחר לגמרי, מתי עושים שרשור הבעת הערכה כלפיי?

python 4

New member
שנון מאוד מצידך, X אחד ויחיד.../images/Emo123.gif

"אני במקומך לא הייתי מגחך", כמו שמורות אוהבות להגיד.

alma26

New member
עפ"י הלחן של שתי אצבעות מצידון...

שני פרקים של צח"מ מה לעשות? אני נרדם.. איפה שחרון שלי? האם ברח לו עם מימי? רואה את קאסי על ההר ובשחר אני נזכר... רחוק מהעין רחוק מהלב ברחת שחר וזה כואב מתי תחזור כבר מתי? ותשרשר את לילותי... שני פרקים של צח"מ נמאס מברוק המטומטם כל היום הוא מתבכיין שיילך להזד.. על הספסל יושבת ויק והשיר מתחיל קצת להעיק.. רחוק מהעין רחוק מהלב ברחת שחר וזה כואב מתי תחזור כבר מתי? ותשרשר את לילותי... מוקדש לך שחריקו מחכים שתחזור כבר הפורום לא שווה כלום בלעדייך

עם היה לי כישרון

הייתי כותבת משהו אבל מה לעשות אין לי! אבל למרות זאת שום שיר כתוב יכול לבטא את הערכה העמוקה שאנו(פיית'ון בפרט) חשים לשחר מנהלנו המהולל! התמונה סתם כי בא לי!!!!!

dviridit

New member
אין מילים לתאר את התפעמותי מהשיר

שתי אצבעות מצידון שובר לכבוד שחר.

junny

New member
אך איזה נשמה טובה אתה!!

הוא בטוח מעדיף להיות באבט"ש ולא בבית ויילאמס ולהצטרף לפול וקריקט

noname20041

New member
שירון קטון לשחרון

שחר לא כאן, אנחנו פה בדאון הוא שם בשטחים, שומר על מתנחלים אנחנו פה בוכים, מה בלעדייך עושים? אתה שם והרובה דרוך, זה יותר גרוע ממותו של ראיין יהי זכרו ברוך. תחזור מהר, לא יכולים יותר, זה יותר עינוי מהספר של נינה וובסטר. אוו, שחר, PLEASE HURRY BACK, הזמן בלעדיך יותר ארוך מהרווח בשיניים של מאק.

../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo45.gif

כוכבים נופלים מחוץ לחלוננו עכשיו (מחכים לשחר עם סוף הסתיו) כל אחד רוצה לרוץ ולנסות לתפוס כוכב (שחר בחיים לא יהיה שרברב) זו ההזדמנות לצאת החוצה להביט אחד על השני (שחר כאן ממש לא משני) רציתי שתראי עוד פעם מי אני (שחר פולני?)

רונני2001

New member
../images/Emo26.gifשחר התקשרררררר!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התקשרתי אליו, הוא לא היה זמין והרגע הוא החזיר לי צלצול... הקראתי לו חלק ממה שכתבתם פה והוא נשפך מצחוק! זה ממש הצחיק אותו ועשה לו טוב על הלב שאנחנו חושבים עליו! אז... כל הכבוד לכל מי שכתב... וכל מי שעוד לא כתב WAKE UP(!), הגיע הזמן לכתוב...! יאללה חבר'ה, בואו נהפוך את השירשור הזה לשרשור הכככי ארוך בתולדות "תפוז-אנשים"! וכששחר יחזור הוא יהיה בעננים! ועוד משהו - בקשר להפתעה שאנחנו רוצים לעשות לו עם האתר - יאללה (!) קדימה! תתחילו להוזיז את העניינים! אני כבר מתחיל במשהו, תתחילו גם אתם... נו... אל תהיו רעים! בשביל שחר שלנו!!!

בטח שנמשיך (אבל לא עכשיו)

נעשה הכל כדי לשמח את חברי הפורום שלנו (אתם לא רוצים לדעת איזה אסוציאציות עולות לי בראש... סתם סתם
)

dviridit

New member
על האיחור אני מצטערת/לעתים את הרכבת

אני מאחרת לך אנו מודים על כל המאמצים לקיים פורום מדהים לצעירים ועל ידי כך לנו את הזמן להנעים. וכבוד שחר האדיר והכבר בואו יחדיו נפצח בשיר. שחר הוא תותח אמיתי שיצא לבקר בג'נוואה סיטי. פגש את פיליס וכריס שאמרו שהוא בחור ממש מתסיס. יותר לא נבכה על דני שברח עם המזכירה שח ויקטור, קוני. וגם פי אלף יותר נאמן מויקטור ניומן. פגש את טריש באמצע עבודת החריש. וזרק אותה מיד כשהבין שטוני בגללה ממייגן אחותה נפרד. התחתן עם ויקי והתגרש ממנה בחפזון כפי שנהוג באופרות סבון זה נמאס לו אחרי כשבוע הוא התחיל לחבריו בישראל להתגעגע ואלינו שוב הגיע.

למעלה