אתגר משחקי הרעב - יום 19!

Billy Shirs

New member
אתגר משחקי הרעב - יום 19!

והיום הולך להיות הכי מגניב, כי יש לנו את השאלה... *תופיםתופים* יום 19: הזוג האהוב עליכן\ם

Billy Shirs

New member
התלבטתי לרגע בתשובה,

סתם, לא.
פאטניס. Katniss Y U no see he loves you for real?! אני חייבת להגיד שהיה לי ממש קשה לבחור פאנארט להודעה הזאת. יש כל כך הרבה פאנארטים מעולים

Billy Shirs

New member
האמת, גם פיטה יצא מכוער

אבל אני נורא אוהבת את הפואנטה... פאנארטים של כמעט-נשיקה יותר יפים מכאלה של נשיקה לדעתי.

Billy Shirs

New member
כן, היא הציירת האהובה עליי

זה גם שלה, אם אני לא טועה... הבחורה מוכשרת ברמות כואבות:\

Wait For It

New member
MJ

אנני\פיניק - יחי הקיטש!~ אני גם אוהבת את הלם וזרם ! כל כך חמוד איך שהם משלימים זה את זו, למרות שאני בכלל לא בטוחה שאמרו שהם זוג

Billy Shirs

New member
אבל הם לא

זה שאני נורא נורא נורא אוהבת אותם ביחד לא אומר שום דבר

N o R i K o

New member
נווילונה זה קאנון!

של הסרטים
ושל כל העולם בערך... לא ברור מה עבר לרולינג עם החנה אבוט הזה באתר שלה @_@

Billy Shirs

New member
אמג הם מעולים ביחד

גם וויירס וביטי. ואם כבר קראת את הספרים בעברית (בחיים לא היתי מנחשת שיתרגמו את נאטס ו-וולטס ל"הלם וזרם"
), כתוב בספרים שיש להם ashen skin. מה זה לעזאזל?! זה אומר שהעור שלהם כהה או בהיר? זה כמו שכותבים שלקטניס יש עור בצבע זית... היא צריכה לתאר את הצבעים יותר טוב.

N o R i K o

New member
ashen זה חיוור

ועור olive זה צבע די מוכר, זה פשוט... כמו הצבע של ההיספאנים
ככה זה מתואר תמיד :) זה כמו strawberry blonde... זה לא שהשיער אדום כמו תות, זה סתם בלונד שהוא טיפה ורדרד כזה

Billy Shirs

New member
אבל אפר זה כהה!

ניסיתי לבדוק לפי פאנארטים אבל חלק מציירים אותם כהים וחלק חיוורים ולא ידעתי מה אמיתי ומה לא אמיתי
אבל אני שמחה שזה חיוור. תמיד דמיינתי את ביטי כחנון שלא רואה אור יום בחיים. ואני באמת לא מבינה מה הקשר בין עור בצבע של היספאנים לזיתים. Shoot me.

למעלה