אתגר משחקי הרעב - יום 19!

Miss Lavet

New member
העיקר האהבה

ברצינות- אם כל ההערות והמחיקות הייתי אמורה כבר לשנוא אותך במצב של... שנאת מוות (אני שונאת הרבה אנשים...) אז, את ברת מזל
וכן, את אמורה להאמין לי שאני לא שונאת אותך- כי אם הייתי לא הייתי מסתירה את זה
(וואו, זה משפט מחשיד
)

hollypop girl

New member
אין לך מושג כמה צחקתי אחרי

שקראתי את המשפט "שג'ינג'ים שההורים שלהם הם לא ג'ינג'ים הם מוטציות והמורה שלי היא ג'ינג'ית". מקווה שהמורה שלך לא התעצבנה...

Miss Lavet

New member
המורה "התעלמה" ממני

במיוחד בגלל שאחד ההורים שלה הוא ג'ינג'י
וזה עוד כלום ברמת החוסר טאקט שלי... היום לדוגמא ראינו סרט בהיסטוריה (כי רוב הכיתה הלכה לראות איך מתנהל שיעור אדריכלות (בתור מגמה לשנה הבאה).. שהיה על השואה. במהלך הסרט המורה שאל אם להפסיק ואני אמרתי לו "לא, הסרט נחמד"
(מה שיותר עצוב זה שהתיאורים והתמונות היו ממש קשים).... רק רציתי להגיד שהסרט מעניין... המורה שלי כמובן אמר לי: "רותם, את מתחילה להפחיד אותי"

מוזר, אבל...

המשפט "רותם, את מתחילה להפחיד אותי" הוא משפט שגם לי נאמר....
אצלי זה קשור לדברים כמו קלמזיות ושכחנות מפחידה למדי ועוד כל מדי דברים שגורמים לאנשים להסתכל עליי. (בדרך כלל אנשים לא מפחדים ממני, אבל אני בטוחה שהמשפט הזה מתחבא לי אי שם בקרקעית הראש, מאז שמישהו אמר לי את זה. השאלה היא רק מי.)

Miss Lavet

New member
גם לך קוראים רותם?

אני רק קלמזית, חסרת טאקט, אומרת מילים בזמן הלא נכון/בהקשר הלא נכון, כנה מדי, תאטרלית, "מוזרה" ומיחודת בדרך שלי
אהא! לא אמרו לך את זה!
לי אורים את זה כל הזמן... המורה שלי להיסטוריה הוא המורה השני שאומר לי דבר כזה...

כן! :)

אני רק קלמזית (מאד), חסרת זיכרון לפרטים חשובים (אני יכולה לזכור כל פרט בספר כלשהו, אבל לקחת את הפלאפון שלי.... מי צריך אותו?), לא אכפת לי לצחוק על עצמי, מה שגורם לאנשים אחרים לצחוק עלי, אני מתנהגת כילדה בדרך כלל, ובאופן כללי אני מוזרה בדרך שלי.. אני חושבת שאפשר להשתמש במילה מיוחדת בדרך שלי... אני חושבת שאומרים לי דברים כמו 'את מוזרה', בלי להוסיף את ה"להתחיל"...... בכל מקרה, תמיד נחמד להכיר שותפות לשם (ולעוד כמה תכונות...)
רותם

Miss Lavet

New member
מי זוכר את מספר הטלפון שלו?!

אני מתקנת מאתמול: שלוש מורים אמרו לי שאני מפחידה אותם (נוסף לי עוד אחד היום) זה טוב לצחוק על עצמך, לא יותר מדי אבל זה טוב
אני לא מתנהגת כילדה... אני ילדותית מטבעי (אבל אני גם נחשבת לבוגרת לגילי
) באמת נחמד, אנחנו לא לבד בעולם

hollypop girl

New member
אני זוכרת *רק* את הטלפון שלי, כי

אני כל הזמן צריכה לדקלם אותו לאחרים. כשאת הטלפונים שלהם בעצם יש לי ברשימת אנשי קשר. יהיה מוזר אם יהיה לי את עצמי באנשי קשר כי אי אפשר להתקשר לעצמך (זה תמיד יהיה תפוס) ואז זה סתם נראה דפוק
האמת שאני הבנאדם עם הכי הרבה טאקט שאי פעם ראיתי (
אני צונעה, אה?) אבל יש לי יציאות... גם לי כל הזמן אומרים "את מתחילה להפחיד אותי"

Miss Lavet

New member
מספרי הטלפון היחידים שאני זוכרת

הם של אמא שלי ומספר הטלפון בבית של חברה טובה שלי
איזו צניעות
... לכל אחד יש יציאות מדי פעם, לחסרי טאקט זה קורה כל הזמן
(ירשתי את זה מאח של סבא שלי
)

מי זוכר שיש לו טלפון?

היום שכחתי את הטלפון שלי בכיתה. אני חושבת שהתיאור הזה די מתאים לי, ילדותית אבל בוגרת לפעמים (קצת קשה לי להסביר...) אף מורה לא אמר לי שאני מפחידה אותו, אולי כי המורים בקושי שמים לב אליי בכיתה. המורים שוכחים שאני עומדת לידם באופן קבוע. למשל משהו שהיה לי בשיעור ספורט: המורה: "יש שאלות למישהו?" אני מצביעה. המורה: "כן רותם?" אני פותחת את הפה בשביל לדבר. המורה: כן. שלושה סיבובי ריצה! היא פשוט שכחה שהתחלתי לדבר. בשנייה הזאת............. אז המורים הם לא אלה שאני מפחידה אותם. אני מפחידה יותר אנשים שקרובים אליי, כמו המשפחה שלי שאומרת לי לפעמים שאני מוזרה. באמת צריך לדעת לצחוק על עצמך במידה הנכונה. בואי נארגן מפגש של כל הבנות שקוראים להן רותם, והן אוהבים את משחקי הרעב (אני גם אוהבת את הארי פוטר..) וכו' וכו'... נשתלט על העולם ביחד!

למעלה