אתגר משחקי הרעב - יום 19!

Billy Shirs

New member
את לא מדמיינת,

הם באמת מבוגרים. ממה שהבנתי ביטי מבוגר יותר מהיימיטץ' ו-וויירס בת 35 במקרה הטוב... אבל אני תמיד אוהבת לחשוב עליהם צעירים ושווים

MG

פיניק ואנני :) גם כי פיניק הוא אחד מהדמויות שאני יותר אוהבת, וגם כי יש משהו טהור בזוג הזה. בספר השלישי זה מוגדש בעיקר, בין כל המלחמות וההרוגים והמוטציות, שיש מין נקודת אור כזאת כשהם נפגשים. (זה בהחלט רומנטי וקיטשי, אבל לדעתי זה נחמד קצת רומנטיות שהיא לא קשורה לגייל או פיטה...)

N o R i K o

New member
אומייגאד איזו שאלה קשה@$@%!!!!111

לעולם לא אצליח לענות עליה

Miss Lavet

New member
הזוג האהוב עלי

זה אנני פיניק... אני אוהבת קשרים כאלו בני זוגות (ולא, אני לא רומנטית חסרת תקנה, ליתר דיוק אני האדם האחרון שיהיה כזה
)... זה פשוט... הוא יפה, מסתיר את האישיות האמתית שלו, לא יכול לחשוב שפוגעים במי שהוא אוהב (תתחתן איתי!
), מוכן לעשות הכול בשביל מי שהוא אוהב, ציני, סרקסטי, פלרטטתן, שואו אוף, מאוד מחובר למציאות, חכם, סריטות עמוקות באישיות (כמו שאמרתי, מסתיר את האישיות האמיתית שלו... וואו, הוא מזכיר לי מישהו שאני מכירה כולל "עלילותיו" בקפיטול)... והיא? אנשים מקטלגים אותה כמשוגעת! ולמרות שקולינס בכלל לא מתארת אותה מקצת המידע שלה אני מבינה שהיא כמוני
זקוקה למישהו שיתמוך בה ויחזק אותה ועוד זיווג זה אפי היימיטץ'.... אין לי מושג למה אבל זה כמו טרלוני/לוקהרט בהארי פוטר (זה OOC, לא קיים), אני שונאת את זה אבל אוהבת את ואין לי מושג למה
וכמובן קטניס/פיטה

N o R i K o

New member
CF מעליי?

הידיעה שפיניק חמוד ומקסים מתחת למעטה המוזר שלו היא קצת ספויילרית, לא? XD אוף אני כזאת אוכפת שקט רעה, אל תשנאו אותי XDDD לוקהארט\טרלוני זה לא OOC, אין דבר כזה זוג OOC, זה פשוט לא קאנון ולא פאנון, מהזוגות האלה שאף אחד לא חושב עליהם... חוץ ממך מסתבר!
ו... רגע, לא אמרת באתגר השני שאת שונאת קטניס\פיטה? XD

Miss Lavet

New member
התכוונתי לכתוב גייל

אפילו למה שאני כותבת אני לא שמה לב?
לא את לא
יש לי מספיק סיבות למה לאהוב אותך אבל אני בכל זאת כן אוהבת (אם זה היה חסר טאקט אני מצטערת... אני לא מבדילה מכן חסר טאקט ומה לא
(לדוג' בשיעור ביולוגיה אמרתי שג'ינג'ים שההורים שלהם הם לא ג'ינג'ים הם מוטציות והמורה שלי היא ג'ינג'ית
) מה זאת אומרת אין דבר כזה OOC, הרי OOC זה פאנון, לא? יום אחד הם יהיו פאנון (כי קאנון הם לא יכולים להיות), תחשבי על זה הם ממש דורשים להיות ביחד (כתבתי על זה אפילו פאנפיק
)

N o R i K o

New member
אוווו לא האמת שריגשת אותי

היי, אני גם האדם הכי-ישיר-חסר-טאקט אבר, אז... היי פייב אחותי
אני נוטה לעשות רושם לא נחמד. אבל באמת שאני אדם נחמד עמוק בפנים! רולינג שמה אותי בהפלפאף!
OOC זה Out of Character, זה לא נאמר על זוגות, זה נאמר על דמות, כלומר שהדמות הספציפית בפאנפיק מסויים לא מתנהגת כמו עצמה, היא מתנהגת 'מחוץ לדמות'. נגיד, אם קטניס פתאום תגיד לפיטה "אומייגאד פיטוש! פתאום הבנתי כמה אתה אוהב אותי!111 *מנשקת* קח את כולי!" זה יהיה ממש OOC...
(כנ"ל עם גייל האמת... בעצם... אולי רק החלק של קח את כולי...
) והיי הייתי רוצה לקרוא את זה! תפרסמי ב-160 ואני מבטיחה לקרוא!

Miss Lavet

New member
באמת? אני ממש מרגישה טוב עכשיו

כמה טוב לדעת שאני לא היחידה כזאת, כנ"ל על הרושם... כמו שאמרתי אני חסרת טאקט, אני יכולה להיות ממש מתנסת (במיוחד בדברים שאני אוהבת ו-או טובה בהם (את לא רוצה לראות אותי בזמן שיעורי תיאטרון- תאמיני לי
)... מה שמוזר שאני יוצרת רושם של אדם פתוח ואני ממש לא
, נכון, השנאה שלי כלפי אנשים באים לרוב בגלל רצון נקמה ממישהו שהעליב אותי, פגע בי וכו', ממשהו באישיות שהזכיר לי תכונות באישיות של עצמי שהיו ועדיין ישנן... וזה עוד סיבה למה אנשים שונאים אותי... כי אני לא כזו (מה שמוזר, שבגלל הילדות שלי הייתי אמורה להיות כזאת- אבל בגלל אותה ילדות הפכתי להיות ביקורתית לכל דבר (במיוחד אל עצמי... וחזרנו לתיאטרון: אני חושבת שאני משחקת לא טוב, אנשים אומרים לי שאני מעולה ואני לא מאמינה להם.... אבל ביום שאני ידע את זה, רוב הסיכויים שמה שאני רק ירצה זה להצליח (מאין נקמה לאנשים מהעבר שלי
... דיי סטיתי מהנושא) כנ"ל כתיבה)) אבל אני מתנהגת ככה בשביל להגן על עצמי (אני גם תיאטרלית בשביל להגן על עצמי... אני לא רוצה להיפגע...) ג'יי. קיי נתנה לי לבחור בין סלית'רין לרייבנקלו אני מפגרת, הזכרתי את זה כבר? כבר פרסמתי (נראה לי זה בעמוד השני או השלישי... (תחת כותרת פאנפיק) אבל יש את זה בבלוג שלי (תחת הכותרת היפה והחיה... שאני אשמח אם יהיה לזה בטא
)
הולכים לעשות עוד שינויים בפוטרמור! כי הם קלטו שהאתר עצמו לא מספיק מעניין (בואי נקווה שזה יהפוך מעין משחק תפקידים סטייל המשחק של שר הטבעות בתוספת סימס וסקן לייף)
כי אני רוצה להיות תלמידה בהוגוורטס ורק אם זה יהיה ככה חלומי יתגשם (עוד חלום בקשר לHP זה פטרונוס
) יהיה מגניב אם יהיה משחק סימולציה של HG

N o R i K o

New member
יקירה

הרשי לי להיות קצת מתנשאת בעצמי ולומר לך שכותבים מתנשאת ושכשאת מדברת על עצמך בעתיד את משתמשת בא'- אני אלך, אני אעשה, אני אשחק, אני אדע... וכן הלאה וכן הלאה
ו... אני לא גולשת בפוטרמור כבר כל החיים בערך, זנחתי את האתר באכזריות, הוא הפסיק לעניין אותי ישר אחרי המיון... אולי אני עוד אחזור לשם בעתיד כדי לגלות מה הפטרונוס שלי, אבל זהו בערך XD

Miss Lavet

New member
רואה? יש לי הרבה סיבות לשנוא אותך אבל אני לא

אז אחת ולתמיד: יש לי שגיאות כתיב, אני גרועה בלשון ואני דיסגרפית... עכשיו זה מובל למה יש לי את כל הבעיות האלו?
XD, הולכים לחדש אותו... אז מי יודע?

למעלה