באמת? אני ממש מרגישה טוב עכשיו
כמה טוב לדעת שאני לא היחידה כזאת, כנ"ל על הרושם... כמו שאמרתי אני חסרת טאקט, אני יכולה להיות ממש מתנסת (במיוחד בדברים שאני אוהבת ו-או טובה בהם (את לא רוצה לראות אותי בזמן שיעורי תיאטרון- תאמיני לי
)... מה שמוזר שאני יוצרת רושם של אדם פתוח ואני ממש לא
, נכון, השנאה שלי כלפי אנשים באים לרוב בגלל רצון נקמה ממישהו שהעליב אותי, פגע בי וכו', ממשהו באישיות שהזכיר לי תכונות באישיות של עצמי שהיו ועדיין ישנן... וזה עוד סיבה למה אנשים שונאים אותי... כי אני לא כזו (מה שמוזר, שבגלל הילדות שלי הייתי אמורה להיות כזאת- אבל בגלל אותה ילדות הפכתי להיות ביקורתית לכל דבר (במיוחד אל עצמי... וחזרנו לתיאטרון: אני חושבת שאני משחקת לא טוב, אנשים אומרים לי שאני מעולה ואני לא מאמינה להם.... אבל ביום שאני ידע את זה, רוב הסיכויים שמה שאני רק ירצה זה להצליח (מאין נקמה לאנשים מהעבר שלי
... דיי סטיתי מהנושא) כנ"ל כתיבה)) אבל אני מתנהגת ככה בשביל להגן על עצמי (אני גם תיאטרלית בשביל להגן על עצמי... אני לא רוצה להיפגע...) ג'יי. קיי נתנה לי לבחור בין סלית'רין לרייבנקלו אני מפגרת, הזכרתי את זה כבר? כבר פרסמתי (נראה לי זה בעמוד השני או השלישי... (תחת כותרת פאנפיק) אבל יש את זה בבלוג שלי (תחת הכותרת היפה והחיה... שאני אשמח אם יהיה לזה בטא
)
הולכים לעשות
עוד שינויים בפוטרמור! כי הם קלטו שהאתר עצמו לא מספיק מעניין (בואי נקווה שזה יהפוך מעין משחק תפקידים סטייל המשחק של שר הטבעות בתוספת סימס וסקן לייף)
כי אני רוצה להיות תלמידה בהוגוורטס ורק אם זה יהיה ככה חלומי יתגשם (עוד חלום בקשר לHP זה פטרונוס
) יהיה מגניב אם יהיה משחק סימולציה של HG