דנה18 האחת
New member
ההשוואה היא שלי, אישית
ברגש שהספרים הוציאו ממני, עד כמה הם נגעו לי וסחפו אותי רמת האובססיה.. מה שיש לי עם דמדומים לא היה ולא יהיה... ובסדר זכותך לחשוב מה שאת רוצה, אבל זה הרבה יותר מערפדים עם נצנצים, כי תסכימי איתי שזה לא רק זה אם כל כך הרבה נשים ברחבי העולם קראו את הסאגה (כן, נשים, ולא רק ילדות טיפשות בנות 12) ועם הצלחה לא מתווכחים..
גם קצת מרגיז אותי שאת אומרת את זה בלי שקראת את הספרים... מילא קראת ואמרת שזה לא בשבילך- סבבה מקבלת! אבל הסרטים זו לא דוגמא.. לכי תדעי גם הסרטים של משחקי הרעב יכולים חלילה להיות רעים (אני אוהבת את הסרטים של הסאגה כן? אבל הם ה-ר-ב-ה פחות טובים מהספרים) ואז מישהי שתראה אותם תבוא ותגיד שזה חרא.. לא היית מתעצבנת? היית שולחת אותה לקרוא את הספרים ולהבין שהיא טעתה! אבל לומר את זה רק כי הרבה אנשים אחרים אומרים את זה, בעיקר סתם שונאים...? זה מעצבן... כי תאמיני לי שאם תקחי את הספר הראשון (באנגלית בלבד! זכינו ליעל אכמון, אבל המתרגמת של הסאגה צריכה לעבור עינוי בארס צרעות ציד!) ותתחילי לקרוא- את תישאבי פנימה ולא תוכלי להפסיק... זה ספר על אהבה בלתי אפשרית, של שני עולמות מנוגדים, הקרבה... אבל די באמת נמאס לי לגונן.. תחשבי מה שאת רוצה... אבל לומר שההשוואה שלי בין 2 סדרות הספרים הללו לא עולה על הדעת - סורי אבל אין לך זכות... זה אנידיבידואלי.. וסורי אם קצת יצאתי עלייך זו לא הכוונה שלי...
ברגש שהספרים הוציאו ממני, עד כמה הם נגעו לי וסחפו אותי רמת האובססיה.. מה שיש לי עם דמדומים לא היה ולא יהיה... ובסדר זכותך לחשוב מה שאת רוצה, אבל זה הרבה יותר מערפדים עם נצנצים, כי תסכימי איתי שזה לא רק זה אם כל כך הרבה נשים ברחבי העולם קראו את הסאגה (כן, נשים, ולא רק ילדות טיפשות בנות 12) ועם הצלחה לא מתווכחים..
![](http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo4.gif)