אתה יודע שאתה מכור לששאוש"ק כש...

Arya Stark

New member
אתה יודע שאתה מכור לששאוש"ק כש...

אתה פותח את הפלאפון והתאריך - 07 ספט מופיע לך את הצג ואתה מתחיל לצחקק לעצמך, כששואלים אותך למה אתה מצחקקק אתה עונה שהאמ...אהה..נו...פשוט נזכרתי במשהו מצחיק... (קרה לי היום) תוסיפו דברים משלכם *ההודעה כתובה בלשון זכר אך מתאימה לשני המינים :)

The West Star

New member
חחח

כשאתה מדמיין בבית ספר שאתה סאנדור קלייגן ומחתיף לאנשים מכות... לא שאני יודע למה זה כלכך קשור.. אבל זה קרה לי..

כש...

מוציאים קוביות קרח מהמקרר ומתחילים לבנות חומה בסלון אתה לוקח אנשים עם שער בלונדיני לבן ועיניים סגולות וזורק אותם לתוך האש, ותוהה למה הם בוערים. אתה הולך לניתוח פלסטי כדי לההפך לגמד מכוער. אתה שונא אנשים עם שער זהוב ועיניים ירוקות אתה זורק את אחיך הקטן לאש ומחכה שדרקוני הפלסטיק שלך יתעוררו אתה לוחש את שמות אויביך לפני השינה אתה תוהה למה המילה "הודור" לא נמצאת במילון אתה מתפלל לעצים.

mysterious V

New member
כש...

כשאתה עושה מפה של עולם דמיוני סתם בשביל הכיף. כשאתה חושב על שמות מוזרים לילדים שלך. כשאתה זונח את דתך כדי ללכת בדרך האור. כשאתה מתחיל לחשוב ששלטון פיאודלי הוא דווקא אחלה דבר. כשאתה מחליף את הג'יפ 4x4 בסוס. כשאתה מתחיל לתכנן קנוניות זדוניות נגד כולם ואיך אפשר לבגוד בכולם בדרך הכי טובה. כשאתה כשאתה מציע להחליף את עונש המוות בשליחה לחומה/

אור2221

New member
כש

כשאתה שומע שמישהו מת ואתה חושב "הוא עוד יחזור..." כששואלים אותך היכן שמעת את הרכילות האחרונה אתה מלחשש "הציפורים הקטנות שלי לחשו לי" כששואלים אותך מדוע אתה נראה כל כך מודאג ואתה עונה "החורף מגיע"

BarmaLena

New member
כש...

אתה מחפש באיזו אוניברסיטה לומדים להיות מלומד.

Groo V

New member
כש...

אתה חושב שגילוי עריות זה נורמלי לחלוטין אתה חושב שחברה יותר שמנה תביא לך יותר כסף אתה חושב שפרצוף בלי אף זה ממש סקסי אתה מנסה לבדוק אולי גם אתה מחרבן זהב אתה בטוח שזה שהכלב הביא לך את הנעל בית זה בגלל שגרמת לו אתה פתאום נורא אוהב בצל אתה תוהה למה במסע בין כוכבים קוראים לקפטן "פיקארד" במקום "סטאניס"

כש...

* כשאתה מעדיף לשבת על כיסא מתכתי מאשר על הספה * כשמזמינים אותך למשחק בחוץ, אתה מחפש סוס ורומח * כשאתה מחפש שרשר שעשוי ממתכות שונות * כשבמקום לקנות בולים בדואר אתה קונה עורב * כשבחדשות מדברים על גדר ההפרדה, אתה מיד חושב חיילים לבושים בשחור * כשלאח הקטן שלך אתה קורא שדון * כשמישהו מעצבן אותך, אתה חולם על לזרוק אותו דרך דלת שמובילה לתהום * כשאתה אוסף את האוזניים של האויבים שלך

ועוד...

כשאתה עולה לאוטובוס, אתה נותן מטבע ברזל שחוק, משלב ידיים ואומר "ואלאר מורגוליס", בתקווה שנהג האוטובוס יקח אותך בחינם.

HobbitGirl

New member
כש...

- כשאתה מביא לאחותך בת קטנה חרב ליום ההולדת. - כשאתה קלע פעמונים בשיער אחרי שניצחת מישהו בדוקים. - כשאתה שר את "The bear and the Mauden" בסדר פסח. - כשאתה סוחב את הכלב שלך איתך לכל מקום. - כש(גם) אתה מכריז על עצמך כמלך. - כשבסוף תחרות בג'ודו אתה מעניק כתר לאחת היושבות בקהל. - כשאתה משדך את אחותך הקטנה לבן 50 כדי לקבל את האוטו שלו.

למעלה