אתה יודע שאתה מכור לששאוש"ק כש...

אז יש כמה typos.

קורה לכולם. ואם זו הייתה העילגות הנפוצה, דיינו. בפורומים אחרים ישנן דוגמאות מפחידות בהרבה...

אלרוס

New member
כש...

אתה לוקח את בית טאראגיין כדי להסביר את שושלות המלוכה בשיעור הסטוריה ואת בית לאניסטאר בשביל מחלת האצולה בביולוגיה כשאתה אומר שהקיץ היה 9 שנים בשיעור בג"ג על אקלים כשאתה הורס את הקיר של הכומה העליונה בבית, עושה שיפוע לרצפה וקורא לבית שלך "צינוק קן נשרים" אתה מגיע לבנק ושואל כמה שקלים זה דרקון זהב כשהשכן מדליק מנורה בלילה אתה אומר שזה אות לזה שאתה נועדת למלוך בצורת שביט אדום אתה לוקח זכוכית ודוקר אנשים ואומר "אחר! אתה מת!" אתה תוקח סכינים בלבבות של אנשים בתקווה שהם לא ישברו אתה מצייר חיוכים על עצים כשאתה קורא לאח החייל שלך, לאמך, לאביך, לעוד משהי, לשמהו סתם מהרחוב, לסבתך ושם על עצמך כתר ואומר שאתה הספטון העליון

BarmaLena

New member
גם כש...

אתה מתחיל לפחד מילדות ג'ינג'יות בנות 8. כשאתה מכין לארוחת הערב פאי יונים. כשאתה אוכל צבי בחלום. כשאתה לומד להשתמש ביד שמאל במקרה שיקרתו לך את יד ימין (אה! מגניב, אני ממילא שמאלית). כשאתה מחפש ממותות בחרמון. כשאת לובשת חולצה שמכסה רק שד אחד.

DIDGIN

New member
כש...

...במקום לספר בדיחות מרוקאים אתה מספר בדיחות על דורנים ...אתה מגיע לחתונות עם שומרי ראש וטועמי מזון ...אתה שואל הומלסים אם הם מחפשים נושאי כלים ...כשאתה עובר ליד קוטג' או וילה אתה חושב "זה לא פחות או יותר בגודל של המצודות הקטנות בששאו"ק?" (קרה לי פעם אחת) כל אלו כמובן לא מגיעים לרמה של מה שכתבו אלו שקדמו לי

Arya Stark

New member
כש...

- אתה לובש כל הזמן בגדים שחורים אבל ממש לא בגלל שאתה חובב מושבע של מוזיקת מטאל. - למרות שאתה גר בנגב אתה קונה כלב האסקי סיבירי לבן כשלג ומעמיד פנים שזהו זאב הבלהות שלך. - בערב הכלולות שלך אתה נותן לכל החברים שלך להפשיט את אישתך. - אתה טובל את פנייך בחומצה כדי להפוך לחסר פנים.

DIDGIN

New member
כש...

...אתה מביא את גופותיהן של יקיריך המתים לנשים אילמות ...אתה בוחר חיה ומתחיל להתנהג כמוה ...אתה כל הזמן לובש את אותם שניים או שלושה צבעים ויש לך סמל משונה רקום עליהם ...אתה נותן פקודות לאנשים שמנים וקרחים ולא מבין למה הם לא מצייתים ...אתה מציע לנשים שחורות להתפלל איתך ולא מבין למה אתם לא שוכבים ...אתה מבקש ממאבטחים שעומדים בכניסה לבניינים שיכריזו על בואך

DIDGIN

New member
עוד אחד

כשאתה מוצא את עצמך עורך מצור על ביתו של השכן המעצבן שלא מנמיך את המוזיקה

DIDGIN

New member
../images/Emo58.gifarms of the kraken

כשאתה מטביע מישהו ואז תוהה למה הוא לא קם לתחיה

Vrock

New member
איזה כיף.. אפשר גם?

כש.... אתה מקשיב לקירות לבדוק אם יש בתוכם אנשים. אתה עולה לאוטובוס ומגלה שחסרים לך שני צבאי כסף לכרטיס. כל פעם שאתה הולך מכות אתה צועק את הכתובת שלך. אתה נשבע אמונים לשמעון מהמכולת. אתה מצית גפרור ומתפלל לר'הלור עד שהגפרור שורף לך את היד. אתה תוהה למה אין רכבת לחפרפריתא. אתה מפחד ללמוד תורשה בביה"ס. אתה חושב על טעם של סנאי שמתפצפץ בין לסתותיך כעל דבר *חיובי*. אתה שואל את ההורים שלך מהי מימרת הבית שלכם. אתה חותם על המכתבים הרשמיים שלך "לפני אלים ישנים וחדשים". אתה בודק כל יום בעיתון אם הקיץ נגמר.

mysterious V

New member
כש...

כשאתה תובע את פרופ' משה ברוור על זה שהארנהל לא מופיעה במפות. כשאתה קורא לכביש החוף "דרך המלך". כשאתה רואה שלמאבטחים בכניסה יש חרבות במקום אקדחים. כשאתה אומר "עוד חודש יהיה יום השם ה-17 שלי". כשאתה לובש בבוקר "ירכית צמר בצבע קרם וגלימה בצבע שזיף". כשאתה חושב שלבקנים הם אחרים שבאו להרוג אותך.

The West Star

New member
עלה לי אחד לראש

כשההורים שלך מארסים אותך למישהי. כשאתה מבקש מאבא של חברה שלך להינשא לה תמורת הבית שלך (וכד') כשאתה מנסה לכבוש את הכיתה של הערסים. כשאתה כבר מלך (של משהו..) אתה מתחיל לגבות מיסים

Arya Stark

New member
עד קצת

כש... -אתה משנה את כתובתך מרמת גן לרמות גנים -בל"ג בעומר אתה מניח שלוש ביצים במדורה נכנס אל תוך האש ולאחר מכן מכריז על עצמך כ"אם התרנגולים". -כשאתה מגיע לבקו"ם ביום הגיוס אתה שואל את הפקידה אם בנוסף לקיטבג אתה מקבל גם תואר סר -אתה מתאכזב כשהיא אומרת לך לא -אתה נכנס לחנות שמוכרים בה כלי נשק ושואל אם יש להם אראח -אתה הורג את המוכר כשהוא אומר לך שאין דבר כזה -(מיועד לבנות)אם ארוסך מת את מתחתנת אם אחיו הקטן

למעלה