אתה יודע שאתה מכור לששאוש"ק כש...

הלדין

New member
בכן...

אראח ,לפי תיאורה בפרק השלישי של דאינאריז, היא חרב מגל מהסוג ששימש את המצרים. והיא קצת יותר גדולה ממצ'טה אפריקנית שהיא ,למעשה, פיגיון.

Vrock

New member
מצ'טה=/= פגיון

זו מין סכין גונגל קצת מעוקלת. או שמא...?

Maleficent

New member
כש

אתה שורף את הבית ותוהה למה אתה רואה בלהבות רק דברים נשרפים

DIDGIN

New member
כש

אתה נוסע לבית שמש לחפש את סר אמון קאי, ממשמר המלך של רנלי אגב, אתם חושבים שהקטע עם sunhouse וhighgarden שדומים לשמות ישובים בישראל זה צירוף מקרים, או שיש קשר?

nedisrael

New member
נראה לי שאפשר להיות בטוחים,

שזה רק צירוף מקרים. אפשר לדעת איפה זה sunhouse? לא זכור לי המקום..

nedisrael

New member
לא! איפה קיים מקום בווסטרוז

עם השם SUNHOUSE?! אני בהחלט יודע שיש מקום בישראל ששמו בית שמש..

Groo V

New member
הכוונה היא

לחדר השמש שלכל האנשים החשובים יש חדר שמש, בית שמש, מה ההבדל?

הבדל של שמים וארץ

"חדר שמש" הוא ה- Solar, חדר שלרוב הוא פתוח יותר משאר החדרים במבנה (לרוב בטירות) כדי שתוכל להכנס יותר שמש. קצת מגוחך להשוות את זה לעיר בית שמש...

DIDGIN

New member
איפשהו בreach

זאת אומרת, בארצות שנשלטות על ידי בית טיירל. רק בcitadel כתוב איך קוראים לטירה של בני קאי, אבל לא כתוב המיקום המדויק.

nedisrael

New member
כש..

אתה מתחיל להשתמש במילים כמו "ארור" ובמקום לומר "ננצח אותם", אתה אומר "נרסק אותם" או "נטביע אותם בדם". כשאתה מחפש מזימות בכל מקום וחושב ברצינות שאולי יש לאדם מסויים ציפורים שמקשיבות למעשיך. בשיחות על ימי הביניים, המקור הטוב ביותר למידע הוא שאוש"ק ובתי האצולה היחידים שמוכרים לך מהתקופה הם יורק ולנקסטר
כשגילוי עריות נשמע לך פחות נורא. אני יודע שזו חזרה, אבל מה לעשות.. כשאתה חושב שהסיבה לברית הגדולה בין בריטניה וארה"ב היא שטוני בלייר וג'ורג' בוש הומואים. מעניין מה יעשה טוני אם ג'ורג'י יהרג, יצא למסע צלב אישי או יחבור לאוסאמה בהמשך הדרך?! כשמישהו מרגיז אותך, אתה מסנן "פשוט עם עלוב.."

Groo V

New member
צחוקים

כשקראתי על המוות של אדארד הדבר הראשון שעבר לי בראש ושאמרתי לחברה שלי במשך בועיים הוא: "ארור תהיה ג'ורג' מרטין!!!!! ארוווווווווור!!!!!!" ולא שמתי סימן של כל הזכויות שמורות לקטע של הגילוי עריות ככה שמותר לך לגנוב אותו ואני לא אתבע אותך על זה

Hodor

New member
חה! אתם מצחיקים.

הנה אחד אמיתי ולא משהו: -כשאתה מיישם את התיאוריה של "שחקנים וכלים" על חברייך לכיתה, ומגלה שאתה עומד לנצח כי אתה השחקן היחיד, ואתה היחיד שיודע על המשחק. ועוד כמה: -כשאתה חולם על הכלב שלך אוכל בונזו ומתעורר עם הטעם בפה. -כשבמקום לכתוב "חחח" או "זה מצחיק!" אתם כותבים "חה!" בסגנון וולדר פריי הזקן. -כאשר אתם חושבים שאם אתם גרים בצפון אתם לא חייבים לשלם מיסים ולציית לחוקים, וכשבאים לעצור אתכם, אתם אומרים: "אני בן חורין! אני עושה מה שאני רוצה!". -כשאתם מאבדים את כל הרכוש שלכם בקרבות רומח, ונשארים רק עם חרב וסוס. -כשאתם מכניסים למישהו אגרוף וצועקים לו: "אני דם הדרקון!". -כשמחלקים לכם ציוד בצבא ואתם שואלים: "איפה השיריון?!". -כשאתם גולשים בפורומים ובאתרים של ששאוש"ק.

IamJonSnow

New member
הוטרדתי

כשאתה חושב שהסיבה לברית הגדולה בין בריטניה וארה"ב היא שטוני בלייר וג'ורג' בוש הומואים. מעניין מה יעשה טוני אם ג'ורג'י יהרג, יצא למסע צלב אישי או יחבור לאוסאמה בהמשך הדרך?! עד כמה שאני בעד לוראס\רנלי (אוי, כמה אני בעד...), זה היה פשוט... מיותר ולא נחוץ. אני לא אישן טוב הלילה!

DIDGIN

New member
זה כבר לא מצחיק

כשאתה בודק את הפורום שלוש-ארבע פעמים ביום לבדוק אם יש הודעות חדשות.

למעלה