אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

morPUMA

New member
אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

הזוכה באמת יזכה ב1000000 שקל. מליון שישב אצלו בבנק ויגרום לו לחייך להרבה זמן. אני מתה על יוסי, הוא כ"כ פשוט, שזה הכי יפה שיש... אבל אם אחד הבובלילים יזכה, המליון שקל האלו לא יוציאו אותם מחובות או יגרמו להם לצאת משכונת עוני חסרת מעצורים, זה סתם ינפח להם את החשבון בנק. כמו שכמה מאיתנו כבר ציינו, עינב קנתה טבעת שעלתה כמעט 15000, נו באמת, 15000? אני רק יכולה לחלום על זה. בגיל 17 אבא יוסי קנה לה רכב ב40000 שקל, כן, גם היום בגיל 24, אני יכולה לחלום על זה. היא אמרה לפני כמה ימים שהיא גדלה בכפית של זהב. כמה שאני אוהבת את יוסי, אני לא הייתי רוצה שהכסף יגיע אליו. שפרה האומנם מגדלת את האחיות שלה, אבל באמת לא אוהבת אותה, אולי עם הזמן היא תשתנה, לא יודעת, אבל כרגע אני אפילו לא מסוגלת לשמוע אותה. ונסה יש לה סוסים ובלאגן, גם על סוס, סוס פוני אני יכולה לחלום. איתי גדל בסביון. אני לא רואה שם עוד אדם ראוי חוץ מליאון, שהוא אדם שבאמת אין לו כסף. הכי קל להעריץ את יוסי, מבחינתי, הוא עושה את התוכנית. אבל מיליון שקל, מיליון שקל לא צריכים להגיע לבובלילים. אתם לא מנסים לחשוב בדרך הזו? באמת לא משנה לכם למי ילך הכסף? גם אם זה אדם שכבר יש לו?

ingel

New member
אם באמת היו חושבים בכיוון הזה

אז היו מביאים אנשים ממעמד סוציו אקונומי נמוך. זה לא צריך להיות הנושא-למי מגיע המיליון מבחינת כלכלית. עובדה שאף אחד מהמתמודדים עלק לא בא בשביל המיליון אלא בשביל "החוויה".נו באמת.. לפחות יוסי הוא גבר אמיתי שאומר שהוא בא למיליון. ליוסי מגיע את המיליון כי הוא היחיד שחושב על הקהל ומנעים את זמנו בלשעשע ולא להיות כבד כמו ש"צ.

morPUMA

New member
אם כך, למה לא הביאו רק אנשים שיש להם?

הרי הביאו גם כאלו שאין להם, לא רק כאלו "שיושבים" טוב. אתם חושבים בצורה כזאת שהכסף יגיע ליוסי, הכל טוב ויפה כי האיש הפשוט ניצח, אבל אחרי שתשכחו ממנו, המיליון ימשיכו להתקיים ולהיות עתיד של אחד הזוכים.

ingel

New member
המיליון מגיע למשפחות שלמות

שמרוויחות 3000 שקל לחודש. אבל שוב זהו משחק ומיש ששמשחק הכי טוב מגיע לו מיליון. אל תשכחו שיוסי בן 56.זה אומר שהוא לא סטודנט שמרוויח 2500 שקל לחודש.הבנאדם עובד כל יום במשך שנים.בזכות זה הוא מבוסס. לדעתי מגיע לו לנוע קצת ולהנות מהמיליון.הוא יתן קצת לעינב,קצת לורד. לאון ילך ויבזבז את זה על שטויות ולא יסתכל על משפחתו.

morPUMA

New member
זה יפה שאתה שופט את ליאון... מאיפה לך לדעת

מה הוא יעשה עם הכסף? ואולי יוסי ישמור את הכסף לעצמו? אולי ליאון יקנה דירה להוריו? אתה סתם זורק משפטים

EMC1

New member
למה אתה בכלל נכנס לכיס של יוסי?

ואולי יש לו חובות מפה ועד הודעה חדשה? אתה תממן לו את החובות? ואם אתה כל כך דואג לליאון - אתה מוזמן לקנות לו דירה. כדאי שתבין שהביאו לתכנית משתתפים מיקריים שבין יתר ה"תכונות" שלהם שלאחד יש יותר כסף ולשני פחות. אבל, בסופו של דבר מה שמעניין את הצופים זה מי הכי "עשה להם את זה " ואין ספק שיוסי שהופיע בתחילה כאנדרדוג, עושה את זה הכי טוב ולפחות לי אין בכלל בעיה שהוא יזכה. צריך לזכור שזו תחרות בין מתמודדים ולא סקר דעת קהל: "למי מגיע הכסף".

מסכימה עם אינגל, במיוחד כשאני רוצה שבן אדם..

אמיתי יזכה במליון ולא איזה נחש צבוע ורשע..

אם לא שמת לב רוב דיירי הבית מבוססים

כספית. רנין למדה בלונדון, וללמוד בלונדון בלי מלגה זה עולה בערך כמו דירה קטנה בתל-אביב. איתי גדל בסביון. וונסה חווה עם סוסים. צבר גדל בבנימינה והוא ערך דין. בקיצור רוב הדיירים שם מבוססים, אז אלו שטויות זה כך וזה כך.

morPUMA

New member
גם אני לומדת- אני מבוססת? ../images/Emo2.gif

בסדר... לא נראה לי. הזכרת 4 מועמדים... מה עם שאר המועמדים?

diagonal1

New member
אבל גם לשחר אין הרבה כסף לא ?

אפרופו שחר, נגד מי שחר הצביע חוץ משפרה ? דיברתי בדיוק בטלפון ופיספסתי. ואם אפשר בבקשה מה היה הנימוק שלו ?

אכדית

New member
הטענה הזאת כבר עלתה ואענה שוב אותו דבר

לליאון אין כסף אז מגיע לו המיליון?? הבן אדם 4 שנים עובד, לא עשה צבא, היה לו מספיק זמן לחסוך. אם הוא לא חסך ומוציא את כל הכסף על בגדים ואקססוריז - זב"שו. התוכנית היא לא תוכנית צדקה. יזכה מי שכבש את הקהל ולא מי שהכי צריך את הכסף. (אגב גם שיפרה לא מסכנה, הייתה לה עבודה מכניסה יופי, וגם 2 אחיותיה מעל גיל 18 וחופשיות לעבוד)

diagonal1

New member
הייתי מעדיף שכול המשתתפים יהיו הומלסים

ואני לא אומר את זה בציניות.

My Little Fairy

New member
צודקת, אבל לא יעזור כלום ../images/Emo4.gif

הייתי רוצה שהכסף יגיע לאשר, אבל... אז לפחות לאיתי. אבל אין שום סיכוי. יש ליוסי הערצה מטורפת. אנשים בלי כסף מוציאים עליו (יחד) מליוני שקלים כל שבוע, והוא אח"כ ישב על המליונים שלו ויצחק על כולם. לא פייר

morPUMA

New member
סוף סוף מישהו שחושב כמוני

ותכלס, גם אני מאוד הייתי רוצה שהכסף יגיע לאשר. מקוה שמי שאין לו יקל בסוף את הכסף.

Lomsahne

New member
אני הרבה חושב על זה...

ובגלל זה אני מאמין שאם יוסי ולאון יהיו בגמר הסיכויים של לאון יגדלו כי פה כבר יכנס הסיפור של הכסף. אם כבר מדברים על למי מגיע מליון שקלים-אז לפי מה שאני יודע ומבין צבר הכי זקוק להם וגם באופן די דחוף ואין לי מושג למה-הוא לא מוכן לספר {כמה מפתיע חחח}.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*| תגובה למנהל חשבונות הבנק של הדיירים

יש גבול למה שכותבים. אני המומה ממה שכתבת. מה אתה נכנס לכיס של משפחת בובליל? אין לך בושה? אתה חי איתם? אתה יודע מה מצבם הכספי? שפרה לא מגדלת את האחיות שלה - האחיות שלה מתקרבות לגיל 30 !!!!!!!! מה קשור שלונסה יש סוס????????????? אתה מבסס החלטה על איתי בגלל מקום המגורים שלו? איתי מקסים ואת זה צריך לקחת בחשבון. לאון סתם בזבזן ואמר בשידור שהוא מבזבז את כל הכסף שלו ואף יותר. אני מציעה שתתמקד בחשבון הבנק שלך ולא של אחרים. אני בעד יוסי ועינב מתחילת התוכנית וזה לא ישתנה - ואני לא כותבת כאן מתוך דיעה משוחדת לטובתם, אלא אני אומרת - למי שיגיע סימן שהגיע !

morPUMA

New member
את*, קודם כל ../images/Emo13.gif

ואני מצטערת, אבל קשה לי להתעלם ממה שעינב אמרה... ואמרה לא פעם. לא חסר להם כסף. לי כן אכפת שהכסף יגיע למי שצריך. נכון, זה רק משחק, אבל כמו שאמרתי, הכסף בסוף ישב אצל מישהו בבנק. לא ידעתי שאחיות של שפרה קרובות לגיל 30, אז אין לי כ"כ מה לומר. ותנסי לבדוק כמה עולה סוס... אח"כ תגיבי. ומי לא מבזבז כסף? ליאון אוהב לקנות בגדים, סבבה. אני עושה משכורת של 2500, אני שמה בצד 300 שקלים ובשאר קונה לי חומרי אומנות. אני בזבזנית כפייתית ומגיע לי שאין לי כסף? תהיי קצת יותר משטחית.

למעלה