אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

קרמפה

New member
הן לא...

שפרה בת 28 בעצמה. האחיות שלה, אחת בת 21, והשניה אני לא זוכר, אבל 19 או 20.

morPUMA

New member
רגע, אני לא עקבתי מההתחלה...

הן מספיק גדולות... אבל איפה ההורים? אין להן?

קרמפה

New member
ההורים שלהן חרדים.

יש שם איזה סיפור מסובך. לפי מה שהבנתי, ההורים שלהן גרושים, האבא שלהן הוא רב, והוא התחתן עם אישה אחרת. ויש להם הרבה ילדים קטנים. בכל מקרה, שפרה ושתי האחיות הקטנות שלה חזרו בשאלה, והן גרות ביחד בדירה בירושלים.

morPUMA

New member
חחח אח שלה (עם החולצה הכחולה) דומה לאשר ../images/Emo6.gif

SharonPL

New member
הן קטנות ממנה ב-10 שנים בערך

אחת לפני צבא והשניה קצת יותר גדולה

קרמפה

New member
שטויות במיץ../images/Emo174.gif

קודם כל, כל מי שמקשיב יודע מה מצבם הכספי של הבובלילים. עינב מתפארת בכך שהג'ינסים שלה עולים אלפי שקלים, על הטבעת והאוטו שלה כבר שמענו והיא כל הזמן חוזרת ואומרת שהיא גדלה כמו נסיכה. חוץ מזה כאשקלוני אי יכול לומר לך שהם גרים בשכונת פאר, ושיוסי הוא קבלן מאוד מצליח בעיר. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאם הם יזכו במליון הוא פשוט ילך על לקנות עוד ג'יפ, עוד בגדים ותכשיטים יקרים, ואולי גם עוד איזה ניתוח פלסטי שלא יעזור. תצביעי איך שבא לך. אני אישית לא הולך לשלוח SMSים שעולים לי כל אחד שקל, בשביל מישהו שמוציא 15,000 שקל על טבעת. את העזרה שלי הם לא צריכים. לגבי שפרה כתבת ממש שטויות. היא בעצמה בת 28 והאחיות שלה בנות 20 בערך. וזה שלאון מבזבז כסף לא אומר שיש לו כסף. יש המון חבר'ה צעירים בתל אביב שעובדים קשה, מרויחים כסף ומבזבזים הכל. לפי הרושם שלי לאון הוא לגמרי כזה. וזה שונסה עובדת עם סוסים לא אומר שיש לה סוס. זה פשוט אומר שהיא עובדת בחווה.

morPUMA

New member
אבל אבל אבל... ../images/Emo3.gif

ונסה כבר אמרה שיש לה כמה סוסים... סוסים שלה, שהיא קנתה. כך שאכן יש לה כסף, סוס זה לא עסק זול, ובטח שלא כמה. אבל אני מסכימה עם כל מה שכתבת מילה במילה

קרמפה

New member
באמת?

את זה לא שמעתי. אם ככה אז באמת יש לה כסף. סוס זה המון כסף.

המעלה הראשונה-שבן אדם טוב ואמיתי יזכה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

די לבוא עם סיפורים מצוצים מהאצבע כדי לגרום לדייר מסויים לאבד קולות, קשה לך עם העובדה שאוהבים את יוסי זבש"ך הוא בן אדם אמיתי, וטוב. המעלה הראשונה הכי טובה בבן אדם וזאת הסיבה שמגיע לו לזכות וזאת סיבה יותר ממוצדקת לתת לו את הכסף. וחוץ מזה הוא אמר לא פעם שהוא חייב להרבה אנשים כספים כששאלו אותו מה תעשה במליון.. אמר אני יחזיר חובות ואת השאר אני ישקיע במשפחה שלי.. אני חושבת שזה שאת נכנסת לבן אדם לכיס זה מגעיל.

morPUMA

New member
די לבוא עם סיפורים מצוצים מהאצבע כדי לגרום.."

...לדייר מסויים לאבד קולות" זה המשפט הכי מטומטם ששמעתי. אני אישית כתבתי קודם שלא הייתי רוצה ששפרה תזכה כי לא מגיע לה אבל ליאון, הוא לא עשה שום דבר רע, הוא מותק (חוץ מזה שהוא שר מצורה שממש מרגיזה אותי) בעעעע תחשבי שוב, היית רוצה לתת מיליון לאדם שיש לו? היית רוצה לתת מיליון למשפחה שקונה את הג'ינסים הכי יקרים? היית רוצה לתת מיליון למישהי שקונה טבעת ב-15 אלף שקל? באמת אבל!

זה שקר על הטבעת.. אבל כשהם אנשים טובים-כן!!

עדיף מאשר נחשים כמו שיפרה וצבר וליאון צבוע קופץ בין עינב לשיפרה ומרכל מלא על עינב לא הייתי רוצה שבן אדם כזה יזכה.. ואם את נכנסת לאנשים לכיס זה מגעיל!!! במיוחד שכשליאון יוציא את זה על בגדים וחרטות כאלה.. ואם תגידי שלא את בהכחשה ומשוחדת!

קרמפה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בהודעה אחת את אומרת שזה מגעיל שנכנסים לכיס, ושורה מתחת את כותבת שלאון גם ככה יוציא הכל על בגדים.

morPUMA

New member
חחחחחחחחח כאילו אף אחד לא קונה שטויות

אתם הורגים אותי הבן אדם קונה בגדים אז הוא פסול, חחחחחחחחחחחחח מאיפה את יודעת שהטבעת זה שקר? אה? אהבלה.

קרמפה

New member
הסיפור היחידי שמצוץ מהאצבע, זו ההודעה שלך.

אני ממש לא המצאתי שום דבר. אלו דברים שעינב אמרה עשרות פעמים. (ליוסי יש יותר שכל מלדבר על זה). רק אתמול בתוכנית בערוץ שתיים היא אמרה שהיא גדלה ב"צלוחית של זהב" ועוד "אתה לא מבין! כל דבר שהייתי רוצה הייתי מקבלת". אני לא נכנס לאף אחד לכיס, עינב כל הזמן מדברת על זה ומתגאה כמה הג'ינסים שלה עלו. היא אפילו סיפרה ללאון מתישהו כמה עלו הציצים שלה. לא זוכר כמה אלפים "לכל צד". לא אמרתי לך לא להצביע לאף אחד, אמרתי שאני לא אצביע למי שטחון בכסף גם ככה. חוץ מזה, אם ליוסי יש הרבה חובות לאנשים אז שלא יגור בבית פאר, ושלא יקנה לבת שלו טבעת ב15,000 ש"ח ואוטו בגיל 17. זה דוקא מראה איזה מין בן אדם הוא באמת.

קרמפה= MOR../images/Emo46.gif בטעות ענית במשתמש הלא נכון.. חח

זה עצוב שאת צריכה לעשות כמה משתמשים כדי להעביר מסר כי אין אף אחד בדעה שלך.. וזה שקוף שאת מנסה להסית אוהדים מיוסי.. לא יעזור לך הטוב והצדק ינצח על אפך ועל חמתך@#$@#%#%@@#% מבינה??!?!?!?!?!?!?! אז לכי תסיטי בפורום אחר את לא מעניינת ופה זאת לא לשכת הסעד

morPUMA

New member
את דפוקה... יש פה 2 משתמשים

אני מור, שלום וקרמפה זה בכלל בחור, נראה לי. לא לחפש, שובבה!

תשימו לב גם למעלה איך היא ענתה לעצמה..../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

את יודעת כמה עולה סוס?.......................... ואז ענתה עם קרמפה אה נכון אז יש לה כסף... מ----------------------------צ-------------------------ח---------------------------י-----------------------------ק ועצוב באותו זמן עלו עליך את מוזמנת לברוח לחול מחכה לך בחוץ מזוודה עם 10 שקל תסעי לשם באוטובוס.

למעלה