אתם אוהבים את מהשחק, אבל תחשבו על זה רגע

TheUnstopable

New member
שמתי לב יש אנשים מסכנים..../images/Emo82.gif

אל תתפלאי רוב תומכי הנחשים ככה.

morPUMA

New member
צאו מזה אני לא תומכת בשפרה...

אני סך הכל חושבת בדורה הגיונית מי ראוי לכסף. והשיקולים שלי הם 1. תיהיה אדם נורמלי 2. תיהיה אדם שחסר לו מותר לי, לא? כמו שלכם מותר.

ש-מ-ע-נ-ו ראינו איך את מגנה על שפרע עם../images/Emo124.gif

קרמפה עלו עליך די את מוזמנת להפסיק לרשום לאף אחד לא אכפת כי קלטו את ההסטה שאת מנסה לעשות..

morPUMA

New member
חחחח למה המיליון מגיע אלי?

תחשבו קצת בעבר... חוץ מזה, אני ממש לא רוצה ששפרה תזכה, היא השנואה עלי. היא חושבת שהיא חכמה ושהיא מעל כולם, וזה דוחה אותי ברמות לא אמתיות! ואם לאף אחד לא אכפת, תפסיקו להגיב, לי מותר להגיד מה שבא לי, לא צריך ליפול עלי.

קרמפה

New member
חלאס! אתם דפוקים!

אתם לא רואים את האבסורד!? תסתכלו 7 שורות למעלה ותראו איך גם אני וגם מור כתבנו שתי הודעות באותה דקה בדיוק! אבל כמובן שהעובדות לא מפריעות לאף אחד פה להאשים אותנו בהתחזות. אתם מעוררי רחמים.

morPUMA

New member
חחח גם עכשיו באותה דקה ../images/Emo3.gif

עזוב, שיחשבו מה שבא להם הם מתעצבנים... אבל תראה איזה שרשור דפקתי

חחחחחחחחחחח צירוף מקרים? לא נראה לי.

תזמנת את זה ב2 מחשבים בקיצור כמו שאמרתי טוסי טוסי ללפלנד עלו עליך.

morPUMA

New member
2 מחשבים? חחחח מה אני מסכנה?

אולי את עושה את הדברים האלה אני לא ממש רוצה להגיע לרמה הזאת.

קרמפה

New member
אבל שימי לב

אי אפשר לנהל דיון נורמלי. את העלית איזו טענה שהם לא מסכימים איתה, אז במקום לדבר לעניין, במקום להסביר ברצינות למה הם חושבים שהכסף הוא לא שיקול בעניין, אין להם תשובה רצינית, אז במקום להשקיע דקה של מחשבה הם תוקפים אותנו באופן אישי. מה זה קשור בכלל? ואם היינו אותו משתמש עם מחשב סופר מהיר ויכולת הקלדה מהעתיד, אז מה? איך זה קשור לטענה שלנו? איך זה קשור לדיון? אבל זה לא משנה. כשאין תשובות אז תוקפים באופן אישי.

חחחח עצוב שיש עדיין אנשים שעושים כמה משתמשים.

קרמפה-מור תפרשי בשיא את עושה לעצמך פאדיחות

morPUMA

New member
אתם עושים עוד יותר פאדיחות שאתם חושבים שיש

אנשים כ"כ משועממים שמגיבים מ-2 משתמשים. מצטערת, זה לא המקרה. אני האומנם משועממת, אבל לא ברמה כזאת.

קרמפה

New member
אתה יודע מה עצוב?

שיש אנשים שכשמישהו לא מסכים איתם הם מאשימים אותו שהוא בכלל מישהו אחר שמשתמש בשני שמות, ואם זה לא מספיק אז אחרי חמש דקות הוא גם הופך להיות אח\אחות\הכלב של שפרה.

את ילדה בהפרעה../images/Emo46.gif

תקחי איזה ריטלין או משהו... אלוהים איזה מין פורום זה??

Pale Blue Eyes

New member
מנהלים, איך לא מחקתם את ההודעה הזו עדיין???

שלושה מנהלים ולאף אחד לא אכפת שמדברים כך אל הגולשים? איכס..

קרמפה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה קטע, כתבת את ההודעה הזאת בדיוק אחרי שאני ומור כתבנו הודעות באותו זמן. עכשיו תחשבי על מה שעשית. ואם יוסי היה כזה צדיק הוא לא היה נמצא בחובות לאנשים ועדיין מגדל את הבת שלו כמו איזו קליאופטרה.

morPUMA

New member
ימותו הקנאים זה לא משפט של כיתה ג'?

לא קנאה אני מתה על יוסי הוא אחלה גבר פשוט, כיפי, מצחיק ועוד מלא תכונות טובות. אבל יש לו כסף והייתי רוצה שכסף יגיע למי שאין לו וכמו שכבר הגבתי מלא פעמים- ככה אני חושבת, מותר לי.

למעלה