תחשבו קצת בעבר... חוץ מזה, אני ממש לא רוצה ששפרה תזכה, היא השנואה עלי. היא חושבת שהיא חכמה ושהיא מעל כולם, וזה דוחה אותי ברמות לא אמתיות! ואם לאף אחד לא אכפת, תפסיקו להגיב, לי מותר להגיד מה שבא לי, לא צריך ליפול עלי.
אתם לא רואים את האבסורד!? תסתכלו 7 שורות למעלה ותראו איך גם אני וגם מור כתבנו שתי הודעות באותה דקה בדיוק! אבל כמובן שהעובדות לא מפריעות לאף אחד פה להאשים אותנו בהתחזות. אתם מעוררי רחמים.
אי אפשר לנהל דיון נורמלי. את העלית איזו טענה שהם לא מסכימים איתה, אז במקום לדבר לעניין, במקום להסביר ברצינות למה הם חושבים שהכסף הוא לא שיקול בעניין, אין להם תשובה רצינית, אז במקום להשקיע דקה של מחשבה הם תוקפים אותנו באופן אישי. מה זה קשור בכלל? ואם היינו אותו משתמש עם מחשב סופר מהיר ויכולת הקלדה מהעתיד, אז מה? איך זה קשור לטענה שלנו? איך זה קשור לדיון? אבל זה לא משנה. כשאין תשובות אז תוקפים באופן אישי.
שיש אנשים שכשמישהו לא מסכים איתם הם מאשימים אותו שהוא בכלל מישהו אחר שמשתמש בשני שמות, ואם זה לא מספיק אז אחרי חמש דקות הוא גם הופך להיות אח\אחות\הכלב של שפרה.
איזה קטע, כתבת את ההודעה הזאת בדיוק אחרי שאני ומור כתבנו הודעות באותו זמן. עכשיו תחשבי על מה שעשית. ואם יוסי היה כזה צדיק הוא לא היה נמצא בחובות לאנשים ועדיין מגדל את הבת שלו כמו איזו קליאופטרה.
לא קנאה אני מתה על יוסי הוא אחלה גבר פשוט, כיפי, מצחיק ועוד מלא תכונות טובות. אבל יש לו כסף והייתי רוצה שכסף יגיע למי שאין לו וכמו שכבר הגבתי מלא פעמים- ככה אני חושבת, מותר לי.