אתם בוחרים דואטים למצעד רשת ג'

mayarel

New member
זוכורת את הלהקה שהיתה לאדם האזרח ויין??

אז הינה תמונה שלהם עם בראד

mayarel

New member
ועכשיו מסתבר שאת סרטי הוידאו

הסריט בראד!!!!! (רואים גם את התיק של המצלמה בתמונה הראשונה) כי זה היה במייספייס הישן שלו

nini18

New member
איזה כיף לדעת את זה ../images/Emo99.gif אוףףףף שיחזרו כבר

נו למה הם מחכים???

nini18

New member
חחחח הוא יותר צריך להיות מאוהב שוב ב BB ואז

הוא בטוח ירגע.הוא כבר עכשיו יותר רגוע. חמודדד אני מתה עליוווווו

מירבי ת

New member
אוהבת המון ,זה שמח, אבל מ-ת-ה על wll ודומיו

האלבום הזה עושה לי אנרגיות מעולות , ואני כל בוקר מתחילה את היום עם fye אבל סיטיזן ויין , ושירי הרוק באיידול , והטור - אדם רוקר זה הפייבוריט שלי. הצעקות , האנרגיה , הוא שייך לשם לדעתי ויחזור לשם (אחרת מונטי יהרוג אותו..) . באלבום אין כ"כ הרבה...יש טעימות פה ושם...

mokasosex

New member
חהחהחה מונטי עם שיער ארוך ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח אדם הביא אותו להרשים אותו
שיו זוג מושלם

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifציקס ענה לי בטיטר!!!../images/Emo6.gif

אוי אני מתה עליווווווווו!!:*D הייתי מאוד משועממת, והוא כתב המון שטויות בטויטר, אז הוא כתב לי.. RaInyDaywoMeN2 @GoCheeksGo you'r flood my twiter! stop b*// והוא כתב: GoCheeksGo RT @RaInyDaywoMeN2 you'r flood my twiter! stop - I certainly can, if the people don't like it. Shall I stop? Let's take a vote. חח..ברור שכתבתי לו שצחקתי.. מעניין אם אנשים יריבו איתי בטוויטר בגלל זה..וייייי

munmun

New member
XD ..

והוא גם עשה הצבעה אם עוד מישהו חושב כמוך..
אבל הצלחת למשוך את תשומת ליבו.. חחח עכשיו רק נשאר שאדם יענה למישהי מאיתנו..

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחח ישלך קסם מיוחד

רק לך עוניים XD זאת בטח התמונה ההזויה של אדם שמשכה את תשומת ליבו

ככה זה כשיש שניים ב-../images/Emo43.gif אנשים

כשאנחנו שניים - זה יפה כמו חלום... ביום שני ה-4 בינואר, בין השעות 15:00-17:00 נערוך בשיתוף התכנית "ציפורי שיר" ברשת ג' מצעד דואטים בין שני המינים. אתם הצעתם לנו מגוון עצום של דואטים ועכשיו הגיע הזמן להצביע לשירים ולדאוג להכניס אותם למצעד. קדימה, ההצבעה כבר נפתחה! http://www.tapuz.co.il/reshetgimel/
כחלק משיתוף הפעולה עם רדיו 103FM, אנו שמחים לבשר לכם שמיכל דליות, המוכרת לכולנו כ"סופר נני", תשיב לשאלות הגולשים בפורום הורים לילדים ביסודי בתכנית הרדיו שלה. והפעם ביום שישי הקרוב, בין השעות 10:00-12:00 תסביר מיכל איך מתמודדים כשילד בכיתה ז' מסרב לתת לחבריו לכיתה להעתיק ממנו את שיעורי הבית ובתמורה "זוכה" למילות גנאי ונידוי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx ?ForumId=310&MessageId=137215217

nini18

New member
בנותתתתתתתתת מה קורה????? למה הפורום מתתתתתתת

??????????? כולם להתעורררררררררררררררררררר בבקשה!!!!!!!11!!

nini18

New member
נו אז יאללה להשתוללל חח אני לא יכולה לבד

האמתשכרגע אני הולכת לקחת את סבתא שלי אבל כשאני חוזרת אני רוצה לראות שירשור של לפחות 100 הודעות
יאללה מירב תאספי את כולם IT'S ADAM TIMEEEEEE

mokasosex

New member
אוקיייייייי אני בעד להתחיל שירשורי תמונות עם

נושא. אני מתחילה, תוקפים אותי רגשות בראדמים ואני עושה שירשור בראדם, תעשו נושאים חדשים ותצטרפו לזה..

למעלה