אתם הורסים לי את החיים

spoop

New member
אתם הורסים לי את החיים

כולכם פשוט הורסים הכל. אני רק בת 16 וההתנתקות הזאת הורגת אותי. אני גרה בבתי-ם,אבל מרגישה כ"כ קרובה לאחים שלי שם. ונניח שהמהלך הזה יביא שלום,איך אפשר לרמוס ככה בני אדם?איך??? איפה כל יפי הנפש השמאלנים שמרחמים על אנשים עם דם על הידיים,איפה הם שמגרשים בגסות את בני עמם? אני לא יודעת מה יהיה בהמשך,האמת שאני קצת מיואשת
תדעו לכם שאתם הורסים לי ולעוד רבים את החיים. אי אפשר לשמוח על כלום,רק ההתנתקות ההתנתקות וההתנתקות! די כבר שתתבטל אמן אמן אמן אמן ואמן!!! איך אפשר להיות בעד?איך? טוב שאתם נמצאים בבית שלכם עם מזגן וטלויזיה ולא מעניין אתכם כלום חוץ מהתחת של עצמכם,זה באמת קשה להבין את הבעיתיות של ה"תוכנית" המסריחה הזאת. העם נקרע מתפרק ונהרס!!! אחלה תוכנית!!! ומה קיבלנו בתמורה? נאדה! תודה רבה לכם אנשים טובים ומתחשבים,שבגללכם אנשים יתאבדו חלילה,יקרעו מבפנים ויסבלו.

ג ו מ א

New member
../images/Emo24.gif

א מ ן ומשהו ייקרה וזה ייעצר..... מאחלת לך לגדול לעולם של טוב... שבו אין שמאל או ימין יש עם אחד שמח ואוהב....

boy love08

New member
הלב שלי איתך

לא מצליח להירדם.כולי קרוע מבפנים איך יש ליהודים לב לבצע פשע כזה?!

חוקי ההלכה לא תקפים במדינה דמוקרטית

ואם אתה מדבר על זה שעוקרים אנשים מביתם זה באמת לא נחמד כל כך אבל זה עדיף על האופציה השנייה של הישארות ביש"ע... דרך אגב הידעת שגם בארה"ב עוקרים אנשים רבים מביתם על מנת להלאים את הקרקע שלהם (כדי לבנות שם דברים גדולים כמו נמלי תעופה)? עם פיצוי כספי הולם כמובן, אבל גם בארץ יש פיצוי כספי לא קטן. זה נקרא Eminent Domain, אתה מוזמן לחפש בגוגל.

הרעות17

New member
מה??

איך אפשר להשוות בכלל?? עוקרים פה אנשים מהבית ב-ל- סיבה טובה! שלום?! שקט? בחלומות הורודים של אריק בחוות השקמים אולי. חשבתי שאחרי אוסלו, וקמפ דיויד, והסכמי XYZ כבר כולם יבינו שאין לנו פה שום סיכוי לכלום. מדינה דמוקרטית? במדינה שבה פוגעים בזכויות הבסיסיות של עשרת אלפים איש? במדינה בה עוצרים כ-50 אלף איש מלהפגין? מדינה בה רה"מ פועל בניגוד למצע של המפלגה שלו מזה עשרות שנים? או במדינה בה הוא מפטר שרים שלא הולכים לפי הלך הרוח שלו? או שמא מדובר בכלל על המדינה בה כשמפגינים מהשמאל מוציאים עין לחייל זה עובר בשקט אבל כשאדם שמסלקים אותו מהבית חוסם כביש אז עושים מזה בלגאן גדול ועוצרים אותו? דמוקרטיה? כבר מזמן לא.

LordOfSpells

New member
דמוקרטיה בריבוע.

להגיד שישראל לא דמוקרטית זה כמו ללכת עם חולצה לבנה ועליה כיתוב באותיות שחורות ברורות הקוראות: "אני טיפש, אני משנן דברים שאחרים אמרו בלי להבין או לחשוב רגע על נכונותם.".

הרעות17

New member
אני, לעומתך כנראה...

אורמת רק דברים שאני יודעת עליהם.. נאי אעתיק לך פה משהו שכתבתי לכמה חבר'ה אחרים.. זה די ארוך אבל די מבהיר את הטענה שלי... אחרי שהתעוררו כמה מחלוקות על הכרעת הרוב, מהי דמוקרטיה ומהם גבולות המחאה.. החלטתי לעשות פה שיעור אזרחות קצר למי שכבר עשה את הבגרות שלו והספיק לשכוח ולמי שעוד לא הגיע לזה...ארוך, אבל שווה את זה. דמוקרטיה מושג שכולם אוהבים לצעוק, ולא משנה באיזה הקשר. מהי בעצם דמוקרטיה? דמוקרטיה= שלטון העם. מכיוון שכללל העם <6 מיליון איש> לא יכול להחליט יש לנו דמוקרטיה ייצוגית- פעם ב-4 שנים אנחנו בוחרים נציגים שהמצע שלהם תואם לאידואלוגיה שלנו והם אחראים על האינטרסים שלנו בממשלה ו/או בכנסת. מצע מצע של מפלגה הוא מתווה הדרך שלה לשנם שלאחר הבחירות. כאשר המצע של מפלגה כלשהי <שלא נזכיר את שמה> כוללת את הקביעה כי זכותו של העם היהודי על ארץ ישראל היא "זכות נצחית שאינה ניתנת לערעור" ועל כן יש לחתור "ליישובם ופיתוחם של כל חלקי ארץ-ישראל החלת ריבונות המדינה עליהם" מדוע שאדם מן השורה יחשוד שהמצע ישתנה באורח פלא בשנים שלאחר הבחירות? אז האנשים בחרו במפלגה שכבר שנים מתקיימת על אותו מצע. נציגים הנציגים הם אנשים שנבחרו במפלגה שבחרת שתייצג אותך. אם מפלגה קיבלה 3 מנדטים ---> 3 האנשים שבראש המפלגה יישבו בכנסת. המפלגה שקיבלה את מירב המנדטים זוכה להקים ממשלה. הנציגים של המפלגה הזו יושבים בממשלה ומעלים עניינים לסדר היום. ממשלה מורכבת בד'"כ ממפלגות בעלות מספר רב של מנדטים ושתומכות במתווה הדרך של המפלגה השלטת. ראש הממשלה או השרים בממשלה מעלים רעיונות ל"מה נעשה היום?" ומביאים את ההצעות שלהם לדיון בממשלה. אם ההצעה עוברת את ההצבעה בממשלה היא מובאת להצבעה בכנסת. מחאה הדמוקרטיה באה להגן על רצונו של הבוחר ועל זכויותיו הטבעיות. לכל אדם זכויות טבעיות שעל הממשלה להגן עליהן- הזכות לחירות <חופש הביטוי, חופש התנועה, חופש הקניין וכו' וכו' וכו'>, הזכות לשיוויון וכו'. כאשר אדם מתנגד למשהו זכותו למחות. מהו גדר המחאה? כל עוד הוא לא פוגע בזכויות של אנשים אחרים. * כאשר ראש הממשלה מפטר שרים שלא רוצים להצביע כמו שהוא רוצה שיצביעו אז איפה פה הדמוקרטיה? אותם שרים היו יכולים למנוע מההצעה להגיע לכנסת והפיטורים גרמו לכך שהיא כן הגיעה. עיוות מספר אחת. * כאשר הח"כים בכנסת עושים משא ומתן על ההצבעה שלהם <תן לנו עוד כסף, תסדר לי וולוו> ההצבעה היא כבר לא לפי אינטרס הבוחרים אלא לפי אינטרס כיסו האישי של הח"כ. עיוות מספר שתיים. * כאשר המתנגדים חוסמים כבישים ופוגעים אכן בכמה זכויות בסיסיות של האנשים אותם הם חוסמים <חופש התנועה> יש לזכור שזה בא כתגובה לחירויות שנלקחו בלי שום צדק מכ-10 אלף איש! עיוות מספר שלוש. * כאשר המפגינים נגד הגדר <ערבים וישראלים שמאלנים> פוגעים בעינו של חייל וגורמים לו לאבד את ראייתו באותה עין, כאשר המפגינים האלה גורמים למותו של חייל מג"ב <!!!> לא עושים כזו מהומה, לא עוצרים קטינים, אף אחד לא בא על עונשו! עיוות מספר ארבע. * כל רשות במדינה <המחוקקת, המבצעת, השופטת> אמורה לשמש כבלמים ואיזונים למערכות האחרות. כרגע אנחנו נמצאים במצב בו כל הרשויות משתפות פעולה במקום לאזן את הטעויות אחת של השניה. מה קרה? כאשר המשטרה עוצרת קטינה בית המשפט מאריך את מעצרה עד תום ההליכים <אנסים קטינים, גנבים קטינים וכדו' משוחררים במקרים כאלה למעצר בית!!!> והרשות המחוקקת מוצאת את המקום בחוק בו היא חוקקה שמתאים למקרה. המשטרה נוהגת במפגינים ביד קשה ולא נענשת על זה! עיוות מספר חמש. * כאשר הימין רוצה לארגן הפגנה הוא לא מקבל את האישורים לכך. כשאר בימין שורפים צמיגים על הכביש המשטרה מחפשת את ה"פושעים" כמו אחוזת טירוף. כאשר הימין חוסם כבישים עוצרים כל כתום שבא ליד. כאשר נהגי המוניות או המשאיות מוחים ועוצרים תנועה בכבישים זה עובר בשקט. כאשר עובדיפ שובתים שורפים צמיגים על הכביש אף אחד לא מתלונן. כאשר בורח ערבי שסייע למחבל שהרג באוטובוס 10 אנשים <!!!> בורח מהכלא לרש"פ אף אחד לא רץ אחריו. אבל את ראשי "הבית הלאומי" מוצאים תוך שניה. עיוות מספר שש, שבע ושמונה עכשיו אני רוצה לראות שמישהו יצעק דמוקרטיה נגד הכתומים!

תשובות

* אם רה"מ, אחרי פיטורי השרים, משיג רוב לממשלה ולהצעותיו אז זה דמוקרטי. זה לא חשוב אם כמה שרים מתנגדים אלא אם כן יש להם רוב. * הליכוד קיבלה 38 (+2) מנדטים למרות שידעו שהם מושחתים, אפשר להגיד שזה חלק מהמצע הלא רשמי שלהם. * אין "עין תחת עין" בדמוקרטיה, אי אפשר להעניש אנשים רנדומליים באותה מידה שהענישו מישהו אחר. * זה משום שיש לנו תשקורת שמאלנית, אתה מוזמן להקים עיתון ימני רב תפוצה. * אי אפשר להגיד שהשופטים הבכירים לא הוגנים. מה לעשות שיש יותר הוכחות כלפי המתחנלות שחוסמות כבישים מאשר כלפי גנבים קטנים שהטענה היחידה נגדם היא עדות של מישהו. בכל מדינה הממשלה נשענת על החוקים שהיא עשתה כדי להישען עליהם, התפקיד היחיד של בג"צ בנושא הוא לדון על חוקים שהם נוגדים את עקרונות הדמוקרטיה ואת חוקי הבסיס. * מה לעשות, ככל שהאירוע יותר מתוקשר כך המשטרה עושה יותר מאמצים.

ודבר אחרון

אני מסכים שהליכוד בגד בבוחרים שלו, אבל זה אחד החסרונות של דמוקרטיה ייצוגית, שאי אפשר להיות בטוחים למה הח"כים שלך יצביעו בעד או נגד. עוד לא שמעתי על מקרה שבית משפט הורה לסיעה לשנות את דעתה בגלל שהיא מנוגדת למה שכתוב במצע.

הרעות17

New member
תראה...

*היו כמה מתנדנדים נכון?אז הפיטורים גרמו להם להחזיק חזק חזק בכיסא. כנ"ל הח"כים. אתה לא יכול להגיד שכולם היו איתנים בדעותיהם. היו ה-ר-ב-ה כאלה שמשיקולים כאלה ואחרים החליטו כך או אחרת. כל עוד אתה לא בממשלה <אתה לא נכון?> אתה לא יכול לקבוע מה היה שם ולמי באמת היה רוב. והוא פיטר ארבעה שרים לא? זה די הרבה. *ידעו שהם מושחתים? כי כל השאר לא נכון? זה אחד הקריטריונים היום ללהיות ח"כ- היה מושחת. בכל מקרה אף אחד לא אמור לדעת שרה"מ ירצה לחפות על ה"טעויות" שלו באיזו תוכנית מטורפת. אי לכך ובהתאם לאת למרות שיש קשר ישיר בין השחתיתות לתוכנית אף אחד לא היה יכול לעלות עליו קודם לכן. ולכן זה לא תירוץ. *אנשים רנדומליים? אני מדברת אתך על התארגנויות לא יותר קטנות מההתנגדות להתנתקות. אבל משום מה קל יותר להעניש את הכתומים מכל אדם אחר. תאמין לי, עבדתי שנה בבית המשפט העליון, אני רואה טוב מאוד את ההתנהלות של כולם- הפרקליטות, המשטרה, השופטים. *תאמין לי יש עיתונים כאלה.. ב"ה. *חחחחח הצחקת אותי עכשיו.. יש יותר ראיות על חוסמות כבישים מאשר על גנבים?תאמין לי,זה בדיוק להפך. ועם זאת, גם אם היו לכאורה יותר ראיות על הקטינות <עדות זו עדות, העדות של בעל המכולת שגנבו ממנו שוות ערך לזו של השוטר שעצר את הקטינה> זו עדיין לא סיבה לעצור אותן עד תום ההליכים. לא עושים דברים כאלה לקטינים. ואני מצטערת הפרת הסדר הציבורי זו לא עבירה גודלה יותר על החוק מאשר אינוס קטינה. *כן.. אבל הא אני היחידה שלא רואה פה הגיון? פוגעים בחייו של חייל והתקשורת לא מסקרת את זה אז לא צריך להעניש את הפוגע? וילדה בת 14 חוסמת כבישים אבל כל התקשורת על הכביש הזה אז צריך להעניש אותה במלוא חומרת העונש? נאאאאכון.

LordOfSpells

New member
תקראי את מה שמכביעולה כתב\ה.

פשוט הוציא\ה לי את המילים מהפה. אני מקווה שהבנת את שגיאתך ומעתה לא תחזרי עליה, ותחדלי ללטעון שאין פה דמוקרטיה.

הרעות17

New member
שגיאתי??

לך תקרא את מה שכתבתי לו בתשובה. לא טענתי שהמדינה לא דמוקרטית.טענתי שהצעדים שהיא נקטה בשנה האחרונה נופלים מהגדרת הדמוקרטיה לעבר הגדרות של מדינות העולם השלישי.

אביבaviv

New member
הידעת שגם בישראל?

גם בישראל הלאימו קרקעות של ערבים ישראלים ושל פלשתינים, אבל אותם לא שאלו לדעתם ולא נתנו להם פיצוי כזה גבוה אם בכלל .

TomerW

New member
לא הזיזו אותך פעמיים נכון?

בתור אחד שלא חווה את פינוי ימית וגם את גירוש גוש קטיף קל לך לקרוא לזה הלאמה. אתה כל כך חי בבועה של עצמך ולא נכנס לך ללב כלום. רק שתדע לך שלפינוי הזה יש משמעות. אנשים שעוד היו ימין "רך" יצביעו בבחירות הבאות מינימום לאיחוד הלאומי אם לא ליותר מזה. וזה לא רק הציבור שביש"ע אלא ציבור עוד הרבה יותר גדול מזה במרכז בשרון ובצפון. המשמעות של הצעד הזה היא איבוד כל אמון במדינה ומי שמוביל אותה. כנראה שאנשים כמוך לא מבינים את זה.

yochay 2

New member
את צודקת..

ואממ"אפילו שזה יביא שלום" זה בדיוקקק ההיפך הם חושבים שבגלל הפיגועים שהם עושים אנחנו נותנים להם את השטחים האלה.. אז הם אמרו נמשיך איתםם ואנחנו כמו מפגרים ובגלל שמאלניםם שהורסים לנו את המדינה רק ניתן וניתן ובסוף כל ארץ ישראל תגור בת"א

מבחינתך את רק עוברת דירה

אז תפסיקי להתבכיין. ותפסיקי לחשוב רק על עצמך. יש עוד אנשים בעולם. זה לא סוף העולם. גם אני עברתי דירה ותתפלאי אבל שרדתי את זה.

מילא שאין לך רגשות..

אבל אין לך גם עיניים לקרוא?! היא לא מתפנה! היא לא עוברת דירה! היא פשוט קצת אמפטית לאנשים במצוקה... לא יקרה לך כלום אם תלמד ממנה קצת!

לעבור דירה???

זה ממש לא לעבור דירה. זה טרנספר. זה פעולה חסרת לב ששרון עושה כדי לחלץ את התחת של הילדים שלו. אתה מדבר על לחשוב רק על עצמך - תסתכל במראה.

הרעות17

New member
ארררר

זה הטיעון ה-כ-י מטומטם ששמעתי אי פעם. רק עוברת דירה? המ את/ה משווה בכלל את המעבר שלך למעבר כפוי??

למעלה