אתם הורסים לי את החיים

גאווה

שרון השמן הזה לא מבין מה גודל הכאב של הדבר הזה... הוא לא מפנה אנשישם מהבתים שלהם אני רוצה לראות אותו יוצא מהבונקר שלו ומפנה אנשיםם -יהודים- מהביתים לשהם אני ורצה לראות.. אתם חושבים שהוא יכול?! לי לא ניראה.. הוא שולח את החיילים לעשות את העבודה השחורה. למה שהוא יעשה את זה? באמת למה?! כל אלה שתומכים בהתנתקות, תגידו לי רק איך אפשר לתמוך בדבר מזעזע כזה? איך? אני בתור אחת ששומעת סיפורים מקרוב שאבא שלי,אחי,אחותי נמצאים שם באים עם סיפוריםםם כאילו שם זה גן עדן ומספרים לך דברים ורק לראות על הפרצוף שלהם כמה זה קשה..... אם כולם היו רואים את זה איך שאני רואה אז תאמינו לי שלא היה לכם ספק להיות נגד כל המהלך הזה.. באמת!!!! ----יהודי -לא מגרש- יהודי---- גוש קטיף לנצח!!!!!!! יחי גוש קטיף!!! לא מתפנים.........

ממש חבל לי שזה הורס אותך

באמת. אני מקווה שיהיה לך רק טוב. אני לא יתחיל לכתוב פה את דעתי, אני אומרת שאני בעד כזה ג=ד=ו=ל. וכדאי שתשלימי עם זה נשמה. שיהיה לך רק טוב

sharabigfan

New member
תלמדו: כל עוד שהבעיה לא נוגעת

לאותו הבן באדם,לא מזיז לו הקצה. אם זה היה במקום אחר,ברוסיה,בצרפת כל העם היה יוצא ומפגין -נגד-. אבל לא. כל עוד שעודד בן עמי נשאר ויודע שיש לו לאן לחזור כשהוא מגיש את החדשות,הוא בקלות יכול להשאר עם חיוך על הפנים. אם היו מגרשים אותכם מהבית,עדיין הייתם נשארים עם אותה דעה? הלוואי שיקרה משהו וכל הבולשיט הזה יעצר. אמן.

spoop

New member
אתם יודעים שמישהו מת מהתקף לב

בגלל שפינו אותו מסיני,ועכשיו רצו לפנות אותו מגוש קטיף? וויתורים כואבים ללא ספק...הכל בשביל ה"שלום" והתחת של שרון.

גברי 22

New member
השמאל הוא צבוע זה ידוע...

אבל אל דאגה הם מביאים לנו את הלגיטימציה לעשות לערבים גירוש ברגע שנהיה בשלטון שהימין האמיתי ישלוט בארץ

למעלה