אתם הורסים לי את החיים

dodib1

New member
גם אני כמוך

מבת ים ובן 16 וכמה שאני קטן מרגיש מאוד קירבה מאוד כואב לי שאני רואה עכשיו טלוזיה

את כלכך צודקת .

אני גרה באשדוד, ולא קרובה לתהליך הזה בכלל, ובכל זאת כואב הלב לראות את האנשים, שבסך הכל רוצים את הדבר הכי לגיטימי.. אחרי יום עבודה(סתם דוגמה) להגיע הביתה ..הביתה שלהם.. ופשוט לוקחים להם אותו.. זה פשוט רעיון דפוק של שרון, שבכלל הרס את הארץ שלנו, אז עם כל הכבוד, הגיע הזמן שיתפטר .

נשכבתי על הריצפה בסלון ובכיתי היום.

אני דתיה. תומכת בתהליך הזה. אבל היום נשברתי וממש נשכבתי על הריצפה ובכיתי. היינו אמורים לנסוע לניצנים לעזור להם שם. והתקשרו אלינו ואמרו שהם מפוצצים באנשים ולא צריכים אותנו. אז או שנבוא ביום רביעי או ביום ראשון. ואני עדיין עם דמעות בעיניים.

KAROLove

New member
יאלה דיי עם ההתבכיינות

כל הישיבה שלהם שם היא לא חוקית והביאה רק נזק למדינה..אין צורך לבכות עוד חודשיים הכל יהיה מאחריהם הם יגורו בבתים חדשים..זה לא שהורגים אותם או משהו..כולה מוציאים אותם מהבית שלהם..כמה שזה נשמע קשה זה לא...הם נותנים להם כסף ופיצויים ..אז יאלה...סוף סוף יש למדינה סיבה לשמוח..העתיד נראה טוב יותר..מברוווווק למדינה ישראל ומברוווק לערבים על האדמות שלהם שיחזרו להם ...מעאן סנוחרר אלקודס אלשריף..אנשאללה!!!

טפי

אם חס וחלילה באמת יהייה טרנספר, אני מאחלת שהאדמות שם לא יהיו טובות,שיהיו דליקות.. כל רע אני מאחלת.

פראדיסו

New member
הישיבה שם לא חוקית?!

מה בדיוק לא חוקי בישיבה בגוש קטיף? היא חוקית באותה מידה שתל אביב חוקית! זה לא מאחז למי שמתבלבל...

תגדלי ותביני כמה המהלך הזה

יעזור, ונכון שכאבן של המשפחות הוא ענק, ונכון שזה לא פשוט לעקור ישובים, בתי כנסת ובתי קברות. אבל גם אי אפשר לשכול כ 50 חיילים מדי שנה בגוש, אי אפשר לתת אוגדה שלמה להגנת 1500 משפחות - פשוט אי אפשר!

הרעות17

New member
../images/Emo10.gif

מה שאמרת.. זה כל מה שיש לי להגיד.. רק לראות את תושבי נווה דקלים רוקדים ליד השער.. הלוואי שקצת מהשמחה שלהם תדבוק בנו.. הלוואי שתתבטל הגזירה, ואולי זה מטומטם אבל אני מאמינה עד עכשיו שעדיין יקרה משהו.. אמן אמן שייגמר...

miamor18

New member
אם הם יתאבדו זה בעיה שלהם, נכון?

לא שלי, נמאס לי שמנסים לעשות עלינו, "יפי הנפש" השמאלנים, רגשי מצפון. ד"א, להתאבד זה לא מה שיפתור את הבעיה (אולי רק יעלים את החום) גם אני, "יפת נפש" שכמותי (אני בחיים לא יבין איך זה אמור להיות קללה חחח), עברתי דירה בחיים שלי. ותנחשי מה? גם אז זה לא מרצון שלנו. מצב כלכלי, את יודעת. אז מה?... ויתרתי? התייאשתי? הרמתי ידיים? קיללתי? יאללה, נגמר, זוהי ההחלטה, זה מה שיהיה. את מדברת על קרע ועל פירוק עם ובינתיים מה שאת עושה זה להגיד "כל מי שבעד ההתנתקות דואג לתחת של עצמו" די מעליב להגיד דבר כזה, במיוחד שאת לא מכירה אותי. אז מי בדיוק גורם לקרע בעם, אה? כל טוב.

shark33

New member
מה את מתפלאת? הלא אמרו חכמינו ז"ל

"כל המרחם על אכזרים,סופו להתאכזר על רחמנים". כשלמדתי את זה בפעם הראשונה התפלאתי,הרי מי שהוא כל כך רחמן ויש בו כל כך חמלה על אנשים אפילו שהם אכזרים אז וודאי שירחם על רחמנים? ועכשיו אין לי יותר שאלות, כמה שזה נראה מופרך ולא הגיוני אנחנו רואים אנשים שמרחמים על האויבים שלהם שהיו רוצים מאוד לראות אותם מתים... אבל מתאכזרים על אחייהם שלא שאוהבים אותם ולא עשו להם כל רע ואין בחפצם להרע... אם יש אירוניה יותר גדולה מזאת, לא נראה לי. המשוואה:
if (adam.merahem.ahzarim=true)then adam.mitahzer.rahmanim=true;​

shais4

New member
שרון הרס לנו את המדינה

אריאל שרון הרס אותנו אני מחיפה בן 15 ולא מבין איך אפשר לעשות ככה לבן אדם שרון הרסת את המדינה ל-א ל-ה-ת-פ-נ-ו-ת

KAROLove

New member
חחחחחח

מי אמר לכם להצביע לשרון? חחח מגיע לכם ימניים חחחח המנהיג שלכם בגד בכם..חחחחח יום הדין מתקרב...המשיח בדרך לארץ הקודש לגאולהההה חחחחחח איזה סרטים אכלתם אני מתה חחחחחחחחחחחחח שרון מצחיק אותי כפרה עליו..כמה כבשות האו טוחן ביום?! חחחחחח שיהיה לי בריא

נטלי 100

New member
זה פשוט עצוב שזה כל כך משעשע

אותך!!! איך את מסוגלת לגחך בצורה כזו בזמן שאנשים מתפנים מהבתים שלהם לא ברצון למענך????? תגידי לי את בסדר? את נהנת מהסבל של אחרים???? שאלוהים יעזור לך! אני מכירה המון אנשים שתומכים בהתנתקות אבל גם בשבילהם זה עצוב שאנשים מתפנים, איך את מסוגלת??????? יש לך לב בכלל? ~נטלי~

itaym02

New member
עכשיו אתה מבין למה לא נותנים לבני

15 להצביע? איך בדיוק הרס לך את המדינה? תן כמה נתונים ולא דיבורים באויר.

תקשיבו אני בעד ההיתנתקות!

אבל לפני שאתם רושמים דברים נגד אולי כדי שתילמדו קצת היסטוריה! אוקיי אין ספק זה צעד כואב לוכלם בעד או נגד אין ספק שזה מהלך קשה והכל אבל הוא חייב לקרות! בשנת 67 מלחמת ששת הימים כשנו בכוח הזרוע את ישובי גוש קטיף ויהודה ושומרון. אלה לא שטחים של מדינת ישראל!!!! אם מדינת ישראל רוצה להמשיך להחזיק בשטחים האלה היא צריכה לקחת אחריות על כל יושבי הרצועה מה שאומר שכל המיליון פליסטינאים שגרים רק בעזה יקבלו אזרחות ישראלית! ישראל לא יכולה לשאת אותם במדינה בגלל שאם הם יהיו במדינה יהיה רוב לא ישראלי בארץ ואז הם יוכלו לעלות לראשות הממשלה בלי כל בעיה!!!!

AdiDaS012

New member
צודקתתת וואלה אני איתך בכל מה ש

שכתבת עכשיו... אני בת 17 ההתנתקות הזאת כואבתתתת אמרנםן אני גרה במבשרת אבל... אני מרגישה באמת ממש ממש קרובה אליהם.... אני יושבת מול הטלוויזה יושבת ורואה את המקומות האלה אלה היישובים ביןם היפים שקיימים בארץ... בתים על חוף הים מי לא חולם על בית כזה
הלוואי והייתי גרה שמה באחד מהיישובים האלה... אני יושבת מול הטלוויזה קוראת עיתון הכל התנתקות התנתקות התנתקות רואהה את הילדים הקטנים המסכנים האלה... את ההורים שהם אלה שבנו את הבתים שמה כל החממות ומה לא
כ"כ הרבה השקעה בביתים הכלכלה שלהם נפגעת הם עוברים מבתים מוילות ענקיות לקראווילה 60 מטר מה זה
איפה אנחנו חיים|? זה חסר היגיון...

AdiDaS012

New member
המשךךךךךך אני יושבת מול הטלוויזה

קוראת עיתון ופשוט יורדות לי דמעות מהעינייים יש לנו ממשלה של מפגרים אחד אחד שרון מי שהיה ימני אנ'לא אגיד קיצוני קיצוני אבל ימני חזק הפך להיות שמאלני מן המניין כמו שמעון פרס וכו'... ורק להזכירכם כן... שרון עזר ואף הקים את אחד מיישובי הגוש אז... ואני יכולה לחתום לכם על זה ששרון עכשיו ותמיד מאז שהציעו ת'תכונית הזאתי הוא מתחרט ופשוט לא אומר... אני לא דתייה אני שומרת מסורת אני נגד כל העוול הזה שנגרם למתנחלים ופשוט כואב אין אין אלוהים !| הממשלה השמאלנים הזאת שנהייתה לנו ושאר השמאלנים עדיין חייים בסרט ש יהיה שלום עם הערבים כאילו לא הספיק עד עכשיו בכדי להביןם שלא יהיה שלום עם הערבים היום הם רוצים את כל הגיש... מחר יבקשו עוד כמה יישובים ואנ חנו איפםה נגור
על אי
לא ישאר לנו איפה לגור מה זה
ממשלה של מפגריםם יש לנו וסליחה על זה אבל זה נכוןןןןןןןן

הלב שלי איתך ושל המתיישבים

ששרון יעצור רגע ויסתכל מה קורה במדינה עכשיו..שיצא מהכלוב שלו לרגע ויקשיב לעם... עכשיו במידיית משאל עם!

למעלה