אתם יודעים שזה ממש מאכזב ש...

magman

New member
אתם יודעים שזה ממש מאכזב ש...

זה פורום קומיקס ולכן, אני ממש מחכה לראות ציורי קומיקס, אבל אני לא יודע למה, כנראה יש פה ממש מעט... לכן, אם מישהו יוכל סוף סוף קצת להשקיע ולהביא לפה איזה קומיקס טוב, אני אשמח! בבקשה!

comicsgirl

New member
וואלה צודק!

אנשים טובים בעלי כסף והמון קומיקסים בבית- אולי תסרקו לנו משהו? שיהיה על מה להתענג? ולמי שיש עבודות של ג´יי סקוט קמפבל (כן, שוה הוא) אני אשמח לראות!!!

ailag

New member
לא

חוקי. אם את ממש רוצה פיראטיות של קומיקס, יש ערוצים מתאימים באיי אר סי (לפחות בדאלנט), אבל זה לא אותו הדבר.

comicsgirl

New member
מצטערת.

אני יודעת שזה לא חוקי... אבל... אבל... אין לי כסף!
אני מרוששת בטירוף!!!! בד"כ אני ממש נגד זיופים (אני לא צורבת דיסקים!!!) ו... את צודקת... אין תירוצים! ילדה רעה רעות! ילדה רעה! איפה הפטיש?

magman

New member
תגידי, רעות...

תוכלי להשיג לי איכשהו תמונה של הגיבורה מ-witchblade אני באמת בזמן הזה צריך אחת , טוב? אז אם תוכלי אני מאוד אודה לך

comicsgirl

New member
יש לי כמה...

לפרסם אחת? טוב... אם אתה מתעקש... רק שתדע! ניסיתי להכניס תמונה אחת פצצתית אבל היא לא עלתה... לא נורא תהנה מזאת!

magman

New member
אני מבין ש..

את מאוד שרופה עליה, אולי אני אוכל להשיג לך תמונות שלה שעדיין לא ראית. בכן אופן אני אנסה.

comicsgirl

New member
בוא לא נגזים...

אני שרופה על הסיגנון ציור!!!!! אווווווווווווו *יצאתי מכלל שימוש- זמנית!*

comicsgirl

New member
ואם כבר...

התחלנו להתעסק בוויטצ´בלייד אז אני אשמח אם מישהו יספר לי איך היא בכלל קיבלה את הנשק הזה, איך היא איבדה אותו ואיך הוא חזר אליה לבסוף... בקיצר: הכל!!!
וחוץ מזה הנה עוד תמונה מהממת של לארה קרופט ושרה פזיני. תהנו!

BluePrint

New member
מה פתאום!

שרה פזיני ולארה קרופט הן לא לסביות, הן רק נהיו חברות טובות בעקבות המרדף אחרי לוקס מוראליטו. ואם מישהו רוצה תמונות, יש אתר שנקרא Gallery of fictional beuty. (לא יודע את הכתובת)

*GormE*

New member
יש מצב אבל שהן יהיו לסביות...?

כאילו, זה לא הוכח אחרת

gewitter

New member
אולי תציירי אותן מתנשקות

ואז כל התיכון שלך יוכל להציף את הפורום? יונתן נח על גבי הטמטום הרך.

1Tomb Raider1

New member
למה לסביות../images/Emo35.gif

הן סך הכל חברות
אם כל אחת והחברה שלה היו לסביות אז העולם היה שונה

comicsgirl

New member
ממממ...לסביות...דווקא מחשבה מעניינת

NOT! לארה ושרה הן שתי בחורות מדהימות (מי לעזאזל הבן אדם המוכשר שצייר אותן?! ) שהן גם, ד"א, חברות ממש טובות! אני לא יודעת איך הן ניהיו כאלה חברות אני רק יודעת שיש לי המווון תמונות שלהן. ואם כבר תמונות מקומיקסים מדהימים קבלו את ג´ן 13 ודנג´ר גירל!!! (כל קבוצה בהודעה אחרת...) תתענגו!!! (ד"א- אם יש למישהו חוברת של דנג´ר גירל בבית והוא מוכן לסרוק לי עמוד מתוכה אני אשמח...) התמונה הראשונה היא של קייטלין פרצ´יילד (ארר! שונאת איך שזה נראה בעיברית!).

למעלה