אתם יודעים שזה ממש מאכזב ש...

1Tomb Raider1

New member
אין לי מה להגיד לך אני ניסיתי להיות

נחמד!!! אבל את ישר תוקפת!!! מה הבעיה שלך??? וכנראה שהגיל לא ממש מעיד על הבגרות של הבן-אדם ואת זה הסקתי ממך(וזה לא ממש טוב)!!!
 

*GormE*

New member
שרה. . .

אני מבינה לליבך קשה לא לחטוף עצבים על הקטינים (עימך הסליחה רעות) אבל קצת אורך רוח אבל באמת מפתיע שאת ראית את התמונות פורנוגרפיות בעוד שרעות, שהיא דתייה, ממש לא חושבת ככה אני לא ראיתי את התמונות, אני לא יודעת.
 

comicsgirl

New member
אני עדיין לא מבינה...

מה עשינו... אבל בואו נרד מזה. אני לא מוצאת את התמונות הללו פורנוגרפיות מכיוון שאני מסתכלת יותר על הפרטים הקטנים (כדי ללמוד באמת איך מציירים כל דבר...) ולא על הציור בתור תמונה פורנוגרפית. אבל כל אחד עם נקודת המבט שלו. אני רק מבקשת, אנחנו לא ילדים קטנים, אנחנו מנסים להיות הכי מבוגרים שאנחנו יכולים. בבקשה תתייחסו אלינו קצת יותר בכבוד. (עוד בקשה: אל תגררו אחרי ההודעה הזאת שרשור ענקי כי זו לא הכוונה! פשוט קחו את זה כנקודה למחשבה.)
 

gewitter

New member
אויש.

זה רק אני או שהציורים האלה ממש מגוחכים? קולנוע גרוע בגירסתו העלילונית. מה כל הסצינות האלה בכלל? קלוזאפים מוזרים וזויות חסרות טעם.
 

comicsgirl

New member
ממממ...יש לך משהו יותר טוב?

ד"א- שאלת הכותרת לא נכתבה בזילזול! אני באמת שואלת אם יש לך משהו יותר טוב- ואם כן אני אשמח לראות...
 

sarabr

New member
צודק, ו...

חבר שלי עובד על קומיקס מדהים על הצבא ואולי אם הוא ירשה לי אני אסרוק את זה לפה בזמן הקרוב
 
למעלה