אתם יודעים שזה ממש מאכזב ש...

¥EleVatioN¥

New member
למשוגעת ההיא../images/Emo129.gif

מלמעלה נו ההיא ש´רבת´ איתה ממקודם איפה היא רואה פורנו.. ???!?!? היא מדברת בלי הקשר...

comicsgirl

New member
אין לי מושג...

גם אני לא רואה פורנו... אבל, דעה שלה. אם היא חושבת ככה-זכותה.

sarabr

New member
ילדות קטנות בכל מקום!

אהההההה עכשיו אני באמת צריכה טיפול. ואף אחד לא שאל את דעתך.

1Tomb Raider1

New member
למה ילדות קנות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

comicsgirl

New member
עזוב.

כנראה הבחורה מתוסכלת קצת ואין לה על מי לפרוק ת´עצבים. החליטה להוציא את זה עלינו. שרה, פשוט תנשמי עמוק, תנשפי ותחזרי כשתיהי מוכנה.

sarabr

New member
יותר מבוגרת ממך זה בטוח.

אני מרגישה כמו בנאדם שמלא נמלים קטנות קופצות עליו.

1Tomb Raider1

New member
תקשיבי לי!!!

תוציאי תעצבים שלך על שקי איגרוף ולא עלינו!!! מובן לך? אני נמנעתי מכל זה אבל כנראה שאת דורשת את זה תפסיקי עם הגישה הזאת שלך! זה ממש לא יפה איך שאת מתייחסת לאחרים והנה דוגמא שאנחנו מקבלים יחס שונה ודרך אגב נמלים נמשכים לחרקים מתים! יום טוב לך שרל´ה עכשיו כדאי שנפסיק עם הריב המטופש הזה ונמשיך בחיים שלנו

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

מסכימה בהחלט אגב שרה מי תופסת מעצמה עכשיו? מי מתלהבת עכשיו? אני בטוחה שזו לא רעות...

sarabr

New member
חמודים

לכו לשחק איפה שהוא. התגובה העצבנית משהו שלי הייתה פחות מכוונת אל רעות בפרט ויותר מכוונת אל מה שהפורום הזה נהיה. ואתם מצדיקים את עמדתי.

comicsgirl

New member
די!

רציני, אחים שלי, בואו נרד מהעיניין ונחזור לדבר לעיניין. נמאס לי כבר לריב בפורום (ואין לכם מושג עד כמה אני מבינה בזה...) אז בואו באמת נרסן את עצמנו ואם בא לכם להמשיך להתווכח- אז בפרטי. אבנר, אלינור (אם ככה קוראים לך :)) תודה רבה על דבקותכם בי אבל בואו באמת נרד מזה...
רעות

1Tomb Raider1

New member
יודעת משו../images/Emo35.gif צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולמה עמך הסליחה רעות
מה אנחנו לא קיימים
בואו נרד מזה

למעלה