אתם יכולים להיות נחמדים?

someone65

New member
אתם יכולים להיות נחמדים?

אני בטוחה שאתם יכולים...
אני מחוברת ליס רק כ-3 שבועות וראיתי רק 4 פרקים של האו סי. חשבתי אולי תוכלו להיות נחמדים וחוץ מלהגיד לי ברוכה הבאה לפורום להגיד לי את שמות השחקנים ואיפה אני יכולה למצוא תקצירים של האו סי (של הפרקים שיהיו, לא כאלה שכבר היו...) תודה רבה

F U N K Y GLOW

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

ואת יכולה למצוא את כל שמות השחקנים והמידע שאת רוצה שאתר של פוקס... http://www.fox.com/home.htm - פשוט חפשי פה את הסדרה היא שם אין לי כוח להביא קישור ישיר
תהני ^_^ ואם כבר יס .. כדי לך לראות השיר שלנו כשיתחיל ב13 למרץ - אחת הסדרות הכי טובות .. ויש גם פורום שולט^^

לא כדאי לך לראות השיר שלנו

זה גועל נפש תת רמה ששורף תאים חיוניים במוח.. ובכיכוב הדבר הכי מגעיל בעולם - נינט "קונפה, גנבת" טייב.

F U N K Y GLOW

New member
סחפי קצת ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

בטח ראית איזה 3 פרקים - לא הבנת והחלטת שזה גרוע .. תאמת גמאני לא אהבתי את נינט פעם - עכשיו אני אוהבת אותה , היא חמודה כזאת
אבל בלי קשר- לא צריך לרדת כל כך ,ואולי היא תאהב... גם אם את לא אהבת .. חוץ מזה שהיא סדרה בכלל לא תת רמה - יש בה בדיחות ממש טובות .. אולי את לא מבינה אותן...

Aviad1987

New member
זה לא קשור לסדרה בכלל

זה קשור לשנאה בלתי מוסברת כלפי נינט. לא שהיהודים משהו בכלל

someone65

New member
היהודים?! ../images/Emo46.gif

יש לך בעיות עם היהודים?!
אל תתחיל איתם...אני מתה עליהם (אני הולכת להופעה ב-26/3 בת"א..=) )

someone65

New member
../images/Emo46.gif אני חדשה..אז את עוד לא

מכירה אותי...אני ממליצה לך מראש לא להתעסק איתם...
תודה

someone65

New member
אותי? ../images/Emo9.gif

דיי אני מסמיקה...(אבל את יכולה להמשיך..)

someone65

New member
הם עובדים על זה...

אני מקווה שבזמן הקרוב נקבל עוד דיסק שלהם (חוץ מהאקוסטית שזה לא ממש חדש)

someone65

New member
אני עוד לא מכירה

את כל השירים שיש להם עד עכשיו (
) אני שומעת אותם רק 3 חודשים...אני מכירה רק איזה 40 שירים ככה...פחות או יותר (פחות פחות...)

כיף לך..

אני כבר 3 שנים אוהבת אותם וכבר חרשתי על הכל אני מתה לדיסק חדש.. אפילו שעכשיו אני כועסת עליהם

למעלה