אתם יכולים להיות נחמדים?

someone65

New member
למה את כועסת עליהם?

מה הם עשו לך? נ.ב. היית בהופעות שלהם?

הייתי ב23 הופעות

וזה לא כולל שהלכתי לאסף הראל.... ו..אני כועסת עליהם כי הם חוזרים לארץ רק ל2 הופעות ואז חוזרים לארה"ב, והם בכלל הבטיחו שהם יופיעו פעם-פעמיים בארה"ב ויחזרו לארץ, והם שקרנים
ואנחנו כל כך נאמנים להם והם כל הזמן אומרים כמה הם מתים עלינו ואורית אמרה שהם מתגעגעים ותום אמר שהם חושבים עלינו כשהם מופיעים שם והם לא מתביישים לעשות פה 2 הופעות לסחוט מאיתנו כסף כדי להמשיך את הטיול שלהם, ולחזור להם לשם... ולא מספיק שהם עושים פה רק 2 הופעות, שכל אחת עולה 130 שקל, הם עוד לא מספקים את הסחורה, כי ההופעה בחיפה זה מקומות מסומנים-מה שאומר ישיבה, ואם לא ישיבה אז עמידה ליד הכיסאות וזה סתם מעפן ולא כיף והם יודעים שנבוא בכל זאת והם מנצלים את זה ואפילו לא מספקים לנו הופעה אמיתית מה שאנחנו רוצים לראות.. וזה ממש מבאס אותי.

someone65

New member
אני מכירה 40

מתוכן רק 25 שאני ממש ממש מכירה ויש להם יותר

גם אני..

וזה עניין של טעם.. אתה אוהב "זמרות" מונוטוניות שלא כותבות את השירים שלהן ואני אוהבת להקות מדהימות עם לחנים מושלמים ומילים עמוקות שהם כותבים בעצמם. כל אחד וטעמו.. :)

Aviad1987

New member
את טועה

כל אחד וההגדרה שלו ל'עמוק'. רוב השירים שלהם לא עמוקים בשיט לטעמי.. נכון, יש כמה הברקות אבל השאר סתם מדברים על מוות וזה כבר ממוחזר מעלללל ומעבר. יאללה צאו מהתדמית העלובה של הדכאוניים ותתחילו למצא כיוון נורמלי יותר (הכל לטעמי כמובן). נינט מונוטונית? איי דונט טינק סו. היא שונה לעומת אורית שחף זה כן אבל לשתיהן יש קול מדהים לטעמי. ואם כבר מדברים על אורית, זה לא שהיא כותבת את השירים ומלחינה. זאת העבודה של תום, היא סתם תפסה טרמפ.

someone65

New member
מה הקשר?

זה אומר שנינט שווה יותר? לפחות היהודים מעבירים מסר... למען האמת- כל הזמן כל הפופ שר על אהבה אהבה (ונחשו מה עוד...!) אהבה! אולי כדאי שאנשים יתחילו לשיר על מה שקורה פההה

Aviad1987

New member
את טוענת שנינט שרה פופ?

כי היא לא. נינט עוד לא הוציאה דיסק וכשזה יקרה (בעזרת השם אוטוטוטווו) הסגנון שלה יחשף אבל מה שזה לא יהיה זה בטוח לא פופ. זה ילך בטח על הכיוון היותר רוקיסטי. ואני שונא פופ, זתומרת לא שונא אבל זה לא סגנון מוזיקה משהו. את היהודים אני שומע שנים והם כבר יצאו מכל החורים. זה לא שהם ממהרים להוציא משהו חדש (זה לגיטימי) אבל לפחות שלא ימחזרו את כל החומרים שלהם בצורת הופעה, הופעה אקוסטית, עוד מעט יהיה גם המחזמר?! הכל בשביל קצת כסף. האומנות שלהם מתה . בימים הטובים שלהם תום היה יוצר מעולה ... שאר הלהקה היא סתם הסייד קיק שלו.

לא הייתה להקה בלי

אורית, סטרול, דניאל, גיא, יהב ומיטלמן.... תום לא יכול להחזיק להקה לבד והוא בהחלט לא עושה שם את הכל, פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר. ונינט, אין שם אחר לז'אנר המוסיקה שלה מאשר פופ. אין שום קשר בין רוק לצורה שבה היא שרה שירים שהיא גנבה לאנשים אחרים.

someone65

New member
חס וחסה!

מישהו אמר שאני שונאת את נינט?! לא התכוונתי אליה...
התכוונתי פופ כללי אל תכניס מילים לפי (או דברים אחרים..
)

איזה שטויות...

קודם כל, היא גם כותבת, גם מלחינה וגם מנגנת והשירה שלה נותנת טעם כל כך מיוחד לשירים לא כמו אף זמרת שאני מכירה.. או זמר לצורך העניין. חוץ מזה שהיא ההשראה של תום... ואני בטוחה במליון אחוז שהיא עוזרת לו בכתיבת השירים. יש שירים שאין מצב פשוט שהוא כתב בלעדייה.

לא ראיתי

אני שונאת אותה עוד מלפני זה וטלנובלות זה שריפת תאי מוח... וזה מפגר. אין סיכוי שבעולם שאני אוהב את נינט.

F U N K Y GLOW

New member
טוב ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

אני לא רוצה לתווכח איתך , חוץ מזה שזה ממש לא טלנובלה - זה הרבה יותר מצחיק מטלנובלי ... ואם את לא אוהבת את נינט , זכותך ^_^

M i l k y W a y

New member
../images/Emo31.gif אני אוהבת את נינה!!!!!../images/Emo45.gif

איך אפשר לשנוא את נינט???? והשיר שלנו תוכנית מושלמת, זה אחת הסיבות שעברתי ליס!!

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif מדהימה...

ויש אנשים שלא יבינו זאת לעולם כנראה

למעלה