גם אני בעיקרון לא סובלת ישראלי
לא סרטים, לא טלנובלות (לגעת באושר וכו' בעעעעע) אבל השיר שלנו זה משהו מיוחד. לפני זה, בוא נגיד שלא היה לי משהו נגד נינט אבל גם לא הייתי מעריצה גדולה. היא הייתה בשבילי סתם אחת, שהתפרסמה בזכות תכנית בערוץ 2 (ועוד אפעם לא ראיתי כוכב נולד) אבל חוץ מנינט (שגיליתי שהיא זמרת עצומה עם קול מ-ד-ה-י-ם פשוט) גיליתי בשיר שלנו את רן דנקר שהוא החבר הפנטזי שלי כבר איזה שנה, ואת מיה דגן המדהימה מדהימה מדהימה שמבחינתי היא התגלית הכי גדולה של השיר שלנו ופשוט אין עליה. כישרון עצום. ושלא לדבר על גיא זוארץ ש.. איך אפשר לא לאהוב אותו? אפרת בוימוולד - חשבתי שהיא איזו פוסטמה והסתבר שהיא שחקנית בכלל בכלל לא רעה, עמוס תמם המקסים ואליענה ופיני ו... כולם בעצם. וזה עוד לפני שהזכרנו את התסריט שכן, הוא טלנובלי למדי, אבל מלא בבדיחות על כל מה שקורה בכל מקום ושזה הדבר הבאמת כיפי בסדרה הזאת. ולא רק שהם צוחקים על הכל, הם צוחקים גם על עצמם, שזה הדבר שהכי כיף לראות. זאת סדרה פשוט שנונה (עם כמה שהמילה הזאת נשמעת פלצנית). ואם כבר, מותר לי לציין כמה טיפשי זה לשנוא את נינט טייב? את מוציאה אנרגיה על הדבר הכי מיותר בעולם.. לא חבל?