אתם יכולים להיות נחמדים?

כי היא קונפה שגונבת

שירים, קרדיט, כסף, השקעה וכישרון של אנשים אחרים.. מקבלת קרדיט שכל כך לא מגיע לה... כל הדרך שהיא התפרסה זה להתפרסם דרך מסחור, והכוכב נולד הזה בשבילה היה פשוט דרך להתפרסם, זה לא שהיא באמת רצתה לשיר (עובדה שהיא הלכה לשחק..)

M i l k y W a y

New member
אם את מדברת על השימוש בשירים

של היהודים אז תדעי לך שבגלל נינט השמיעו את השירים של היהודים יותר ברדיו ופתאום אנשים בכל הגילאים יודעים את המילים לשני הביצועים שהיא עשתה... אפילו היהודים עצמם אמרו שנינט נתנה להם פוש להצלחה שלהם..

זה גרוע..

מכירים את השיר בביצוע שלה, לא מכירים את הביצוע האמיתי, ובואי אני אגלה לך סוד קטן.. בתור מישהי מתוך הקהילה, אולי הרבה אנשים התחילו לשמוע אותם, אבל הרבה מאד אנשים גם הפסיקו לשמוע אותם בגלל הפרסום הגרוע שהיא נתנה להם.. אז אל תבואי ותספרי לי על כמה היא עזרה לפרסום שלהם כי אני הייתי איתם עוד מלפניה ותאמיני לי שהם לא היו צריכים את הפרסום הגרוע שהיא נתנה להם... היה להם טוב מאד גם בלי זה. וזה עדיין לא תירוץ לקבל כסף ופרסום על חשבון כישרון, כסף והשקעה של אחרים.

Danielushhhh

New member
על מה את מדברת בדיוק?!

אנחנו מדברות על אותה תוכנית? כי אם כן, אני חושבת שקצת התבלבלת השיר שלנו זה אחת מהסדרות הכי יפות שהיו זה לא כמו טלנובלה רגילה זה משהו אחר ושונה

Danielushhhh

New member
אבל יש שם עוד דמויות חוץ מנינט

והסדרה היא לא רק נינט נינט נינט (אע"פ שרובה כן
) היא יכולה לשנוא את נינט ולשנוא את הדמות שלה ולאהוב מישהי אחרת או את הסדרה

אני לעולם לא אראה

סדרה שהיצור שאני הכי שונאת בכל העולם (טוב.. חוץ ממישהו אחד) מככב בה. וזו סדרה מטומטמת...ראיתי קטעים, ראיתי פרומואים.. זה לא משנה איזה סוג של טלנובלה זאת, לא רק שזה טלנובלה זה גם מיוצר בארץ. כל סדרה/סרט שמיוצר בארץ שראיתי עד עכשיו זה פשוט זבל (חוץ מקלרה הקדושה).

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gifלפי דעתי את ממש טועה

את יכולה לראות את הסדרה ולשנוא את היצור שאת הכי שונאת בעולם מככב בה ותשנאי גם את הדמות שלה וכנראה שאין על מה להתווכח בקשר לדעות

ראית את "סוף העולם שמאלה"?

גם אני שונא כל יצירה/סרט ישראלי שיוצא וחושב שהוא זבל אבל השיר שלנו וסוף העולם שמאלה מעולים.

LemonLimeLilach

New member
גם אני בעיקרון לא סובלת ישראלי

לא סרטים, לא טלנובלות (לגעת באושר וכו' בעעעעע) אבל השיר שלנו זה משהו מיוחד. לפני זה, בוא נגיד שלא היה לי משהו נגד נינט אבל גם לא הייתי מעריצה גדולה. היא הייתה בשבילי סתם אחת, שהתפרסמה בזכות תכנית בערוץ 2 (ועוד אפעם לא ראיתי כוכב נולד) אבל חוץ מנינט (שגיליתי שהיא זמרת עצומה עם קול מ-ד-ה-י-ם פשוט) גיליתי בשיר שלנו את רן דנקר שהוא החבר הפנטזי שלי כבר איזה שנה, ואת מיה דגן המדהימה מדהימה מדהימה שמבחינתי היא התגלית הכי גדולה של השיר שלנו ופשוט אין עליה. כישרון עצום. ושלא לדבר על גיא זוארץ ש.. איך אפשר לא לאהוב אותו? אפרת בוימוולד - חשבתי שהיא איזו פוסטמה והסתבר שהיא שחקנית בכלל בכלל לא רעה, עמוס תמם המקסים ואליענה ופיני ו... כולם בעצם. וזה עוד לפני שהזכרנו את התסריט שכן, הוא טלנובלי למדי, אבל מלא בבדיחות על כל מה שקורה בכל מקום ושזה הדבר הבאמת כיפי בסדרה הזאת. ולא רק שהם צוחקים על הכל, הם צוחקים גם על עצמם, שזה הדבר שהכי כיף לראות. זאת סדרה פשוט שנונה (עם כמה שהמילה הזאת נשמעת פלצנית). ואם כבר, מותר לי לציין כמה טיפשי זה לשנוא את נינט טייב? את מוציאה אנרגיה על הדבר הכי מיותר בעולם.. לא חבל?

לא, לא חבל.

אני לא יכולה להמנע מזה וזה לא כזה מפריע לי... אני חושבת שאני צריכה משהו לשנוא ולא מתוך כאב. ו....מי את שתשפטי אותי? את לא מכירה אותי בכלל.

למעלה