פשוט אם אתה קורא בפרטים
A ADCMAN New member 18/6/05 #125 היא לא מוכנה להודות שהיא אוהבת אותי תראו מה היא רשמה לי באייסיקיו whatsername (01:49 PM) : אני מצטערת אבל אני מאוהבת בך ממש חזק ובכל פעם שאני מדברת איתך אני משתגעת מאהבה לצערי אני חייבת לשים אותך ברשימת התעלמות
היא לא מוכנה להודות שהיא אוהבת אותי תראו מה היא רשמה לי באייסיקיו whatsername (01:49 PM) : אני מצטערת אבל אני מאוהבת בך ממש חזק ובכל פעם שאני מדברת איתך אני משתגעת מאהבה לצערי אני חייבת לשים אותך ברשימת התעלמות
W whatsername 234 New member 18/6/05 #126 איזה שקרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתבתי שאניש מה אותה ברשימת התעלמות אבל אל את כל הזבל האחר שרשמת! יאללה יאללה לך זדיין...
איזה שקרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתבתי שאניש מה אותה ברשימת התעלמות אבל אל את כל הזבל האחר שרשמת! יאללה יאללה לך זדיין...
A ADCMAN New member 18/6/05 #132 כן. אבל אני עצוב. אני אלך עוד מעט להתנחם אצל החברה האמיתית שלי, שכן רוצה אותי :~(
נ נועלה 123 New member 18/6/05 #127 ../images/Emo12.gif מה עובר עליך?? אתה יודע שאם היא הייתה רוצה אותך היא הייתה מנסה להתחיל איתך וזה?? דייי... למה אתה כ"כ חסר שכל וטאקט לפעמים??
../images/Emo12.gif מה עובר עליך?? אתה יודע שאם היא הייתה רוצה אותך היא הייתה מנסה להתחיל איתך וזה?? דייי... למה אתה כ"כ חסר שכל וטאקט לפעמים??
נ נועלה 123 New member 18/6/05 #169 זה לא מצחיק! לא אכפת לי שתתנגדו למשטר ולממסד, ומצדי תהיו אנרכיסטים כמה שבא לכם, אבל אל תשוו שום דבר לנאציזם, גם אם הכי מתחשק לכם לעשות את זה. לפחות לזכר המתים.
זה לא מצחיק! לא אכפת לי שתתנגדו למשטר ולממסד, ומצדי תהיו אנרכיסטים כמה שבא לכם, אבל אל תשוו שום דבר לנאציזם, גם אם הכי מתחשק לכם לעשות את זה. לפחות לזכר המתים.
C coullette New member 19/6/05 #182 eh? THEY DONT YOU LITTLE TART THEY FUCKING WANNA FRAME ME אה ו שוטרים =סדיסטים