אתם לצים ושרלטנים

חסבי

New member
אשכרה

אני חנפן פעם עשיתי את זה למורה כוסית אחת איזה סטודנטית שבאה ללמד תנ"ך חחחחח אבל מה רע בזה? אני אומר ת'אמת

חסבי

New member
לא לא הרביצה

השעתה לשבוע ימים כולל הערה לתיק האישי חחחחחחח גם כן היא... למדתי לקח להתחיל הרבה עם מורות יש לך אחרי זה חופש אבל זה מאוחר כבר לא משנה

whatascene

New member
"תיק אישי"

הדבר הכי מאיים בבית ספר.. מוזר רק שאף אחד אף פעם לא ממש ראה את התיק הזה..ממ..

whatascene

New member
אווה.. אחרי המזכירה..

אצלנו אני בכלל לא חושבת שיש כזה.. מאיימים בקשר לזה (אוו ספוקי..) אבל זה נשמע דבילי ממש.. "נכתוב לך בתיק האישי שהיית מאחרת לבית הספר, ושהיית מגיעה עם חולצות סנטימטר מעל המכנסיים!! אהההאאה!!!!!!!!" ממ.. כן.

whatsername 234

New member
חחח אצלי יש הערה בתיק האישי ממורה

למוזיקה...

barboshkiss

New member
חחח יש לי הערה

לתיק האישי מכיתה א' שלא הצבעתי...והתפרצתי אתם יודעים שזה עובר לצבא? וזה משפיע לכם על העתיד? מה אני יעשה עם הערה הזאתי בגללה לא יקבלו אותי לאוניברסיטה ואף אחד לא ירצה לקבל אותי לעבודה
חח אין דבר כזה בכלל...

WiseL

New member
נכון ש...

מזכירות עושות הכל מאוד לאט? נכון זה מעצבן? (סתם רציתי לכתוב את זה)

ואוו ואווו ואוו

ואוו הקול שלי חייב להישמע פה מותק מה זה אנרכיזם שמניזם ?!?! מה זה החרטה הזה מה אין לכם מה לעשות בחיים שאתם חושבים על להיות אנרכיזם ככה אני חושב.... אהההה וזה דיבור זה?

אין פה ....אף אחד לא יהנה

אין חבל לכם על הזמן פה אף אחד לא יהנה חבל לכם על הזמן אני מפריע,אין חבל לכם על הזמן אני לא נהנה אתם לא נהנים,אין היום איייייין,חבל לכם על הזמן פה אף אחד לא יהנה... וacdman זה דיבור זה???,אההה ?זה הדיבור ?!?!?

Sum41xGiRL

New member
האשכול התחיל יפה.

אבל המשיך רע. יא בני זונות הרסתם לADCMAN את האשכול. וואטסהרניים, אם אני אתפוס אותך במפגש פורום אני אדחוף לך ברזלים לכוס יא כונפה

למעלה