אתם פשוט גזענים!!!! זה מגעיל!!

bar in love

New member
ועוד אני מפגרת?!??

המדינה הזאת היא שלנו!!!! מה את מאשימה התנחלויות זכותם לגור שם!!!! הערבים האלה לא רוצים את ה"התנחלות" הם רוצים את המדינהה המדינההה מה נראה לך שהם פרייארים והם הסתפקו בזה???.את טועהה ובגדולל ו"אוהבת את עפר" סתמי תגידי לחברות שלך הבנת?! זאת דעתי ואני לא ישאל אותך מה להגידד!!..מי אמר לך שהערבי הזה לא פלשתניאי אה!? מה את מחליטה על דע תעצמך או משו כזה???

בונא י'פקאצה גזענית תשתקי את

הפה ג'ורה שלך!!! יש לי שם
עמיתוש
תיראי, אני יודעת מיהו, ובזכותו- אני חיה, אני קיימת, בזכותו אני נו-שמ-ת !! תיראי, אני באותו צד שלך- גם אני נגד ההתנתקות, וגם לדעתי הם לא יסתפקו. ושוב, אני ממש לא מחליטה על דעת עצמי. על סמך הכרות.

bar in love

New member
גזענית עלק...

אם לשנוא ערבי בשבילך זה גזענות אז תקראי לי גזענית "מזיז לי מאודד" ומה את חושבת שהערבים הפלאשתינים לא שונאים אותך??..מלמדים אותם מגיל קטן לשנוא אותנו ובבית ספר כל הזמן משננים להם את זה...אז אני לא יאהב מישו שלא אוהב אותי...

את צודקת!!!!!

נו ואולי פשוט תיקראי את התגובות שלי?!!?!?!?!?!?!? שמה שרשמתי שהם שונאםי אותנו?? אבל להבדיל ממך, אני לא חושבת שכולם כאלה.

זכותם לגור שם?????????!!!!

על קיפוח נפש שמעת??!!!! להשאיר אותם שם זה אומר פסק דין מוות!! להשארי אותם למות שם?? ההתנתקות הזאת היא רק לטובתם. שיגידו תודה שלא מוציאים משם את הצבא ומשאירים אותם לבד בשטח! אז מעניין אותי לדעת איך הם יסתדרו..

bar in love

New member
תגידי לא חשבתת

שאולי יש להם סיבה שהם כל כך רוצים להישאר שמה?? ושהם לא סתם עושים את כל הבלאגנים האלה??...

צ'טערת.אני לא חושבת כמו אנשים אחרים

אני לא חושבת שזה לא נכון מה שאת חושבת...אני לא חושבת שזה מפגר לעבור לצד של ה"אויבים" כביכול..בגלל שנפגעת ולהפך! אני חובשת כמעט כמוך..אני לא לגמרי בשמאל אני באמצע!!! אבל אני לא בעד שום מתנחלים...אבל גם לא נגדם..

זה שאת מכירה רק את המקרים האלה

זה לא אומר שכל הערבים ככה... חוץ מזה... תראי כמה רצח יש פה... כמה מקרי אונס... כמה ילדים מוכים כ"י ההורים שלהם!! זה יותר טוב?? ותאמיני לי.... אם את אומרץת כאלה דברים על ערבים אז כשאומרים על היהודים דברים לך אין זכות לדבר בכלל...

איזה הגזמה!!!

פשוט שטויות!!!! הערבים האלה תמיד ישנאו אותנו לא משנה מה יקרה. ובטח שזה כן קשור לדת שלהם.. הדת שלהם אומרת להם שצריך להרוג אותנו.. איך את מסוגלת לצאת עם בן אדם כזה? גם אם לפעמים יש שלום.. תמיד יהיו ערבים שישנאו אותנו..וירצו לנקום בנו!! תראו איך כל פעם מתעוררת לאט לאט האנטישמיות.. גם אם לפעמים יש מצב של שקט ושלום.. גחלת האנטישמיות נשארת.. אמנם על אש קטנה אבל היא שם.. והיא תתפתח עם כל דבר הכי קטן שיהיה...ותשרוף אותנו!!!!!!!!!!!!! אסור לנו להיות חברים שלהם.. לבקש שלום.. אפשר.. אבל לא יותר מזה.. לא לפתח איתם קשרים יותר טובים.. איך אפשר לצאת עם משהו שאח שלו רצח כ"כ הרבה אנשים(בינהם חברות ממש טובות שלי..???) והוא עוד יהרוג.... אני פשוט לא מאמינה.. אם זה נקרא להיות גזענית!!! אז אני גאה בזה שאני גזענית.. אל תקחו ביטויים ותשליכו עליהם דברים לא קשורים.. אין לי שום בעיה עם רוסים אתיופים וכו'.. אני אםפילו עוזרת להם להיקלט במועדוניות וכו'.. אבל עם ערבים? זה לא גזענות זאת עובדה!!!! אני נגד רצח......... עשיו תמיד שונא ליעקב.. תגידו מה שתגידו...

דייי!!!אבל לא כולם ככה!!

אז נכון שיש אנשים שמאמינים צריכים להרוג אותנו..והם גם ערבים אבל זה לא כוולם!!!!! אני מכירה (לא הכי טוב- סתומרת הם לא החברים הכי טובים שלי כי הם לא גרים לידי... אבל) אני מכירה כמה ערבים ממש נחמדים!! ואתם סתם מכלילים את כל הערבים!!!!!! רננה אהבה את רמי..(לא שהוא הכי ערבי אבל חח) לא בגלל הגזע שלו אלא בגלל האישיות..אז תתבגרו ויאללה די אם ההכללות האלה! רמי הוא בן אדם כמו כל הערבים!

Mini Monster

New member
את כל כך צודקת!!!!

אני גם חושבת שהדבר היחיד שאפשר לבקש מהם זה שלום!! חוץ מזה, כלום!

g a l4

New member
צודקת../images/Emo45.gif

את צודקת בכל מילה וזה באמת לא בסדר.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת ב-100 % !!!

למעלה