אתם פשוט גזענים!!!! זה מגעיל!!

Mini Monster

New member
מצטערת!!! תקראו לי גזענית

אבל אני חושבת שבמציאות כמו שלנו אי אפשר להתייחס לערבים כמו לכל עם/עדה אחרת!!!

charmedl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת במאה אחוז.....אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאת צודקת...

אוףף

ידעתי שאסור לי להסחף לדעות פוליטיות! זה מפלג את הפורום... זה כמו המקובלים לא מקובלים של היסודי.. חח..
אני לא אמרתי כלום. אני לא הבעתי כלום. שכחו ממני
אוהבת את עפר? מי מכיר אותה?

זה נכון אבל יש הבדל וכנסו!

יש ערבי מוסלמי שהוא מאמין באללה וחי בשטחים אני יודעת מה? ויש ערבי שחי בארץ ישראל, והוא לא מאמין באללה והוא לא חי בשטחים וזה בעצם מה שרמי (ובינינו הוא בכלל לא נראה ערבי כאילו השחקן עצמו). ורואים שהשחקן נורמאלי לחלוטין ואפילו יותר מזה... וזה באמת דוחה מצדכם לחשוב ככה.. אני גם שונאת ערבים שגרים בשטחים סוו? כי הם שונאים יהודים ועושים פיגועים.. אבל לרגע חשבתם לעצמכם שיש עוד ערבים? שהם נורמאליים, והם שונאים את עצמם בגלל שכל ערבי נחשב לרוצח והכל.. אז פעם הבאה תחשבו פעמיים לפני שאתם אומרים את זה!

../images/Emo45.gif יפה אמרת!

אוף זה כזה בולשיט, כל הלא הייתי יוצאת עם ערבי/רוסי/אתיופי/ווטאבר.. בנאדם בוא בנאדם הוא בנאדם, וזה לא משנה מה המוצא שלו. בקשר לזה שישראל גזענית - בצורה מדהימה. אבל כנראה שככה זה כשהדת שלך שלך גזענית בבסיסה - העם הנבחר, מישהו?

אוגסלט

New member
זה נובע מבורות

יש פה ילדים *קצת* בורים שכנראה לא ממש טרחו לבדוק את העובדות לעומק והם חושבים שלמטבע יש צד אחד. בעיה שלהם, האמירות והדעות הגזעניות האלה פגעות בסופו של דבר הכי הרבה בהם.

UGenius

New member
צודקת אבל זה לא דבר חדש

וחבל מאוד שזה קיים אצלנו... דווקא אנחנו שעברנו את השואה צריכים להמנע מאמירות מהסוג הזה

למעלה