אתם שואלים וקון עונה.

Violettecat

New member
אתם שואלים וקון עונה.

פינה חביבה ,ברשות סגנית הקפטיין שלכם, שבה אתם תשאלו שאלה ואני אענה כפי שקון יקירנו היה עונה. את השאלות יש לנסח כמו שמנסחים מכתבים לעיתון, הנה דוגמא: שם: ר' מקאראקורה גיל : 15 +X לקון היקר, עשיתי פשע כלשהו ועכשיו אני מרצה מאסר והבעיה היא שנורא משעמם בכלא ,מה לעשות? בתודה,ר' מקאראקורה.

Violettecat

New member
עונה רק כדי להדגים ...

ר' היקרה , אני מציע לך להיעזר בכל מיני מגזינים, כדי להנעים את זמנך. מגזינים לבני 18+ מהסוג, שבדרך כלל אני מחביא מתחת למיטה של איצ'יגו, עד שיוזו ,יום אחד מצאה את הסליק שלי ,כשהיא ניקתה את הבית,ואני יודע,שאת יודעת,על אילו מגזינים אני מדבר...

Violettecat

New member
ורק בגלל שאף אחד לא משתתף...

אני אנסח עוד כמה דוגמאות. שם: אנונימי גיל: למישהו באמת אכפת? לקון היקר, יש קרבה משפחתית בינך ובין סימבה ממלך האריות? בתודה , האנונימי.

Violettecat

New member
אנונימי יקר/ה

אין שום קרבה ביני ובין היצור המתועב ההוא. רוצה לשמוע את האמת?, הוא התחתן עם אחותו,כן כן,סימבה ונלה אחים! זה נכון שניגשתי מספר פעמים לאודישנים ל"מלך האריות" בברודוואי, אבל זה היה כדי להתקבל לתפקיד של מופאסה הגבר גבר.

קון היקר...

שם: יאמאטו גיל: 16 קון, אין טעם לחיי. אבד האושר. הלכה התקווה. נעלמה האהבה. החברה המאמי השווה ה-100ממת שלי עזבה אותי! זהו, אין טעם לחיי! מה אני אעשה בלי המאמוש-פיצוש-מושוש-שלי? אני עומד כרגע על הגג של עזריאלי ומחכה לתשובה. לקפוץ?

Violettecat

New member
ליאמאטו היקר

למה לקפוץ כשאפשר למצוא חברה חדשה,אחת עם מידת חזייה D? במקרה אני מכיר אחת כזאת והיא פנויה *משרבט את מספר הטלפון של אוריהימה* אני אכיר ביניכם ובתמורה אתה תיתן לי מדי פעם להתקרב לעמק האלים. אם החברה שלך הייתה שטוחה,זה לא כזה הפסד,אל תקפוץ,חפש אחת חדשה.

SasuNaru

New member
לקון ה79Cע N9Jע / | \ * ו~~

כא*לו ש*ו~ Jx* מ0תובבה ל* ב7חוב ופתxום אJ* רוxה שx*ן על* /|\ום חפץ וורוד מJצJץ O: מה אנ* עו/|\ה במצב*ם לא מו/|\**ם כxלה? כx*לו Jx* לא *כולה 0תם ללכת לא מJצJצת בצו7ה דוחה /|\*ו O: /|\לך, xC*Nלה הNו/|\*

*מתנדבת*

לקון ה-כאן יש מילים שלא הצלחתי לפענח.@_@ כאילו שיו~ אני מסתובבת לי ברחוב ופתאום אני רואה שאין עלי שוםום חפץ וורוד מנצנץ O: מה אני עושה במצבים לא מושיים כאלה? כאילו אניי לא יכולה סתם ללכת לא מנצנצת בצורה דוחה שיו O: שלך, מיכלה המושי

Violettecat

New member
לעילגת שלום,

עקרונית אם אין עלייך חפצים ורודים , אני מציע לך ללבוש כל הזמן תחתוני תחרה,מהסוג שאני גורם לאיצ'יגו ללבוש כשהוא לא בגוף שלו,אופס,אמרתי יותר מדי..... ורוד זה רע! רע רע רע רע, וכשבחור ממושקף מלביש אותך באחד כזה זה אפילו יותר! ,אבל מכיוון שאת ככל הנראה בחורה,אני מציע שתלבשי תמיד חוטיני ורוד זוהר ולים תלכי עם ביקיני ורודזוהר שרשום עליו "אני אוהבת את קון",כדי שאני אדע עם איזו בחורה להתחיל בפעם הבאה ש"איצ'יגו" ילך לים.

ידיעת שפת הפקאצות היא יכולת חיונית

לשרידה בעולם ורוד ואכזר, בו שוחרות לטרף פקאצות רצחניות, ורודות ומנצנצות.

אחרת

לכשהן השתלטו על העולם, מי שלא ידע את שפתן המזוויעה.. סופו להרצח בעינויים קשים, בעודו מאזין לבריטני ספירס ורוני ספורסטאר.

למעלה