אתם שואלים וקון עונה.

Hinamori

New member
יוווווווו תענה כברררר הקפצההההה

עשרה תוויםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Violettecat

New member
ל"אני 111 "

מזלג זה הדבר שאיתו רוקיה מחטיפה לאיצ'יגו כשהוא לועג לציורים שלה

mike 666

New member
לקון שלום .תענה בבקשה . חשוב מאוד !

שמ:שחכתי . גיל:6 וחודש ..אני אוד מעט בנ 7 !! איזור מגורים : איפשו במזרח . לקון הנחבד שלומ . ההורים שלי לא מרשימ לי לרעות בליץ' כי אני קטן מידי ויש שמ הרבה דמ , אבל זה לא הוגן !!!!!* מעלה דמעות * אני רוצה לרעות בליץ ' * לוקח את המצוץ שאוד לא נגמל ממנו ושם בפה * קון , תגיד להמ !!!!! לאאאאאאאא רוצאאא !!!! וווואאאאאהההההההההההה ! אני לא יודע מה לאשות ...יש לך עצא ? תודה ...רגע ..חכה שנייה * מפעיל את הראש , עד שיוצא לו ווריד עצום במצח * זה על הלשון שלי ...חכה ...שנייה ...לא משנה , שחכתי .^_^ אוהב אותח !! החי בעולמ !

Violettecat

New member
לילד האנונימי, שלום

אני מציע לך לעשות את מה שאני עשיתי כשאיצ'יגו לא התייחס אליי כמו שצריך- לברוח מהבית ולקוות שתואמץ על ידי בחורה שופעת. אם הורים שלך עושים לך בעיות תתמרד!, תמיד דורכים על הקטנים! זה מתחיל מאיסור על צפיה בבליצ' ומסתיים בכך ששמים על הפה שלך פלסטרים וקושרים אותך לאסלה!

SasuNaru

New member
לקון ה79Cע N9Jע / | \ * ו~~ [חז7ת*]

*לד*ם xו7N*ם ל* /|\Jx* צ7*Cה לע/|\ות ד*6xה דחוף וJx* לx מב*Jה לNה O: הJה תNוJה /|\ל* ח/|\בת* /|\זה *עזו7 [Jx* סקס*ת CJון? ^.^]

SasuNaru

New member
*צונזר כדי לחסוך מוות פיתאומי והתקף

לב...כמו שקרה למצנזרים*

Violettecat

New member
לעילגת,שוב שלום

אני חושב שאני מדבר בשם כל אוכלוסית העולם כשאני אומר : תעשי דיאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטההההההההההההההה!!!!!!!!!! בגלל נשים כמוך יש חור באוזון והתחממות גלובלית,נשים צריכות להראות כמו אוריהימה או כמו רוקיה ובמקרה הכי טוב,כמו מאטסומוטו *____* (נוז בליד) תעשי דיאטה וכמה ניתוחים פלסטיים ואחרי זה תרימי לי טלפון, כדי שאני אוכל לספר לך אם אני מרוצה מהתוצאה...

SasuNaru

New member
לקון ה79Cע ~~

הק/|\בת* לך וע/|\*ת* ד*6xה~ O: עC/|\*ו *ות7 6וב? [מ*הרת* קצת Cד* לה7xות Cו0*ת Cב7 עC/|\*ו ,/|\*ו Cזה Nו/|\* D:]

Violettecat

New member
לאנורקסית שלום.

אמרתי שתרזי עד שתראי כמו אוריהימה, לא עד שתראי כמו אלי מקביל. לכי לאכול!

SasuNaru

New member
לקון הכפרון~~

לאחר מחשבות רבות של 5 דקות החלטתי שאני לא אוהבת להיות בת לכן עשיתי שינוי מין לגבר. לא ידעתי שכל כך כיף להשתין בעמידה D:

Violettecat

New member
למשנת המין שלום,

למה עשית לעצמך דבר כזה?! ציצים עדיפים פי 1000 על להשתין בעמידה, למרות שאנ חייב להודות שזה אחד הדברים היותר מרתקים שאני מסוגל לעשות כאשר אני משתלט על הגוף של איצ'יגו. אם הייתה לי בחירה, הייתי בוחר להיות המודו סול של רוקיה.

למעלה